pokerportal, jakozto jedno z nejlepsich cz/sk pokerovych for na internetu, si procitam uz celkem dlouho a urcite mi hodne dalo.
Poker hravam cca 3 roky, ovsem kvuli svym real life aktivitam sem vzdy pracne nahranych par tisic Kc musel cashoutovat kvuli real life aktivitam (to vite, studentsky zivot

Predem bych chtel rict, ze jsem za svou "karieru" nikdy nedepositoval sve penize, ale bud sem se postupem casu vyhrabal z par drobnyma vyhranych vyhranyma z freerolu, nebo z no deposit bonusu. To je i muj soucasny pripad, kdy jsem dostal no deposit bonus na titan poker (cca 20 euro).
Ty jsem rozmnozil hranim vseho mozneho za par dni na soucasnych 60 euro. Ted se chci zamerit primarne na 6 max SNG turnaje(NO TURBO !!!), ktere me v soucasne dobe nejvic bavi a ve kterych jsem si "nejvice jisty"

Ovsem jsem si plne vedom velkych rezerv v me hre, coz je i duvod zalozeni tohoto blogu, ve kterem bych se chtel podelit o nektere handy a herni situace ve kterych si nevim rady.
Hned moje prvni otazka smeruje na hand historu titanu. Proste kdyz otevru nejaky soubor HH z adresare titan pokeru, tak se mi objevi jen plno nesmyslnych znaku, takze ted sem ani nemuzu davat handy.
Takze uz predem dekuji za vase rady a postrehy