Poker Stars

Diskusia k herni P****Stars

Re: Poker Stars

Odoslaťod wizdo 04 Apr 2010 17:58

Elerox napísal:Dobry den,
vyhral som na PS nejaky freeroll a $$ som potom vcelku znasobil, az nastala chvila, kedy sa pyta cashout :) Pri potvrdeni cash outu to na mna vyblaflo nejaky tabulku, ze som este nevyuzil ziadny deposit bonus (nic som tam este nedepositol), a preto sa pytam, ci by ste mi vedeli poradit nejaku (najlepsiu) akciu :)

No depositni. Na Ipokri sa da vyberat bez depositu ale na PSku musis depositnut aby si mohol vybrat (musis pockat 3 dni od depositu aby si mohol vyberat) talze ak mas napriklad na moneybookers, nettelri atd aspon 10 usd tak tam proste depositni pockaj a vyber.

P.S. vyber si cestu (vklad) ktory yb si mohol pouzit aj v buducnosti.
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod Elerox 04 Apr 2010 18:07

jop to je jasne :)
len vsade vidim nejake reklamy, ze pouzite tento bonusovy kod pri deposite a dostanete blabla, tak ci nahodou nepoznate nejaky specialne vyhodny :)

PS : ked som klikol na cash out, tak to neprotestovalo, akurat mi to napisalo, ze stracam moznost vyuzit bonus, takze mozno ide cash out aj bez depositu, neviem
Elerox

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod wizdo 04 Apr 2010 18:26

Elerox napísal:jop to je jasne :)
len vsade vidim nejake reklamy, ze pouzite tento bonusovy kod pri deposite a dostanete blabla, tak ci nahodou nepoznate nejaky specialne vyhodny :)

PS : ked som klikol na cash out, tak to neprotestovalo, akurat mi to napisalo, ze stracam moznost vyuzit bonus, takze mozno ide cash out aj bez depositu, neviem

Nemyslim si, lebo mne po polroku dokonca vyhodilo odkaz ze musim depositnut znovu, aby som si vybral nanovo kde chcem cashoutovat (to znamena ci z tade kde som mal, alebo cic hcem nieco nove...)
wizdo

Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod Martell17 04 Apr 2010 19:54

ja som tiez vyberal z PS bez toho aby som vkladal cize ide to v pohode len prichadzas o ten first deposit bonus co je az do 600 dolarov. Tak si to pozri na stranke ako to funguje a ci sa ti oplati ta ciastka, ktoru chces vybrat aby si o tu moznost bonusu prisiel resp. ci sa ti oplati radsej vlozit. Ja napr. som vedel, ze to nie je naj moznost cashoutovat nie az taku velku ciastku ale tie prachy som proste chcel :) a first deposit bonusy su skoro v kazdej herni cize mi to zas taka tragedia nepripadala ale tak najlepsie sa rozhodnes sam to je len moj nazor..
Martell17

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 18 krát/5 krát

Odoslaťod Elerox 05 Apr 2010 10:54

este taka otazocka, povedzme, ze mam 500$, depositnem dalsich 500$ a nasledne 500$ vyberiem ( :) ) , stale budem moct cerpat bonus?

(bonus = 10$ za kazdych 170 VPP az po depositnutu sumu )
Elerox

Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod Tommino 05 Apr 2010 19:43

Jj 500 bonusových $ ti zostane a budeš ich môcť postupne clearnuť. Tým cashoutom akurát strácaš možnosť získať ďalšie bonusové $ do celkovej výšky 600$. Tj. nevyužiješ možnosť na 100 bonusových $.
Tommino

Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod HypAA 07 Apr 2010 09:53

hmm..zobrazuje sa vam registracia do hociakeho SNG turnaja? mne ukazuje iba prebiehajuce a skoncene... saaakra a to som chcel grindit ( vo filtroch mam vsetko dobre nastavene)
Obrázok používateľa
HypAA

Poďakoval/li: 11 krát/5 krát

Odoslaťod marcoo12snv 07 Apr 2010 10:20

nezobrazuje, 13:00CET maju planovany restart serveru a s bliziacim sa restartom budu zastavene registracie do SnG... treba si pockat...
mna skor stve, ze nejde ani MB :x
marcoo12snv

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 51 krát/18 krát

Odoslaťod dzalaa 08 Apr 2010 02:07

nechápem prečo ale ked sa prihlásim na P****Stars tak mi nezobrazí Pokladnu:(( neviete co stym moze byt? ani v menu poriadne nic ziadne turnaje , proste ako by som nebol prihlaseny ale hore mi to pise ze Prihlásen jako ...
dzalaa

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod vlade 08 Apr 2010 11:47

dzalaa napísal:nechápem prečo ale ked sa prihlásim na P****Stars tak mi nezobrazí Pokladnu:(( neviete co stym moze byt? ani v menu poriadne nic ziadne turnaje , proste ako by som nebol prihlaseny ale hore mi to pise ze Prihlásen jako ...

Asi mas stiahnutu hernu z P****Stars.net, musis stiahnut z P****Stars.com
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerStars

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!