problematicka ruka - babo rad
Re: problematicka ruka - babo rad
uz nvm dik
-
mino_o - Príspevky: 360
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 11 krát/28 krát
Na to si sa sice nepytal, ale ked si vedel, ze budes callovat push, mal si dat vacsi checkraise na flope imo.
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
___Mortylen___ napísal:Na to si sa sice nepytal, ale ked si vedel, ze budes callovat push, mal si dat vacsi checkraise na flope imo.
..presne tak, pretoze aj ked ma hero silnu drawing hand, tak jeho raise je stale iba bluff a teda v tejto situacii zaraba prave na fold equity, ktora je vdaka malemu raisu velmi nizka.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
No vacsinou keby robim takyto check raise tak betujem "pot" tlacitko. Tu som to prave daval mensie z dovodu ze som sa toho foldu aj bal. Toto bola fish 44/2 tusim, co je jasne z jeho hry. Ktory casto donkbetoval full pot a na raise zlozil svoj air.
Ja som potreboval nafuknut pot tak som to hral takto. Ak by som betol nejak mega moc, tak by mi tu zlozil nejake to T9/T7/T6 a podobne blbosti co bol schopny hrat. Ak ma 8/JT alebo nieco take tak dostanem minimalne 2 streets, J tak zaplati vela mozno aj river a ked ma K tak mi da vsetko ak nieco hitnem.
Ja som potreboval nafuknut pot tak som to hral takto. Ak by som betol nejak mega moc, tak by mi tu zlozil nejake to T9/T7/T6 a podobne blbosti co bol schopny hrat. Ak ma 8/JT alebo nieco take tak dostanem minimalne 2 streets, J tak zaplati vela mozno aj river a ked ma K tak mi da vsetko ak nieco hitnem.
-
mino_o napísal:Toto bola fish 44/2 tusim, co je jasne z jeho hry
mne to z tejto hry jasné nebolo, on to zahral imo štandardnejšie ako ty.
mino_o napísal:ak by som betol nejak mega moc, tak by mi tu zlozil nejake to T9/T7/T6
Toto mi príde prehnane optimistické, čo by tu s T7/T6 akože robil? Neverím, že napriek tomu, že to je LA, že tam na NL50 44/2 čakajú runner runner inside.
mino_o napísal:Ak ma 8/JT alebo nieco take tak dostanem minimalne 2 streets, J tak zaplati vela mozno aj river a ked ma K tak mi da vsetko ak nieco hitnem.
Treba si uvedomiť, že s drawing handami tú value neťaháme, pretože ak má súper pár, tak má stále výhodu toho, že on už nepotrebuje trafiť. Našu ruku robí EV+ to, že vyfoldujeme Jx/8x.
Čo plánuješ spraviť na turne OOP, ak to netrafíš?
Cbet? C/R? C/R AI?
Ak C/R, opäť gayraise?
Ak ťa callne, čo spravíš na blank riveri?
Otočíš ruku na bluff? Vzdáš ruku?
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Praveze som ho videl platit raise s 2hym parom a nasledny call AI(55bb) s K5o na T45r J boarde. Takze vyfoldovat ho je na flope tazke.
Co sa tyka turnu ak pride blank tak zrejme c/c (mozno c/f podla karty a jeho betu) a ak shipne tak fold. River c/f ak nepride nic.
Bluffovat ho nema cenu, nemal som nejaky read nanho ze bluffuje, takze nieco trafene urcite ma.
Ak trafim turn tak cbet nieco pod 1/2 potu(10-11$) a na riveri vychadza vpohode AI.
Ale je mozne ze ta linia je nahovno a mal som nechavat klasicku velkost raisu. Vela takychto loose passive hracov tam vsak hra donkbet/cbet o velkosti potu na 100% flopov a na raise to zlozia. Takze raisujem light(nepredpokladam ze on sleduje betsizing) ak nema nic tak fold tak ci tak, ak nieco ma call, co ma s mojim semi bluffom aj tesi ak sa mi ruka improvne. Ten jeho ship ma dost zarazil a rozmyslal som co stym, ale takoniec asi prevladol ten gambel.
Rad si necham poradit ako to zahrat. Villain je po +-110 rukach 44/2 3B:7% FTCB:28 FT3B:46 AF:1.4
Co sa tyka turnu ak pride blank tak zrejme c/c (mozno c/f podla karty a jeho betu) a ak shipne tak fold. River c/f ak nepride nic.
Bluffovat ho nema cenu, nemal som nejaky read nanho ze bluffuje, takze nieco trafene urcite ma.
Ak trafim turn tak cbet nieco pod 1/2 potu(10-11$) a na riveri vychadza vpohode AI.
Ale je mozne ze ta linia je nahovno a mal som nechavat klasicku velkost raisu. Vela takychto loose passive hracov tam vsak hra donkbet/cbet o velkosti potu na 100% flopov a na raise to zlozia. Takze raisujem light(nepredpokladam ze on sleduje betsizing) ak nema nic tak fold tak ci tak, ak nieco ma call, co ma s mojim semi bluffom aj tesi ak sa mi ruka improvne. Ten jeho ship ma dost zarazil a rozmyslal som co stym, ale takoniec asi prevladol ten gambel.
