[SNG] SNG ruky
Re: SitNgo world
No PT3 urcite nema Allin EV graf pre turnaje a kedze puzivam PT3 tak som bol zvedavy na moj
Nasiel som na 2+2 soft ze SnG Luck importoval vsetky turnaje
len moc sa to nezhoduje s tym co tu hovorite ta stredna je actual
Vie niekto vysvetit co je toto za graf a ako sa podla toho da riadit???
Nasiel som na 2+2 soft ze SnG Luck importoval vsetky turnaje
len moc sa to nezhoduje s tym co tu hovorite ta stredna je actual
Vie niekto vysvetit co je toto za graf a ako sa podla toho da riadit???
Naposledy upravil oli.strs dňa 15 Apr 2010 13:09, celkovo upravené 2 krát.
- oli.strs
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 8 krát/12 krát
Haha neni redline ako redline
Ty mas iny graf, u teba je modra realne vysledky, zelena adjusted vysledky (cize aky by "mali byt"), a cervena len vyjadruje rozdiel...
Cize ty si podla tohto v unlucku,
Ty mas iny graf, u teba je modra realne vysledky, zelena adjusted vysledky (cize aky by "mali byt"), a cervena len vyjadruje rozdiel...
Cize ty si podla tohto v unlucku,
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Vospolok potrebujem par rad. Tiez som skusal pouzit SnG Luck Analyzer z 2+2 ale nebol som celkom spokojny s vysledkom. Stalo sa ze pri niektorych turnajoch to vyhodilo dost nezmyselne cisla do vysledneho CSV suboru. Tiez, ked uz mate data v akom programe tvorite graf? Respektive aku aplikaciu na zistenie AW, AjW $EV pouzivate ked nie SNG LUCK ANALYZER?
Co sa tyka tych chybnych vysledkov na vystupe pri niektorych turnajoch, handy do SNG L Analyzera importujem z PT3, nestalo sa vam ze by boli niektore trunaje v session "poskodene", jednoducho ich SNG wizard alebo nejaky luck analyzer nedokazal spracovat? z 13.4. mam komplet vsetky subory poskodene a neviem cim to moze byt.
Co sa tyka tych chybnych vysledkov na vystupe pri niektorych turnajoch, handy do SNG L Analyzera importujem z PT3, nestalo sa vam ze by boli niektore trunaje v session "poskodene", jednoducho ich SNG wizard alebo nejaky luck analyzer nedokazal spracovat? z 13.4. mam komplet vsetky subory poskodene a neviem cim to moze byt.
- zavinac
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/9 krát
nasiel som este jeden luck meter kde sa uploaduju hands http://www.pokerluckmeter.com
a tu mi to pripada realnejsie ako ten graf hore
inak oba grafy su z rovnakej HH
a tu mi to pripada realnejsie ako ten graf hore
inak oba grafy su z rovnakej HH
- Za tento príspevok od oli.strs poďakovali - 2:
- ___Mortylen___, Malygos
- oli.strs
zavinac napísal:Vospolok potrebujem par rad. Tiez som skusal pouzit SnG Luck Analyzer z 2+2 ale nebol som celkom spokojny s vysledkom. Stalo sa ze pri niektorych turnajoch to vyhodilo dost nezmyselne cisla do vysledneho CSV suboru. Tiez, ked uz mate data v akom programe tvorite graf? Respektive aku aplikaciu na zistenie AW, AjW $EV pouzivate ked nie SNG LUCK ANALYZER?
no skus toto www.pokerluckmeter.com
pracuje to v Jave a podporuje aj cely folder cize ja som tam dal iba cestu kde mi PT3 uklada processed hands a vsetko sa uz natiahlo samo. Je to asi najjednduchsie co som doteraz videl a hlavne najrealnejsie
dokonca si mozes preklikavat medzi Key Hands,Showdown a All-in Luck
- oli.strs
Diki oli, vdaka tebe stuplo moje sebavedomie aspon trochu vyssie, lebo uz som si myslel, ze to asi fakt hram mizerne.
