od mr_kaktus 14 Apr 2010 08:47
viem ze je tam casto, resp. skoro vzdy AA, KK len od hraca s jeho AF by som cakal ze bude cbetovat takyto flop s AA, KK. ten check ma zmiatol a nejak som sa presvedcil ze by tam mohlo byt aj nejake AK - hlavne ten minraise na flope je na party pokri bud set alebo draw - sety vylucujem lebo na 100000% mi nebude 4betovat nizky pp.
ofc som to foldol pretoze ak ma aj AcKc tak som underdog takze ma bije v podstate cela jeho range a na flope je efektivny stack stale este zlahka nad 100BB.
aka by potom ale bola optimalna line? check behind flop a snazit sa dostat lacny SD? som ochotny este callovat nejaky gay turnbet? popripade riverbet? (rozlozenie agresivity mal nieco ako 3/6/3 cize predpokladam ze do potu urcite posle este nejake peniaze) dokonca som pocas hry rozmyslal aj nad tym ze to len flatnem ale za sebou som mal dalsiu fishku nieco ako 60/14 na BTN sedel TAG a ak callnem fishka mi tam nalezie urcite a TAG dostane odds na to aby tam tiez vliezol s random somarinou ------ cela moja equity vysokeho paru je v prdeli.