SWEAT SESSION
Počet príspevkov: 7 • Stránka 1 z 1
SWEAT SESSION
hladam niekoho kto by mal zaujem a ochotu spravit so mnou sweat session NL10 6max (momentalne ponuka plati pre winning players NL25 a vyssie). uz druhy mesiac pada moj BR zvratnym tempom a pritom nemam pocit ze by som hral az tak katastrofalne ze by som nedokazal beatovat NL10 - potrebujem aby mi niekto skusenejsi povedal hras to zle/hras to dobre (v ramci moznosti a limitu) a je to len badrun. Hral by som 4 stoly na party pokri (60 minut). preferujem mikogo ale ak by bola poziadavka na iny soft prisposobim sa. cena 50 USD/session (60 min) - na stars alebo na ucet v banke. viem ze to nie je vela ale momentalne mi BR viac nedovoluje tak dufam ze sa niekto ulakomi aj na tuto almuznu .
dakujem a gl
dakujem a gl
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
Re: SWEAT SESSION
tak počuj na nejednom nemenovanom českom poker fóre robia takéto coachin session za približne tu istú sumu co ponukas. (ak nevieš o ake formu ide tak mi napís SS neviem či sem môžem postovat link). Tak to maš podlamna lepšie zaplatit typka ktorý už par ludí coachoval a má stym skúsenosti.
-
Drobec37 - Príspevky: 668
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/9 krát
posli mi pls ten link do ss ako dalo by sa to aj tak spravit ale nejaky lokalpatriotizmus ma nahuckal ze by som to mohol skusit tu (nieco by sa imo dalo dohodnut aj na 2+2). len tu dost hracov "poznam" z blogov a je mi to akesi sympatickejsie
-
jasne tomu rozmuiem že by si radšej hraca ktorého poznaš z portalu a tak ale tak dobrý chalani sú aj natom fore a bratia češi to zase nieje najhoršia volba.
-
Drobec37 - Príspevky: 668
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/9 krát
platit za sweat nl10 mi pride trosku zvlastne..nechces spravit 40min komentovane video a ludia z fora ti na to kuknu?
za tu cenu by som bral ja sweat nl50
za tu cenu by som bral ja sweat nl50
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
video som chcel spravit uz davno ale v spojeni camtasia/HM/poker klient mi blbne graficka karta na kompe takze som sa uchylil k tejto moznosti. ako pokial by to niekto spravil aj za menej tak by som sa nebranil ale viem ze cas a skill maju svoju cenu
-
sak normalne nahraj to video a ludia si ho tu pozru a skomentuju. Teda aspon ja sa obetujem a dam ti podrobny review a zadarmo...
edit: aha som si az teraz precital ze ti nejde nahravat to video
edit: aha som si az teraz precital ze ti nejde nahravat to video
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
Počet príspevkov: 7 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.