MTT-10 $ rebuy-neskora faza
Počet príspevkov: 17 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
MTT-10 $ rebuy-neskora faza
Dnes na i-pokri,bohuzial ruku nemam v HM,nejako mi to tam divne importuje,len mtt ktore vyhram...
Blinds 600/1200,ante 100,last 16 hracov,sme uz ITM.
Mam na blinde QQ,stack vyse 80k,som CL turnaja,mnoho hracov uz je short okolo 10-20 BB.
Hrac na UTG so stackom cca 30k raisuje na 3.600,druhy bigstack na late pozicii ide so 60k all in.
Nehra to prilis tight,hoci nemam nanho az tak vela ruk,videl som ho v ako 3betoval moj UTG raise a call za nim s AJo(ten coldcaller bol pomerne short takze to uz musel dat) asi 2 orbity dozadu.
Call or fold?
Blinds 600/1200,ante 100,last 16 hracov,sme uz ITM.
Mam na blinde QQ,stack vyse 80k,som CL turnaja,mnoho hracov uz je short okolo 10-20 BB.
Hrac na UTG so stackom cca 30k raisuje na 3.600,druhy bigstack na late pozicii ide so 60k all in.
Nehra to prilis tight,hoci nemam nanho az tak vela ruk,videl som ho v ako 3betoval moj UTG raise a call za nim s AJo(ten coldcaller bol pomerne short takze to uz musel dat) asi 2 orbity dozadu.
Call or fold?
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Re: MTT-10 $ rebuy-neskora faza
Aka je otazka? Snap call obv.
Si CL prezijes ak vypadnes, UTG moze mat vselico, shover ma v najhorsom TT+, AQ, casto ovela viac, a to este KK+ je tam menej kedze to bude malokedy reshipovat.
Si CL prezijes ak vypadnes, UTG moze mat vselico, shover ma v najhorsom TT+, AQ, casto ovela viac, a to este KK+ je tam menej kedze to bude malokedy reshipovat.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
7castle napísal:Aka je otazka? Snap call obv.
-na moje a aj tvoje prekvapko ukazal KK....
-jasne ze som to snapcalloval a urobil si notice,dost nelogicke od neho
-
Dobry snap. Niekedy mam pocit, ze sa ti hraci strasne boja riskovat takto deep, a radsej to tam rovno shipnu uz preflop. Vsak co keby mu tam vyslo to eso, ze jo...
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
___Mortylen___ napísal:Dobry snap. Niekedy mam pocit, ze sa ti hraci strasne boja riskovat takto deep, a radsej to tam rovno shipnu uz preflop. Vsak co keby mu tam vyslo to eso, ze jo...
Mne sa ten all in s KK zda racionalny.Ak by len dorovnal,riskuje dalsich zakaznikov,ak 3-betne tak da najavo,ze ma monster,nehovoriac ze to A na flope bude problem.
Takto zabil tri muchy jednou ranou -
1. minimalizoval pocet zakaznikov
2. nemusi riesit A na flope
3. vela hracov,ako dokazuje aj tato diskusia,uveri ze ma priemernu handu a odovzda sa mu
- fidelko
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
a zabudol si na stvrtu najvacsiu muchu:stratil obrovske mnozstvo value od ruk ako 77-JJ,AQ;AK,ktore by squeezovali jeho cold call
-
palo1973 napísal:a zabudol si na stvrtu najvacsiu muchu:stratil obrovske mnozstvo value od ruk ako 77-JJ,AQ;AK,ktore by squeezovali jeho cold call
Od ruk ako 77,ak netrafia set,nedostane nic a ruky ako JJ,AK ako dokazuje aj tato diskusia mu value prinesu aj tak.
- fidelko
lol fidelko,ty si myslis,ze by tam niekto po jeho coldcalle s parom calloval?
-
palo1973 napísal:lol fidelko,ty si myslis,ze by tam niekto po jeho coldcalle s parom calloval?
Lol,ty by si so 77 reraisol ?
- fidelko
Počet príspevkov: 17 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.