dzejkej napísal:Mozes pri tom foteni Father Mucka otocit tu kreditku aj na druhu stranu? Dakujem .
jj , ja si vytiahnem len to co si mi zobral na LA , ostatne ti tam necham.
dzejkej napísal:Mozes pri tom foteni Father Mucka otocit tu kreditku aj na druhu stranu? Dakujem .
yegon napísal:som trapko
yegon napísal:moze byt ze nieco spolocne s tym ma aj celindz, lebo ked obmedzis prisun carbohydratov tak prve 2 tyzdne mozog nefunguje bohvieako kym nabehne na ketony
yegon napísal:ale inak sranda 20 klikov bola prva vec co som spravil pre ukludnenie - trafil si sa
yegon napísal:dalsia session a 3BI odtiltovane v totalnom monkey tilte. Sadol si ku mne typek so 40BB a hral ako dement a o 200 ruk neskor mal 580BB stack, tak ma to rozhodilo ze som dementne odtiltoval 250BB stack na druhom stole a rozbil sluchatka od jedu o zem
7castle napísal:yegon napísal:dalsia session a 3BI odtiltovane v totalnom monkey tilte. Sadol si ku mne typek so 40BB a hral ako dement a o 200 ruk neskor mal 580BB stack, tak ma to rozhodilo ze som dementne odtiltoval 250BB stack na druhom stole a rozbil sluchatka od jedu o zem
WTF Yegon co ti niekto hackol konto?
Ja ta poznam ako rozumneho cloveka v strednych rokoch co sluchatka nehadzal nikdy, nieto este teraz
Nechapem ako mozete vyslovene tiltovat, ja teda tiez obcas spravim nejaku semiblbost ked ma par veci rozhodi, ale kazdy BI co odhadzem musim pracne ziskavat spat na desiatkach turnajov takze si dobre rozmyslim ci budem robit uplne somariny...
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.