Sice je to vzorka len okolo 350 SnG, ale aj tak, to luck % ownZ
Sice je to vzorka len okolo 350 SnG, ale aj tak, to luck % ownZ
- Malygos
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
No tak importoval som moje ruky aj sem zo vsetkych limitov a nevyzera to ze by som mal az taky obrovsky luck... skusim to este pre tie superturba a uvidim... zatial to vyzera takto celkovo(dalsi meter a graf je pre SupTurba) Co mam teraz robit mam pokracovat v sup turbach alebo radsej nie?
-
-PERFFECT- - Príspevky: 25
- Založený: Feb 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
V piatok sme s Palom42 odohrali na PS tuto ruku, po ktorej som mu do chatu napisal ze to bol zly call PF, Palo sa ma spytal preco si to myslim, kedze ma dobry stack a vola len 289 do potu vyse 900.
Mam pocit ze to je zaujimava ruka, na ktorej sa da nieco naucit tak ju postujem sem. Pod rukou je moj komentar, podla mna je to dobra ukazka zleho setminingu.
Btw ak sa pytate na moju PF hru, ano da sa to (a mozno je to aj lepsie) shipnut PF, TT je na to asi najlepsia ruka, ja to nerobim lebo to nespravim ano s AA, preto sa snazim 100% rangu r/c, resp. r/f (AQo by som niekedy zlozil), hoci v tomto pripade boli za mnou sice solidni hraci, nie vsak regulari kotrych stretavam kazdy den cize som to mohol openshipnut.
Poker Stars $35+$3 No Limit Hold'em Tournament - t100/t200 Blinds + t25 - 5 players
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
ALVDAL (UTG): t1740 M = 4.09
Hero (CO): t2660 M = 6.26
getaddicted (BTN): t2355 M = 5.54
fleith777 (SB): t2335 M = 5.49
Soprano42 (BB): t4410 M = 10.38
Pre Flop: (t425) Hero is CO with T T
1 fold, Hero raises to t489, 2 folds, Soprano42 calls t289
Flop: (t1203) 8 5 4 (2 players)
Soprano42 checks, Hero bets t1000, Soprano42 raises to t2000, Hero says "Well...", Hero raises to t2146 all in, Soprano42 calls t146
Turn: (t5495) Q (2 players - 1 is all in)
River: (t5495) 2 (2 players - 1 is all in)
Final Pot: t5495
Hero shows T T (a pair of Tens)
Soprano42 shows 4 4 (three of a kind, Fours)
Soprano42 wins t5495
Hmm samozrejme nemusim mat pravdu ale ja to vidim takto:
To ze mas viac ako avg hra strasne malu rolu, podstatne je ci je situacia ziskova. Samozrejme, suhlasim ze o malicko viac mozes hrat tesne situacie ked mas 5k stacko ako 3k stack.
Podstatne je ze v tejto situacii so 44 na 99% len setminujes, t.j. nemozes pot vyhrat inak ako ked flopnes set. Set flopnes v 1/8 pripadov, stoji tak to cca 300 aby si vyhral cca 3k (cely moj stack), takze AK by si mi vzdy zobral cely stack je to velmi velmi tesne ok.
LENZE.
To ze mi zoberies cely stack VZDY ked hitnes je uplne nerealisticke. Ak sa pozries celu tu situaciu, moj range je brutal tight, nieco ako 99, AQ, mozno AJs. Ak mam AK/AQ (co mam vacsinou), tak sa stacknem len s TP alebo FD (cize musim mat AKs/AQs), takze flop musi byt cosi ako KT4... neviem z hlavy pravdepodobnost, ale viac ako 40% to nebude... cize ak mam neparovu ruku nevezmes mi stack vo viac ako 50% pripadov.
Ak mam par tak je to podobne, s AA/KK ti to dam takmer vzdy, ale pri 99-QQ uz len ked nie su overs.
A to uz nevravim o tom, ze obcas prehras ty cely (moj) stack na set over set, resp. na flush (k comu sme boli dost blizko), alebo prehras aspon nejaky cbet, lebo nebudes dost disciplinovany zlozit na moj turn bet na boarde 356K.