Rad si necham poradit ako to zahrat. Villain je po +-110 rukach 44/2 3B:7% FTCB:28 FT3B:46 AF:1.4
-
Entraction $50.00 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 704506
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
BB: $228.46
UTG: $64.59
CO: $50.00
Hero (BTN): $72.50
SB: $67.09
Pre Flop: ($0.75) Hero is BTN with A A
2 folds, Hero raises to $3, SB raises to $8.50, 1 fold, Hero calls $5.50
-Preflop missclickujem openraise ( namiesto štandard som dal 6x bb koli rieseniu situacie na inom stole ), do chatu napišem ups missclick a chalan ma 3betne OOP. Tu s rozhodnem callovať (prosím neriešiť to, že som ho mal 4betovať, pretože niekedy dorovnam niekedy 4betnem) Dalej na supera mam len 13 hands takze nič onom neviem.
Flop: ($17.50) 5 K Q (2 players)
SB bets $9.50, Hero raises to $25, SB raises to $58.59, Hero calls $33.59
-Na tomto flope Cbetuje kusok cez 50% potu, v tejto chvyli som rozhodnuty stacknut sa na flope. 3betne ma do AI už citim že je zle, ale niesom ochotny zahodiť.
Turn: ($134.68) J (2 players)
River: ($134.68) 6 (2 players)
BB: $228.46
UTG: $64.59
CO: $50.00
Hero (BTN): $72.50
SB: $67.09
Pre Flop: ($0.75) Hero is BTN with A A
2 folds, Hero raises to $3, SB raises to $8.50, 1 fold, Hero calls $5.50
-Preflop missclickujem openraise ( namiesto štandard som dal 6x bb koli rieseniu situacie na inom stole ), do chatu napišem ups missclick a chalan ma 3betne OOP. Tu s rozhodnem callovať (prosím neriešiť to, že som ho mal 4betovať, pretože niekedy dorovnam niekedy 4betnem) Dalej na supera mam len 13 hands takze nič onom neviem.
Flop: ($17.50) 5 K Q (2 players)
SB bets $9.50, Hero raises to $25, SB raises to $58.59, Hero calls $33.59
-Na tomto flope Cbetuje kusok cez 50% potu, v tejto chvyli som rozhodnuty stacknut sa na flope. 3betne ma do AI už citim že je zle, ale niesom ochotny zahodiť.
Turn: ($134.68) J (2 players)
River: ($134.68) 6 (2 players)
Spoiler:
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
Ad1. s tým trashtalkom je to uberdobrý spot na instashove PF, nakoľko ako píšeš, nemáte spolu históriu, tak môže byť naklonený callnúť aj s 99-JJ AIPF, nakoľko tvoj sizing vyzerá úplne ako AK/88, ktoré proste nechcú hrať, ez shove, insta, s rukami
Ad2. Keď už si sa dostal do tohto spotu, tak som naklonený skôr callnúť flop kvôli pozícii.
Ten tvoj RR na flope je lepší s nejakými semibluffujúcimi rukami, ktoré majú ešte nejakú equity.
RR s AA ťa stavia do pozície, že si buď WB/flip, ak dostaneš akciu.
Nevidím dôvod RR flop, pokojne si pozrieš suchý turn a na turne ak bude opäť barrelovať, tak to môžeš pokojne položiť a búchajúc si hlavu o stôl, že prečo vymýšľaš somariny PF, počkáš na lepší spot, v ktorom budeš hrať o 140bb.
Ad2. Keď už si sa dostal do tohto spotu, tak som naklonený skôr callnúť flop kvôli pozícii.
Ten tvoj RR na flope je lepší s nejakými semibluffujúcimi rukami, ktoré majú ešte nejakú equity.
RR s AA ťa stavia do pozície, že si buď WB/flip, ak dostaneš akciu.
Nevidím dôvod RR flop, pokojne si pozrieš suchý turn a na turne ak bude opäť barrelovať, tak to môžeš pokojne položiť a búchajúc si hlavu o stôl, že prečo vymýšľaš somariny PF, počkáš na lepší spot, v ktorom budeš hrať o 140bb.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
tiez by som to neraisoval na flope..ak to pushne tak stojis najpravdepodobnejsie voci niecomu ako QQ+,AKs,AdJd,AdTd,KQs,AKo,KQo a musis to dat, pricom uberhappy by som asi nebol
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Full Tilt Poker $0.02/$0.05 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 706882
BTN: $2.01
SB: $8.54
BB: $4.24
UTG: $5.00
Hero (MP): $9.49
CO: $11.83
Pre Flop: ($0.07) Hero is MP with 6 6
1 fold, Hero raises to $0.20, 1 fold, BTN calls $0.20, SB calls $0.18, 1 fold
Flop: ($0.65) A 2 4 (3 players)
SB bets $0.65, Hero folds, BTN folds
ziadne info na villainov
dobry fold resp. je tu fold weak move? na co by ste ho davali?
BTN: $2.01
SB: $8.54
BB: $4.24
UTG: $5.00
Hero (MP): $9.49
CO: $11.83
Pre Flop: ($0.07) Hero is MP with 6 6
1 fold, Hero raises to $0.20, 1 fold, BTN calls $0.20, SB calls $0.18, 1 fold
Flop: ($0.65) A 2 4 (3 players)
SB bets $0.65, Hero folds, BTN folds
ziadne info na villainov
dobry fold resp. je tu fold weak move? na co by ste ho davali?
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.