SEK Z P****Stars - KDE HO VYPLATIA?
Počet príspevkov: 13 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
SEK Z P****Stars - KDE HO VYPLATIA?
Dobry den prajem, dnes mi dosiel sek z P****Stars, tak som sa potesil isiel som na postu a tam mi povedali, ze tam to nevyplacaju. Prosim vas, kam mam ist s tym sekom nech mi ho vyplatia? Vopred dakujem za odpoved
- matqox
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
Re: SEK Z P****Stars - KDE HO VYPLATIA?
zeby to bolo vyplacane v BANKE?
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
neviem preco si si vybral prave takuto moznost...
so sekmi (hlavne z USA) mam skusenosti a nie su moc pozitivne:
- banky si zato uctuju nekrestanske peniaze
- trva im to neuveritelne dlho kym ich preplatia (uz som sa stretol aj s 9 tyzdnami )
- napriek splatnosti seku dlhsej ako 3mesiace maju interny predpis ze preplacaju max 3 mesiace stare seky (v pripade ze je napr. rok ti ho aj tak nepreplatia)
- napriklad TB seky nepreplaca vobec (tusim od 28.2.2009)
- trva im to neuveritelne dlho kym ich preplatia (uz som sa stretol aj s 9 tyzdnami )
- napriek splatnosti seku dlhsej ako 3mesiace maju interny predpis ze preplacaju max 3 mesiace stare seky (v pripade ze je napr. rok ti ho aj tak nepreplatia)
- svoco
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
dakujem za vase postrehy!
akou formou by bol vyber najrozumnejsi? na visa kartu z ktorej som vkladal?
- matqox
matqox napísal:dakujem za vase postrehy!
ano...alebo cez moneybookers...ale to najprv musis vlozit cez svoj MB ucet...ale kartou to je jednoduche..trva to asi tyzden..nejaky den hore dole
-
speksSVK - Príspevky: 168
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 30 krát/5 krát
svoco napísal:neviem preco si si vybral prave takuto moznost...
+1 million.
Ja som raz omylom vybral cez sek a to bola cista nightmare. Nielen TB nepreplaca vobec, ani ine banky, nakoniec to zvladla LUBA za 3% poplatok za cca 7 tyzdnov... neskutocne
Sek nikdy. Ak vyberas z PS, tak jednoznacne priamy vyber na ucet, mas to s 0% poplatkom, kurzom ktory sa takmer nelisi od stredoveho kurzu ECB a hlavne to mas za 4-5 dni priamo na ucte
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
hmm cudne, ja som nikdy nemal so sekom problemy, v csob ani unicredit, americke, anglicke.... samozrejme ze to dlho trva, aj dva tyzdne.
samozrejme vzdy to bola banka kde som mal ucet.
samozrejme vzdy to bola banka kde som mal ucet.
- martinique39
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
zdravim vas o5
akurat som pozeral na MONEYBOOKERS...
prosim vas, ako to je, ked si vlozim peniaze z VISA karty na P****Stars, Potom si ich dam poslat na moneybookers ucet a potom si ich mozem dat zaslat na inu VISA kartu, nez cez ktoru som daval deposit na P****Stars? Lebo vsimol som si, ze v PS sa da poslat vyhra iba na VISA kartu z ktorej bol robeny deposit.
dakujem vam za odpovede a prajem vam prijemny den
prosim vas, ako to je, ked si vlozim peniaze z VISA karty na P****Stars, Potom si ich dam poslat na moneybookers ucet a potom si ich mozem dat zaslat na inu VISA kartu, nez cez ktoru som daval deposit na P****Stars? Lebo vsimol som si, ze v PS sa da poslat vyhra iba na VISA kartu z ktorej bol robeny deposit.
- matqox
matqox napísal:zdravim vas o5
Vloz si radsej z VISA karty na moneybookers a z MB na P****Stars. Lebo ak nevlozis do P****Stars cez moneybookers tak cez moneybookers odtial nebudes moct vyberat. Z moneybookers si to potom mozes dat poslat hocikde (na kazdu kartu ktoru tam mas pridanu aj na kazdy ucet)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
7castle napísal:Ak vyberas z PS, tak jednoznacne priamy vyber na ucet, mas to s 0% poplatkom, kurzom ktory sa takmer nelisi od stredoveho kurzu ECB a hlavne to mas za 4-5 dni priamo na ucte
Také jednoznačné to nie je.
Osobne preferujem výber cez Neteller. Cash je k dispozícii obv za 1-3 hodiny po výbere. Poplatok za výber = 0. Jediný poplatok je, ak to chce človek vybrať v hotovosti, tak za výber z bankomatu. Platby kartou sú free.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Počet príspevkov: 13 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.