Zablokovane konto
Počet príspevkov: 28 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Zablokovane konto
Miška: Vaše konto bolo zablokované administrátorom, pretože ste neposlali doklady na overenie karty, o ktoré sme už dvakrát žiadali.
Miška: Posielali sme Vám email 20.4. a aj dnes.
Miška: Keď pošlete požadované doklady, potom bude konto odblokované a budete ho môcť používať.
Vy: to viem ale neposielal som doklady preto lebo neviem ako to urobit
Miška: Potom stačilo napísať. Doklady treba oskenovať, odfotiť mobilným telefónom alebo digitálnym fotoaparátom a poslať ako prílohu emailom.
Miška: Doklady treba potom poslať na adresu oddelenia zákazníckej podpory.
Miška: Emailová adresa oddelenia zákazníckej podpory je: info@doxxbet.com
Vy: vsetkemu co pisete rozumiem len je toho velmi vela co odo mna chcu obciansky preukaz,vypis uctu to neposlem lebo nemozem svoje osobne udaje len tak hocikde poslat
Miška: Pri registrácii na našich stránkach aj pri samotnom vklade kartou ste súhlasili s našimi podmienkami. Pred výberom si musíme overiť identitu majiteľa hráčskeho konta. Prikazuje to zákon o ochrane pred legalizáciou príjmov z trestnej činnosti.
Vy: do teraz som vyuzival stale vase sluzby ale v inych herniach nepozaduju odo mna tieto veci a je to OK
Miška: Na doklade totožnosti si môžete prekryť rodné číslo a aj číslo dokladu.
Miška: Na výpise nám stačí číslo účtu a Vaše meno na ňom. Ostatné môžete rovnako prekryť.
Miška: A na karte si môžete prekryť ochranný CVC kód. Bez neho je karta nepoužiteľná.
Vy: ano ked budem vyberat ze by som vyhral tak to je ina vec vtedy by som vsetko poslal ale pokial som nic este nevyhral pokladam to za velmi zle riesenie posielat tieto udaje
Miška: Spomínaný zákon káže overuiť každú jednu platobnú metódu. Robí sa to kvôli tomu, že veci ako karty sa dajú ľahko zneužiť.
Vy: a ked chcem vyuzivat vase sluzby bez toho ze budem nieco vkladat a len si prezerat a hrat hry zadarmo nemozem mat ucet odblokovany
Miška: Na stránkach píšeme, že doklady je potrebné zaslať do troch dní od vykonania transakcie.
Miška: Žiaľ, kartu treba najskôr overiť, aby boli splnené zákonom stanovené podmienky.
Miška: Bankový účet nemusíte mať overený.
Miška: Výpis nám môžete poslať aj neskôr, lebo ten nie je povinné posielať hneď. To sme len odporúčali.
Vy: myslim si ze teraz ked mi mala prist premia bonus deposit 25 tak je to podraz z vasej strany
Miška: Realizáciou vkladu ste potvrdili súhlas so zaslaním dokladov. Žiaľ, aj ako spoločnosť sa musíme istiť a mať záruky, že si klienti vkladajú financie vlastnými kartami.
Miška: Krádeže kariet sú časté a ak nebudú všetky náležitosti overené, riskovať stratu systému platby kartou.
Vy: ale cislo to dlhe na karte to suhlasi len s mojim menom tak ze co hovorite je nepodstatne
Vy: ak by som zadal cislo ukradnutej karty a ucet je na moje meno tak vam vygeneruje meno vlastnika karty ze nesedi
Miška: Sprostredkovateľ neoveruje, koho je hráčske konto a komu patrí karta.
Miška: My potrebujeme vidieť, že je karta Vaša, na Vaše meno a vkladali ste ňou na svoj hráčsky účet.
Vy: robil som to uz cez vecsie herne ako vy ste a vsade to overuju takymto sposobom
Miška: Každá dobrá stávková spoločnosť vyžaduje doklady na overenie takej veci, ako je platobná karta.
Miška: Doklady sa požadujú aj v iných spoločnostiach a sú aj také, kde sú tieto podmienky oveľa prísnejšie.
