palo1973 napísal:-ten hrac bol zrejme z tych solidnejsich,avsak moje stats boli nieco ako 35/30,cize preto som to pushol,je mozne,ze zlozil QQ,ale nie je to aj proti rozumnemu hracovi lepsie len dorovnat,ak sa na flope neobjavi eso a da s JJ-KK cbet tak je vlastne all in
Urcite nezlozil QQ, ak je solidnejsi. Ak 4betne QQ for value a nasledne zlozi, tak okolo solidnosti ani nesiel a je to velka chyba. S QQ tam po 4bete na 99% calluje.
palo1973 napísal:EDIT:myslis,ze hrac NL 50 ma v repertoari 4 bet ako blaf s nejakymi SC a pod.?a ze teda kkeby som ho dorovnal a pride nizky flop tak neviem na com som,ci nehitne nejaky par a draw alebo 2 pairs
4bet bluff s SC nie je uplne najstastnejsi typ ruky, kedze radsej pouzit ruky, co maju card removal efekt, lebo o dost zmensuju Tvoj 5bet push value range. Ale myslim si, ze ak mu lezies na nervy, tak moze mat v range aj SC, i ked je otazne kolko z nich otvara UTG a v zlozeni jeho 4bet bluff range budu tvorit (snad) mensiu cat a taktiez je uplne irelevantne, ci hitne nizky flop alebo nie. Pot je taky velky, ze je to nehorazne +EV vzdy. Ak by trafil draw, to Ti nevadi - aspon ho lahko stacknes .
Ale radsej s LAG imidzom 5betuj a neries moc 4bet cally a bude pokoj . Aj ked Ti zlozi, tak si to zapamata a ver tomu, ze nabuduce sa stackne lahsie v roznych situaciach.