DevilMayCry napísal:
nikdy nebudem tvrdit ze je to sport
Tym mojim prvym prispevkom som nechcel povedat, ze poker je "urcite" sport. Podla mna sa poker neda nejako s urcitostou zaradit ako hazard alebo ako sport (ani turnaje nie). Ale clovek musi uznat, ze je to z vacsej casti skill game (vid. vsetci ludia, co sa tym zivia).
DevilMayCry napísal:Dovod preco sa na poker ludia pozeraju ako na hazard je jasna. Luck zohrava ci chces alebo nechces podstatnu ulohu v hre a druhym ovela vacsim faktorom je to ze ide o prachy, vela prachov, kvantum, mega prachov o ktore oberas inych a taky podobny sport nikde inde nenajdes.
Samozrejme s tym suhlasim. Ale musis uznat, ze na vzorke xxxk ruk sa stastie velmi minimalizuje. A co ostane potom? Jedine skill vo vseobecnosti ako v sachu.
DevilMayCry napísal:ale kludne mozem stacknut yegona a to mu nesiaham ani po nechet jeho palca na pravej nohe
Taktiez suhlasim, ale daj si s nim 50k ruk a potom ten vysledok bude vyzerat uplne inak.
V tom prvom prispevku som bol este dost vyhecovany z martinique-ho, preto som to napisal tak neprehladne, za to sa ospravedlnujem