Mam pocit ze to je zaujimava ruka, na ktorej sa da nieco naucit tak ju postujem sem. Pod rukou je moj komentar, podla mna je to dobra ukazka zleho setminingu.
Btw ak sa pytate na moju PF hru, ano da sa to (a mozno je to aj lepsie) shipnut PF, TT je na to asi najlepsia ruka, ja to nerobim lebo to nespravim ano s AA, preto sa snazim 100% rangu r/c, resp. r/f (AQo by som niekedy zlozil), hoci v tomto pripade boli za mnou sice solidni hraci, nie vsak regulari kotrych stretavam kazdy den cize som to mohol openshipnut.
Poker Stars $35+$3 No Limit Hold'em Tournament - t100/t200 Blinds + t25 - 5 players
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
ALVDAL (UTG): t1740 M = 4.09
Hero (CO): t2660 M = 6.26
getaddicted (BTN): t2355 M = 5.54
fleith777 (SB): t2335 M = 5.49
Soprano42 (BB): t4410 M = 10.38
Pre Flop: (t425) Hero is CO with T T
1 fold, Hero raises to t489, 2 folds, Soprano42 calls t289
Flop: (t1203) 8 5 4 (2 players)
Soprano42 checks, Hero bets t1000, Soprano42 raises to t2000, Hero says "Well...", Hero raises to t2146 all in, Soprano42 calls t146
Turn: (t5495) Q (2 players - 1 is all in)
River: (t5495) 2 (2 players - 1 is all in)
Final Pot: t5495
Hero shows T T (a pair of Tens)
Soprano42 shows 4 4 (three of a kind, Fours)
Soprano42 wins t5495
Hmm samozrejme nemusim mat pravdu ale ja to vidim takto:
To ze mas viac ako avg hra strasne malu rolu, podstatne je ci je situacia ziskova. Samozrejme, suhlasim ze o malicko viac mozes hrat tesne situacie ked mas 5k stacko ako 3k stack.
Podstatne je ze v tejto situacii so 44 na 99% len setminujes, t.j. nemozes pot vyhrat inak ako ked flopnes set. Set flopnes v 1/8 pripadov, stoji tak to cca 300 aby si vyhral cca 3k (cely moj stack), takze AK by si mi vzdy zobral cely stack je to velmi velmi tesne ok.
LENZE.
To ze mi zoberies cely stack VZDY ked hitnes je uplne nerealisticke. Ak sa pozries celu tu situaciu, moj range je brutal tight, nieco ako 99, AQ, mozno AJs. Ak mam AK/AQ (co mam vacsinou), tak sa stacknem len s TP alebo FD (cize musim mat AKs/AQs), takze flop musi byt cosi ako KT4... neviem z hlavy pravdepodobnost, ale viac ako 40% to nebude... cize ak mam neparovu ruku nevezmes mi stack vo viac ako 50% pripadov.
Ak mam par tak je to podobne, s AA/KK ti to dam takmer vzdy, ale pri 99-QQ uz len ked nie su overs.
A to uz nevravim o tom, ze obcas prehras ty cely (moj) stack na set over set, resp. na flush (k comu sme boli dost blizko), alebo prehras aspon nejaky cbet, lebo nebudes dost disciplinovany zlozit na moj turn bet na boarde 356K.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
No tohle je jasny fold ty 44 vcera jsem se byl podivat na session jak hral alkaatch (zrejme nejlepsi CZ hrac SnG) a v teto fazi skladal pri nejake akci temer vse az po TT mozna ze i ty. a prekvapive ani v prvnich lvlech nehral male pary z brzke pozice na set value. Ale tyto 4ky bych i ja lama slozil jelikoz se to neoplati jak rika 7castle.
- Hrk
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/1 krát
Teoria ktoru napisal za handou 7castle dokazuje ze to nieje ziskove dorovnavat. Vratme sa ale do reality a drviva vacsina(vsetci) obycajnych hracov to dorovna.
- zavinac
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/9 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.