Stakovanie/predaj %
Re: Stakovanie/predaj %
nerozumiem palo jednej veci , preco ked vies, ze si ziskovy na MTT tak predavas % Ty za tym musis sedet 7-8 hodin a niekto zarobi skrabanim si vajec
Tomuto stackovaniu by som pochopil, kebyze ides napr do viedne na 300K GT kde je BI 1600E(co je vela na tvoj BR).
Tomuto stackovaniu by som pochopil, kebyze ides napr do viedne na 300K GT kde je BI 1600E(co je vela na tvoj BR).
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
mne tiez nejde do hlavy toto predavanie a kupovanie percent - turnajov ktore cloveku dovoli bankroll hrat je dost tak naco sa chabrat na take na ktore nemas peniaze aj tak roi bude na lacnejsich turnajoch vyssia
akorat to potom cloveka nasere ked vyhra wsop a musi dat niekomu 6M
akorat to potom cloveka nasere ked vyhra wsop a musi dat niekomu 6M
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
-dovody som uviedol v uvodnom prispevku,a hlavne chcem zistit ako to bude fungovat a ak to pojde tak by som chcel neskor skusit "drahsi" balicek turnajov kde by som hral vylucne 100 dolarove na ktore naozaj nemam bankroll
-v tomto pripade je to pre investorov nevelmi lukrativne,je to skor for fun,lebo by som musel naozaj vyhrat ten 45k gar aby sa to oplatilo,ak by vsak boli vylucne 100 $ mtt a nieco hitnem tak by to mohlo byt zaujimavejsie,musim priznat,ze ked som kupil tie % tak to bol dobry pocit sediet pri pc,fandit a aj nieco zarobit
-v tomto pripade je to pre investorov nevelmi lukrativne,je to skor for fun,lebo by som musel naozaj vyhrat ten 45k gar aby sa to oplatilo,ak by vsak boli vylucne 100 $ mtt a nieco hitnem tak by to mohlo byt zaujimavejsie,musim priznat,ze ked som kupil tie % tak to bol dobry pocit sediet pri pc,fandit a aj nieco zarobit
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
-chcel som predat max 50 % ale do rana pribudli dalsi takze predanych je 55 %,a hrat zacnem zrejme 29.5 lebo tyzden predtym je finale LM
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
yegon napísal:mne tiez nejde do hlavy toto predavanie a kupovanie percent - turnajov ktore cloveku dovoli bankroll hrat je dost tak naco sa chabrat na take na ktore nemas peniaze ...
ja bych napriklad rad s PP zahral Open ale nemam na to bankrol - takze pokud neprodam % prijdu jen na kukandu na ten velky rybnik
yegon napísal:akorat to potom cloveka nasere ked vyhra wsop a musi dat niekomu 6M
rad ti dam 6M, kdyz vyhraju
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
APminer napísal:yegon napísal:akorat to potom cloveka nasere ked vyhra wsop a musi dat niekomu 6M
tak to ti gratulujem, dostanes 10, podla americkych zakonov zdanis tak 5 a 6 das niekomu, nice math sir:)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
tucniak napísal:APminer napísal:yegon napísal:akorat to potom cloveka nasere ked vyhra wsop a musi dat niekomu 6M
tak to ti gratulujem, dostanes 10, podla americkych zakonov zdanis tak 5 a 6 das niekomu, nice math sir:)
po zdaneni
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
kupim zvysnych 45% lol ... , alebo len 40% aby si sa snazil
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
predam % na U***et open golden sands, ma niekto zaujem?
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
predam % na akykolvek freerool
1%- 1€
1%- 1€
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 38 hostí.