Zablokovanie konta
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
Zablokovanie konta
ahoj
B**n mi 19.4. zablokoval ucet a jedinou odpovedou supportu(slovenskeho aj anglickeho) odvtedy je, ze ma preveruje zodpovedne oddelenie a mam byt trpezlivy. pomaly uz cakam kedy ma zacne sledovat typek v okuliaroch a tmavom obleceni s logom B**n. na ucte je asi $2700 a ked si tak citam na forach ako na bwine blokuju ucty, tak sa k mojej trpezlivosti pridava aj nervozita. ucet som mal u nich asi 3 dni a potom ho odstavili.
ma niekto skusenosti ako dlho B**n overuje poslanu obcianku a overenie adresy?
moze niekto sprostredkovat kontakt na niekoho v bwine, kto ma vyssie postavenie ako support?
vopred vdaka za akukolvek radu.
B**n mi 19.4. zablokoval ucet a jedinou odpovedou supportu(slovenskeho aj anglickeho) odvtedy je, ze ma preveruje zodpovedne oddelenie a mam byt trpezlivy. pomaly uz cakam kedy ma zacne sledovat typek v okuliaroch a tmavom obleceni s logom B**n. na ucte je asi $2700 a ked si tak citam na forach ako na bwine blokuju ucty, tak sa k mojej trpezlivosti pridava aj nervozita. ucet som mal u nich asi 3 dni a potom ho odstavili.
ma niekto skusenosti ako dlho B**n overuje poslanu obcianku a overenie adresy?
moze niekto sprostredkovat kontakt na niekoho v bwine, kto ma vyssie postavenie ako support?
vopred vdaka za akukolvek radu.
- neexo
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: B**n Poker
tak dnes mi B**n konecne odpisal. ucet mi neodblokuju, ale ked chcem, mozem si poziadat o vyplatenie prostriedkov z uctu. zlati su strasne
- neexo
neexo napísal:tak dnes mi B**n konecne odpisal. ucet mi neodblokuju, ale ked chcem, mozem si poziadat o vyplatenie prostriedkov z uctu. zlati su strasne
a co si urobil ze ti blokli ucet?
Ziadne vysvetlenie ti neposlali?
Je to dost zaujimave ze ucet ti zablokovali ale dovolia ti vybrat peniaze.
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
pegas1975x napísal:a co si urobil ze ti blokli ucet?
Ziadne vysvetlenie ti neposlali?
Je to dost zaujimave ze ucet ti zablokovali ale dovolia ti vybrat peniaze.
nespravil som nic cim by som porusil akekolvek pravidlo, tym som si isty.
ucet som si vytvoril v piatok vecer, v pondelok rano bol zablokovany. potom ma 10 dni preverovalo zodpovedne oddelenie a potom mi prisiel mail kde sa odvolali na to, ze herna moze bez udania dovodu zrusit komukolvek ucet. podla mna zablokovali lebo mam v registracii slovensku adresu ale vkladal a hral som z ciech, ale to len hadam. v tom maili mi ponukli, ze ak chcem, mozem dostat peniaze spat (kto by nechcel, ze) musel som opat posielat doklady, tentoraz jedine faxom (neviem preco) uz si ma znova preverili a teraz cakam na peniaze. uz som len zvedavy kolko mi vratia, lebo to mi tiez odmietli napisat do mailu.
musim pochvalit slovensky support, ktory reagoval vzdy do 30min. okrem toho zablokovania super herna.
- neexo
Zdravim
"lebo mam v registracii slovensku adresu ale vkladal a hral som z ciech" - to je dovod zablokovania
Dovoľujeme si Vás informovať, že IP adresa krajiny z ktorej hráte poker sa musí zhodovať s IP adresou krajiny, ktorú ste uviedli pri registrácii. V prípade, že dôjde k zablokovaniu Vášho pokrového konta z dôvodu, že táto IP adresa bude z inej krajiny, prosíme Vás, aby ste nás kontatkovali a my preveríme možnosť reaktivácie Vášho pokrového konta.
"nespravil som nic cim by som porusil akekolvek pravidlo, tym som si isty" - porusil si pravidlo
Dovoľujeme si Vás informovať, že zablokovanie pokrového konta v prípade, že je IP adresa z iného štátu, je automatické. - odpoved na moju ziadost o povolenie hrania z nemecka
GL HF
J
"lebo mam v registracii slovensku adresu ale vkladal a hral som z ciech" - to je dovod zablokovania
Dovoľujeme si Vás informovať, že IP adresa krajiny z ktorej hráte poker sa musí zhodovať s IP adresou krajiny, ktorú ste uviedli pri registrácii. V prípade, že dôjde k zablokovaniu Vášho pokrového konta z dôvodu, že táto IP adresa bude z inej krajiny, prosíme Vás, aby ste nás kontatkovali a my preveríme možnosť reaktivácie Vášho pokrového konta.
"nespravil som nic cim by som porusil akekolvek pravidlo, tym som si isty" - porusil si pravidlo
Dovoľujeme si Vás informovať, že zablokovanie pokrového konta v prípade, že je IP adresa z iného štátu, je automatické. - odpoved na moju ziadost o povolenie hrania z nemecka
GL HF
J
- jelito
- Založený: Mar 2010
akoze sry ale co je to za kktinu?? to akoze clovek nemoze hrat z inej krajiny ako je resident? lebo co? ked odcestujem do zahranicia a budem hrat odtial tak co? ja som bol asi 3 mesiace uplne na inom konci planety a v pohode som hral poker, takze som celkom nepochopil tento prispevok.. jedine ak sa clovek nemoze zaregistrovat z inej krajiny ako je resident, ale ani to celkom nechapem, preco by to nebolo umoznene..
- jimmike
- Založený: Máj 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.