7Castle’s Tuesday Guide to SNGs - Kapitola 1: SOFTVÉR I

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: 7Castle’s Tuesday Guide to SNGs - Kapitola 1: SOFTVÉR I

Odoslaťod roche01 08 Máj 2010 19:27

odskúšam to a dám vedieť pre budúcich uživateľov, či bol problém práve v tomto (teraz to nemôžem otestovať, keďže hrám na staršom PC). Na novom PC mastí poker manželka na fulltilte ;) .
Ešte sa chcem opýtať: Keď dohrám a vypnem hotkey, tak zrejme bude potrebné vždy nanovo zapnúť kontrolu používateľských kont? Nie je PC nejako podstatne zraniteľný počas toho, kedy mám vypnutú kontrolu kont a som pripojený na PS, príp. mám v tom čase pustené aj nejaké ďalšie aplikácie, ktoré komunikujú po sieti (ICQ, Skype, PT3, apod.)?
Sorry, za takéto otázky, ale som skutočná PC-lama... :sos:
Obrázok používateľa
roche01

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod TomMolivan 08 Máj 2010 21:23

no a ako to vyzerá pre iné networky? napr. taký iPoker? Nájde sa niečo podobné?
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod roche01 10 Máj 2010 20:05

7castle:
nemohol by si občas hodiť sem na web čas, kedy budeš hrať svoju sng session (aspoň približne)? Nejako nemám na Teba v poslednej dobe šťastie. a rád by som si ťa pozrel a čosi sa priučil.
Díky. :gl:
Obrázok používateľa
roche01

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod 7castle 11 Máj 2010 01:44

Proky napísal:Nice, trochu netradicny uvod do SNG série, ale OK.

TableNinja nie je na rozdiel od vyššie uvedených softvérov zadarmo, stojí jednorazovo $60, pričom ponúka trial verziu na vyskúšanie.

Tu by som ta upozornil, ze je rozdiel medzi TableNinja pre P****Stars a TableNinja pre Full Tilt, ten druhy je v ponuke ako beta verzia, a je zadarmo bez obmedzeni a slape na 100% :)

Ja to beriem ako jeden dlhy clanok, logicky to nadvazuje aj ked sa to mozno nezda ;) A hlavne treba brat do uvahy ze to nebude o strategii ale o vsetkom ostatnom podstatnom, to len opakujem aby sme sa vyhli sklamaniam.

Vdaka za upozornenie, tymto som si nebol isty, TN nepouzivam, len viem ze je to velmi kladne hodnotene.

keso26 napísal:...

Keso vdaka za tieto rady, som rad ze mi to tu doplnas vecami v ktorych by som ja neporadil :good:

TomMolivan napísal:no a ako to vyzerá pre iné networky? napr. taký iPoker? Nájde sa niečo podobné?

Hmm ako som pisal netusim, ale som si skoro isty ze take nieco nebude, kedze je asi dost slaba motivacia to vytvorit - kolko hracov by to vyuzilo? Nie je dopyt tipujem.

roche01 napísal:7castle:
nemohol by si občas hodiť sem na web čas, kedy budeš hrať svoju sng session (aspoň približne)? Nejako nemám na Teba v poslednej dobe šťastie. a rád by som si ťa pozrel a čosi sa priučil.
Díky. :gl:

Zla tema 8-) Neni problem napisat, teda nie sem ale, napisem do blogu ked budem vediet vopred ze idem hrat.
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!