Vy: tak chyba je vo vas lebo sprostredkovatel by vam mal povedat ze karta suhlasi s menom vlastnika uctu
Vy: som uz u vas vyse 5 rokov ale pred tym to bolo www.doxx.sk a nikdy som take nieco nemusel robit
Miška: Možno súhlasí s menom vlastníka bankového účtu, ale nemusí súhlasiť s menom vlastníka hráčskeho účtu. Také prípady sme mali a preto trváme na takomto overení.
Vy: U***et herna nepotrebuje ziadne doklady napriklad
Miška: Naša spoločnosť prešla do medzinárodného prostredia a účelom verifikácie je chrániť financie klientov.
Miška: Ak by Vám niekto odcudzil platobnú kartu a použil ju na vklad, tiež by sme pýtali doklady. Doklady žiadame od každého klienta bez výnimky.
Vy: ale ak by mi kartu odcudzil nevlozi s nou do ziadnej herne nic pokial by mi neodcudzil aj prihlasovacie udaje do herni je to hlupost
Miška: Lenže zlodej si môže založiť nové konto s rovnakým menom a vložiť si kartou na nové konto. Možností, ako Vás pripraviť o financie je neúrekom.
Vy: tak dobre budem musiet najst si lepsiu spolocnost na tieto veci ale este na poker portali sa o tom porozpravam s celym Slovenskom
Miška: Článok o finančnej bezpečnosti nájdete na našich stránkach. Rovnako ako podmienky o overovaní.
Vy: na karte nie je meno ani bydlisko tak neviem o com rozpravate
Vy: meno je sory
Vy: aj ked ju ukradne nikdy s tych penazi sa nebude vediet k nim dostat len minut moze
Miška: Ak ich nevyberie, tak neminie.
Miška: Posielali sme Vám email 20.4. a aj dnes.
Miška: Keď pošlete požadované doklady, potom bude konto odblokované a budete ho môcť používať.
Vy: to viem ale neposielal som doklady preto lebo neviem ako to urobit
Miška: Potom stačilo napísať. Doklady treba oskenovať, odfotiť mobilným telefónom alebo digitálnym fotoaparátom a poslať ako prílohu emailom.
Miška: Doklady treba potom poslať na adresu oddelenia zákazníckej podpory.
Miška: Emailová adresa oddelenia zákazníckej podpory je: info@doxxbet.com
Vy: vsetkemu co pisete rozumiem len je toho velmi vela co odo mna chcu obciansky preukaz,vypis uctu to neposlem lebo nemozem svoje osobne udaje len tak hocikde poslat
Miška: Pri registrácii na našich stránkach aj pri samotnom vklade kartou ste súhlasili s našimi podmienkami. Pred výberom si musíme overiť identitu majiteľa hráčskeho konta. Prikazuje to zákon o ochrane pred legalizáciou príjmov z trestnej činnosti.
Vy: do teraz som vyuzival stale vase sluzby ale v inych herniach nepozaduju odo mna tieto veci a je to OK
Miška: Na doklade totožnosti si môžete prekryť rodné číslo a aj číslo dokladu.
Miška: Na výpise nám stačí číslo účtu a Vaše meno na ňom. Ostatné môžete rovnako prekryť.
Miška: A na karte si môžete prekryť ochranný CVC kód. Bez neho je karta nepoužiteľná.
Vy: ano ked budem vyberat ze by som vyhral tak to je ina vec vtedy by som vsetko poslal ale pokial som nic este nevyhral pokladam to za velmi zle riesenie posielat tieto udaje
Miška: Spomínaný zákon káže overuiť každú jednu platobnú metódu. Robí sa to kvôli tomu, že veci ako karty sa dajú ľahko zneužiť.
Vy: a ked chcem vyuzivat vase sluzby bez toho ze budem nieco vkladat a len si prezerat a hrat hry zadarmo nemozem mat ucet odblokovany
Miška: Na stránkach píšeme, že doklady je potrebné zaslať do troch dní od vykonania transakcie.
