Dnes menili nieco na FT, chvilu nesiel, potom sa stiahol update a :
1. zmizli klasicke freerolly (dufam ze docasne) ale
2. pribudol restricted freeroll pre Slovakia, napriklad dnes tournament ID #154245918 , zacina o 19:05. Vidime sa tam

/haman
gnk napísal:tak prave som sa registroval, preklikol som z pokerportalu, chcem si previest prachy a zatial ma to nepusta..
nikde pri svojom konte nemam kolonku rakeback, tak dufam, ze to budem mat ked som preklikol odtialto..
haman napísal:Ahojte,
Dnes menili nieco na FT, chvilu nesiel, potom sa stiahol update a :
1. zmizli klasicke freerolly (dufam ze docasne) ale
2. pribudol restricted freeroll pre Slovakia, napriklad dnes tournament ID #154245918 , zacina o 19:05. Vidime sa tam
/haman
palo1973 napísal:gnk napísal:kde najdem na FTP hru ako je double or nothing na bwine? neviem to najst, dakujem za rady
nemaju to
gnk napísal:prosim o radu! co mam hrat na FT ked mam br 100$?? doteraz som hraval na bwine, asi 500 hier vacsinou double or noth. no a bol som tak jemne podpriemernydakujem vopred paani!
![]()
![]()
martinique39 napísal:chalani, ako sa navyhodnejsie zaregistrovat na Full Tilt? pri registracii dat bonus kod POKERPORTAL aby som dostal rakeback a vlozit 600$ a od nich dostanem dalsich 600?
alebo sa da od nich este nieco vytlct?
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.