Známe tváre vo svete pokru

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Známe tváre vo svete pokru

Odoslaťod admin 31 Mar 2010 18:17

Diskusia k článku: Známe tváre vo svete pokru

To, že denne sa stretávame s informáciami kto do akého profesionálneho tímu vstúpil nás už neprekvapuje. Niektoré herne vsádzajú na zvučné mená, ako napríklad P****Stars, či Full Tilt Poker. Snažia sa získať prakticky každého hráča ktorý aspoň trochu vystrčil "pokrové rôžky". Veď príchod takých mien ako Peter Eastgate a Ivan Demidov do P****Stars Pro Teamu hovoria za všetko. Nie je nič extra, keď sa online pokrové herne spoja so známymi tvárami zo športu alebo showbiznisu. Napríklad nedávne vstupy Francesca Tottiho do PartyPokru a Dennisa Rodmana do Only Pokru sú tiež jasným dôkazom toho, že poker sa etabluje medzi širokou verejnosťou a práve tieto mená ho robia prijatelnejším pre normálnych ľudí. Ach, vyznie to ako keby sme my, pokroví hráči neboli normálni. No to je na osobitnú diskusiu, veď vonku nám vyrašila jar a my sedíme pri pokri. Kde sme prestali? Aha, viem. Ďalšie známe športové tváre pri pokri sú napríklad Boris Becker a Mats Sundin. Ako inak, aj oni sú pod krídlami najväčšej online herne na svete, čiže P****Stars. Niektoré online herne sa ale vybrali iným smerom. Jednou z nich je aj P*R poker. Alebo niekto z vás pozná mená hráčov ktorí sú členmi ich Pro Teamu?: Henrik "Pokey85" Eklund (Švédsko), Ashley "ashleyhames1" Hames (Veľká Británia), Raymond "callmebabe" O"Mahoney (Írsko), Kai "kingkai84" Paulsen (Nórsko), James "james666" Sudworth (Veľká...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Známe tváre vo svete pokru

Odoslaťod martinique39 31 Mar 2010 21:04

ja si myslim ze by tam nemalo by tam nemalo byt collision :)

inac by som si s tou sophiou zahral :)

a celebrity v pokri v buducnosti urcite budu :(
martinique39

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 3 krát/0 krát

Odoslaťod AjoPP1 01 Apr 2010 12:12

Idealna zenska pre mna, ja 20 ona 20, ja studujem svedcinu ona je svedka a obaja mame radi poker :D No hosi kto ma na nu konakt sup sup sem :ROFL:
AjoPP1

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 4 krát/1 krát

Odoslaťod pegas1975x 03 Apr 2010 21:44

prave na tu modelku pozeram na Irish Open televiznom stole a musim povedat ze je chladna ako ladovec.
Velmi pekna ale neskutocne chladna.Akoby ani nemala ziadne emocie.
Obrázok používateľa
pegas1975x

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 53 krát/21 krát

Odoslaťod Horsey7 07 Apr 2010 16:48

Sofia je do pohody, normalne ti odpise na FB ;)

dnes som jej chvalil uces

hh.jpg
hh.jpg (3.72 ) Zobrazená 1669 krát
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 36 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!