Miška: Žiaľ, kartu treba najskôr overiť, aby boli splnené zákonom stanovené podmienky.
Miška: Bankový účet nemusíte mať overený.
Miška: Výpis nám môžete poslať aj neskôr, lebo ten nie je povinné posielať hneď. To sme len odporúčali.
Vy: myslim si ze teraz ked mi mala prist premia bonus deposit 25 tak je to podraz z vasej strany
Miška: Realizáciou vkladu ste potvrdili súhlas so zaslaním dokladov. Žiaľ, aj ako spoločnosť sa musíme istiť a mať záruky, že si klienti vkladajú financie vlastnými kartami.
Miška: Krádeže kariet sú časté a ak nebudú všetky náležitosti overené, riskovať stratu systému platby kartou.
Vy: ale cislo to dlhe na karte to suhlasi len s mojim menom tak ze co hovorite je nepodstatne
Vy: ak by som zadal cislo ukradnutej karty a ucet je na moje meno tak vam vygeneruje meno vlastnika karty ze nesedi
Miška: Sprostredkovateľ neoveruje, koho je hráčske konto a komu patrí karta.
Miška: My potrebujeme vidieť, že je karta Vaša, na Vaše meno a vkladali ste ňou na svoj hráčsky účet.
Vy: robil som to uz cez vecsie herne ako vy ste a vsade to overuju takymto sposobom
Miška: Každá dobrá stávková spoločnosť vyžaduje doklady na overenie takej veci, ako je platobná karta.
Miška: Doklady sa požadujú aj v iných spoločnostiach a sú aj také, kde sú tieto podmienky oveľa prísnejšie.
Vy: tak chyba je vo vas lebo sprostredkovatel by vam mal povedat ze karta suhlasi s menom vlastnika uctu
Vy: som uz u vas vyse 5 rokov ale pred tym to bolo www.doxx.sk a nikdy som take nieco nemusel robit
Miška: Možno súhlasí s menom vlastníka bankového účtu, ale nemusí súhlasiť s menom vlastníka hráčskeho účtu. Také prípady sme mali a preto trváme na takomto overení.
Vy: U***et herna nepotrebuje ziadne doklady napriklad
Miška: Naša spoločnosť prešla do medzinárodného prostredia a účelom verifikácie je chrániť financie klientov.
Miška: Ak by Vám niekto odcudzil platobnú kartu a použil ju na vklad, tiež by sme pýtali doklady. Doklady žiadame od každého klienta bez výnimky.
Vy: ale ak by mi kartu odcudzil nevlozi s nou do ziadnej herne nic pokial by mi neodcudzil aj prihlasovacie udaje do herni je to hlupost
Miška: Lenže zlodej si môže založiť nové konto s rovnakým menom a vložiť si kartou na nové konto. Možností, ako Vás pripraviť o financie je neúrekom.
Vy: tak dobre budem musiet najst si lepsiu spolocnost na tieto veci ale este na poker portali sa o tom porozpravam s celym Slovenskom
Miška: Článok o finančnej bezpečnosti nájdete na našich stránkach. Rovnako ako podmienky o overovaní.
Vy: na karte nie je meno ani bydlisko tak neviem o com rozpravate
Vy: meno je sory
Vy: aj ked ju ukradne nikdy s tych penazi sa nebude vediet k nim dostat len minut moze
Miška: Ak ich nevyberie, tak neminie.
- semojj
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Doxxbet
UZ NIKDY VIAC NA DOXXBET SU TO PODVODNICI KED UZ MAJU NIECO DAT ZO SVOJICH ZRUSIA VAM UCET A CO SOM MAL CAKAT SAK SOM NA SLOVENSKU NIE
- semojj
semojj napísal:UZ NIKDY VIAC NA DOXXBET SU TO PODVODNICI KED UZ MAJU NIECO DAT ZO SVOJICH ZRUSIA VAM UCET A CO SOM MAL CAKAT SAK SOM NA SLOVENSKU NIE
To je taky problem ked to oscanujes a posles im to? Ved prekri tie cisla a mas...
