Bimbambom napísal:Edit: postol som ho lebo je na nom pekne vidiet ...BE, Downs., aj hotrun
Ehm a tie DS su akoze kde?
Vidno ze mas fajnovy ROI na nejakom nie prilis vysokom limite, cize mas pekny nonvariacny graf
Bimbambom napísal:Edit: postol som ho lebo je na nom pekne vidiet ...BE, Downs., aj hotrun
7castle napísal:
Ehm a tie DS su akoze kde?
___Mortylen___ napísal:Ako tam pridavate tu cervenu A.K.A. expected value all in performance? Mam PT3, na cash game je to easy, ale SnG to neviem zobrazit. Len dufam, ze to nebude HEM only feature.
Bimbambom napísal:napr. medzi 2000 a 2500 ...a aj ked je to nizky limit aj tak ma to dost rozculovalo ale casom si zvyknes ....aj ked za kazdym down zacnem pochybovat ci hrajem dobre ale potom si prejdem ruky a vidim ze neviem vyhrat 90/10 80/20 a o 50/50 ani nehovorim tak sa ukludnim vtedy to ide rychle dole ...
___Mortylen___ napísal:Ako tam pridavate tu cervenu A.K.A. expected value all in performance? Mam PT3, na cash game je to easy, ale SnG to neviem zobrazit. Len dufam, ze to nebude HEM only feature.
-PERFFECT- napísal:No a ked uz o tej ciarocke tolko hovorite... Co si teda myslite o tom mojom grafe? jedna sa o luck alebo tazko posudit?
Docital som sa totiz ze nema zmysel upriamovat pozornost na cervenu ciaru kedze neodzrkadluje kopu veci.
-PERFFECT- napísal:No a ked uz o tej ciarocke tolko hovorite... Co si teda myslite o tom mojom grafe? jedna sa o luck alebo tazko posudit?
Docital som sa totiz ze nema zmysel upriamovat pozornost na cervenu ciaru kedze neodzrkadluje kopu veci.
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.