hesla na freeroll
Re: hesla na freeroll
Toro Poker - Exclusive €100 Affiliates freeroll
7. 4. 2010 20:00
heslo : thenutz14
7. 4. 2010 20:00
heslo : thenutz14
- JoeyRD
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Na Fulltilte su freerolly bez hesla pre Slovakov aj Cechov.
Pravidelne neviem od kedy zacali, ale su o 13:05 ET u nas je to 19:05 SEC jeden je len pre Slovakov a druhy je len Cechov.
Moximalne moze byt 2700 hracov. Len ich vecinou zrusia, lebo sa malo hracov prihlasi. S prihlasovanim je jeden problem a to, ze ikonka register now, tam neni. Aspon ja mam tento problem. Musim napisat na suport, aby ma regli oni rucne. Potom uz neni problem. Musite pockat nato kym vas zaregistruju oni.
Mohli by ste sa aj viaceri zaregistrovat, nak nezrusia turnaj, nemusite hrat, staci zavadzat.
Freerolly su tieto: $40 Slovakia freeroll
$40 Czech Republik freeroll
Pravidelne neviem od kedy zacali, ale su o 13:05 ET u nas je to 19:05 SEC jeden je len pre Slovakov a druhy je len Cechov.
Moximalne moze byt 2700 hracov. Len ich vecinou zrusia, lebo sa malo hracov prihlasi. S prihlasovanim je jeden problem a to, ze ikonka register now, tam neni. Aspon ja mam tento problem. Musim napisat na suport, aby ma regli oni rucne. Potom uz neni problem. Musite pockat nato kym vas zaregistruju oni.
Mohli by ste sa aj viaceri zaregistrovat, nak nezrusia turnaj, nemusite hrat, staci zavadzat.
Freerolly su tieto: $40 Slovakia freeroll
$40 Czech Republik freeroll
- svkice666
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
to je pekna blbost pisat stale ked sa chcem registrovat na support
To sa na to radsej vykaslem
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
pegas1975x napísal:to je pekna blbost pisat stale ked sa chcem registrovat na support
ja som im aj screenshoot poslal, ze kde je problem a nak to opravia, lenze toto bolo aj vcera aj dneska, takze to bude asi aj zajtra. Tak neviem, preco to tak maju.
- svkice666
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Ahojte pocuvajte neskusi niekto najst heslo na turnajik na U***et IPoker Liga Freeroll turnirs ... Cas 20.00 nasho casu vopred diki
- Loky17
- Založený: Dec 2009
Dneska by sme sa mohli Regnut na ten turnaj na FULL TILTE staci ak nas bude 18
a mimochodom nema dneska niekto nejake Hesielko na nejaky slusny FREEROOL ?? thanks
a mimochodom nema dneska niekto nejake Hesielko na nejaky slusny FREEROOL ?? thanks
- Subbtek
- Založený: Feb 2010
Ako vobec sa neviem prihlasit na ten turnaj nic mi nefunguje ako ste s atam dostali ??? aj som pisal na support ales toho co mi oni poslali mi nic nepomohlo
- Subbtek
Subbtek napísal:Ako vobec sa neviem prihlasit na ten turnaj nic mi nefunguje ako ste s atam dostali ??? aj som pisal na support ales toho co mi oni poslali mi nic nepomohlo
a co ti vlastne zo supportu napisali?
Mne sa vobec neozvali a tiez sa tam nemozem dostat.
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
no poslali mi jednotlive kroky ako si nastavit internet aby to islo, v podstate uplne blbosti vobec nechapem preco to nemoze ist napisal som im este 3x a cakam
- Subbtek
paradise poker
100EURO
Liga PKPQfree
21.00
PASSWORD: cruina
100EURO
Liga PKPQfree
21.00
PASSWORD: cruina
- ELRENOPOKER
Naspäť na Heslá na turnaje a freerolly
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.