-
3Sammy - Príspevky: 221
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/4 krát
lol, nerozumiem, preco sa rozculujes, uplne standardny postup imo.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Dobry den,
bezpecnost financii nasich klientov je u nas na prvom mieste, a preto sa drzime prisnych bezpecnostnych predpisov, k comu nas viaze aj nasa licencia, a s ktorymi ste suhlasili pri vytvarani uctu na DOXXbet.com.
Myslim ze vacsina pokrových hracov to len oceni.
bezpecnost financii nasich klientov je u nas na prvom mieste, a preto sa drzime prisnych bezpecnostnych predpisov, k comu nas viaze aj nasa licencia, a s ktorymi ste suhlasili pri vytvarani uctu na DOXXbet.com.
-
DOXXbet - Príspevky: 37
- Založený: Máj 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/8 krát
DOXXbet napísal:Dobry den,
Vacsina hracov to chape a akceptuje to.
To len niektory musia vymyslat a vystrajat ked sa herna snazi plnit zakon a snazi sa o bezpenost vlozenych financii.
Velmi pochybujem ze ten clovek co sa tu stazoval ma nejake skusenosti.Sam poznam vela hracov co urcite nemaju 18 rokov a veselo si hraju v herniach o realne peniaze.
Ja pracujem s osobnymi udajmi uz par rokov a viem ze sa daju zneuzit velmi lahko.Stava sa to.Len nevidim jediny dovod preco by ich mala nejaka herna zneuzivat.
Takze plne suhlasim s podmienkami na overovanie osobnych udajov hernami.
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
semojj napísal:UZ NIKDY VIAC NA DOXXBET SU TO PODVODNICI KED UZ MAJU NIECO DAT ZO SVOJICH ZRUSIA VAM UCET A CO SOM MAL CAKAT SAK SOM NA SLOVENSKU NIE
Ako som sa docial tak ucet neni zruseny ale zablokovany a peniaze ti poslu ked im posles doklady, ved to je uplne normalne v kazdej herni...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
-no myslim,ze si herni DoXX zverejnenim moc neublizil,skor si zosmiesnil sam seba,tym ze suhlasis s podmienkami herne a potom ti robi problem ich dodrzat,inak je to samozrejme standartny postup
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Re: Doxxbet..Tak to som dopadol na diskusii na live chate
semojj napísal:Miška: Pri registrácii na našich stránkach aj pri samotnom vklade kartou ste súhlasili s našimi podmienkami. Pred výberom si musíme overiť identitu majiteľa hráčskeho konta. Prikazuje to zákon o ochrane pred legalizáciou príjmov z trestnej činnosti.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
semojj dlho som sa tak dobre nezasmial
PS: support na doxxe a celkovo aj pristup doxxu k hracom je najlepsi aky poznam a ked si uz vytvaras ucet na ine meno, tak je to len tvoja blbost ked si tam das meno, ktore nevies zdokladovat....
- marcoo12snv
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 51 krát/18 krát
Mate vsetci pravdu co pisete,uznavam ja len neposlem udaje a to je moj nazor ze ide mi hlavne o to ze ma zablokuju a to presne den pred tym ako mi maju pripisat bonus za vklady 25 euro tak to kde sme akoze v Kocurkove,zaujimave ze ked som tam vlozil 50 euro vtedy mi nepisali ze treba poslat doklady na overenie je to od nich podle ale ved vy vsetci este zmenite nazor na doxbet....POZOR!!!
Teraz som na U***et a oni to je o niecom inom...KED POJDE U***et OPROTI HERNI DOXBET A DOXBET BUDE VELKOU RYCHLOSTOU NAPREDOVAT TAK ONI SA NIKDY V ZIVOTE NESTRETNU.....asi tak
Teraz som na U***et a oni to je o niecom inom...KED POJDE U***et OPROTI HERNI DOXBET A DOXBET BUDE VELKOU RYCHLOSTOU NAPREDOVAT TAK ONI SA NIKDY V ZIVOTE NESTRETNU.....asi tak
- semojj
Počet príspevkov: 28 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 24 hostí.