Annette Obrestad podpisala zmluvu s F****Tilt Poker

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Annette Obrestad podpisala zmluvu s F****Tilt Poker

Odoslaťod pegas1975x 02 Máj 2010 15:42

Annette Obrestad, v online komunite známa ako "Annette_15" podpísala zmluvu s F****Tilt, ktorý ju odteraz bude sponzorovať vo veľkých turnajoch a ona bude na oplátku propagovať jeho logo.
Annette túto správu uverejnila včera na svojom profile na sociálnej sieti Twitter. Jedná sa o veľmi zaujímavú správu, o Annette totiž usilovalo mnoho herní, vrátane P****Stars a Pa***Poker, Annette sa ale nakoniec rozhodla pre F****Tilt.
Obrestadová je dvadsaťjedenročná hráčka, a jej kariéra zatiaľ skôr vyzerá ako z ríše snov, než z obyčajného života. On-line poker začala hrať ešte ako neplnoletá, ale okamžite dokázala porážať cashgame regular a jej bankroll strmo rástol, podľa štatistík dokázala hrou na internete zarobiť už cez $ 1,000,000!
Táto hráčka sa ale nestratí ani v živej hre, náhodne môžeme pripomenúť jej úspechy ako druhé miesto na podniku EPT, finálový stôl v main event Aussie Millions, a mnoho víťazstiev zo side eventov na väčších akciach. Najväčší úspech je určite náramok z World Series of Poker Europe, ktorý dokázala získať uz ked mala 19 rokoch!
Teraz, keď vypršala jej zmluva s herňou B**fair, vydala sa pod ochraná krídla F****Tilt, prečo F****Tilt podpísal túto hráčku, ktorá sa vyznačuje hyper agresívne hrou, práve tento rok je jednoduché.
Obrestadová totiž práve tento rok oslávila 21 narodeniny, čo znamená, že už konečne môže štartovať na podniku najprestížnejšom - WSOP.
Ak teda Obrestadová aj vo Vegas nadviaže na svoje doterajšie úspechy, môže si F****Tilt gratulovať. Jedno je ale isté už teraz. Táto hráčka s obrovským potencionálom sa určite vo Vegas nestratí a bude zaujímavé sledovať, či pri svojej prvej účasti bude okamžite schopná dosahovať na méty najvyššie a rovnať sa s tými najlepšími hráčmi svetového pokru.
Obrázok

Zdroj: pokerzive.cz, pokernews.com, Twiter,
Naposledy upravil pegas1975x dňa 02 Máj 2010 19:58, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
pegas1975x

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 53 krát/21 krát

Re: Annette Obrestad podpisala zmluvu s F****Tilt Poker

Odoslaťod Drobec37 02 Máj 2010 18:46

pekný report pegas +1
Obrázok používateľa
Drobec37

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 49 krát/9 krát

Odoslaťod josipjs 02 Máj 2010 18:52

Drobec37 napísal:pekný report pegas +1

ja len ze dufam ze neveris ze to pisal on :D to by bolo naivne :)

ale inac dobre info :)
Obrázok používateľa
josipjs

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 34 krát/3 krát

Odoslaťod dzejkej 02 Máj 2010 19:46

Ak si to nepisal Ty, tak by bolo vhodne uviest zdroj. Nacapenie niekoho ineho textu o fora bez kreditu nie je fit.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Drobec37 02 Máj 2010 19:55

jasne bol som si isty že to asi nepísal ale info zaujímavé :good:
Obrázok používateľa
Drobec37

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 49 krát/9 krát

Odoslaťod josipjs 02 Máj 2010 19:56

Drobec37 napísal:jasne bol som si isty že to asi nepísal ale info zaujímavé :good:

ale fotka je mozno jeho ...:D
Obrázok používateľa
josipjs

Odoslaťod pegas1975x 02 Máj 2010 21:25

josipjs napísal:
Drobec37 napísal:jasne bol som si isty že to asi nepísal ale info zaujímavé :good:

ale fotka je mozno jeho ...:D

Ty nemas co robit len kritizovat? Ja sa aspon snazim najst nejake informacie. Ty okrem kritizovania nerobis absolutne nic.
Obrázok používateľa
pegas1975x

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 53 krát/21 krát

Odoslaťod spax 02 Máj 2010 21:31

V posledni dobe je to tu jeden velky flame mi prijde
Obrázok používateľa
spax

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 9 krát/24 krát

Odoslaťod josipjs 02 Máj 2010 21:45

pegas1975x napísal:Ty nemas co robit len kritizovat? Ja sa aspon snazim najst nejake informacie. Ty okrem kritizovania nerobis absolutne nic.

sarkazmus chalcovi nic nehovori? :D ale tak chapem, humor sa cez net tazko chape :D a kazdy ma aj iny zmysel pre humor atd, aked niekoh o nepoznas tak to je este tazsie

prepac ze tu nehadzem informacie pretoze tot je slovensky portal a vela ludi co tie informacie este nevidlo tak pravdepodobne envie po anglicky tak poved z mi naco, a ak y nietko neico chcel vediet tak si najde sam na incyh strankach ako je tato

a aksa ti nepaci tak mi daj Karmu dole a problem vyrieseny, od toho je ten novy system, sak dzekej? :D

a ak su podla teba moje posty offensive voci tebe tak sry no : aj tak ber vsetko s nadlhadom
Obrázok používateľa
josipjs

Odoslaťod ___Mortylen___ 03 Máj 2010 10:13

No ten aggro-apeshit-donkey-lets4betuberlightandsuckout styl co predvadzala na tom WSOPE co vyhrala bol prinajlepsom usmevny ale posledne jej to udajne celkom ide a jej hra sa velmi zlepsila. Aj ja som zvedavy, co predvedie na WSOP.
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!