Slovakia Poker Festival 2010 - Shuffle up and deal!

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Slovakia Poker Festival 2010 - Shuffle up and deal!

Odoslaťod admin 11 Máj 2010 09:08

Diskusia k článku: Slovakia Poker Festival 2010 - Shuffle up and deal!

Pokrový sviatok sa začal. V Bratislavskej herni Golden vegas 10. mája (pondelok) odštartoval sedem-dňový pokrový maratón, Slovenský pokrový festival. Ako Event 1 bol organizátormi vybraný Supersatelit na main event (€660+60 NLH freezeout, GTD €80,000). Satelit sa hral formou unlimited rebuy €20+€5 a garantovaných bolo 15 vstupeniek.

Turnaj sa hral 8-max. a prišlo si ho zahrať 111 hráčov. Štartovný stack bol 1,000, rebuy 1,500 a addon 3,000. Rebuy bol možný počas prvých troch levelov. Prvé tri levely boli 35 minutové, ostatné levely trvali 25 minút. Hráči využili až 309-krát možnosť rebuy-u a 89 z nich si zakúpilo aj addon. Prizepoll tak dosiahol hodnotu €9,978!

Po ôsmich hodinách hrania, pri blindoch 3,000/6,000 ante 500, ostal čierny peter v rukách Michala Németha, ktorý po svojom vypadnutí skonštatoval “keď som videl ako hráči na stole bez problémov zahadzovali A-K a pod., stratil som trpezlivosť a pushol 10-8”.

Z postupu do hlavného turnaja sa tak mohlo tešiť týchto 15 hráčov:
Barla JaroBognár MartinFelfel Antonín Gál BorisGoldír Robo Jankovich Jozef Kardoš JurajKulich Roman Laheta Miro Maryška Michal Mlčoch Jozef Nutta Milan Pollák Štefan Szelle LajošŠvagerko Ján
Postupujúcim blahoželáme, a želáme veľa štastia v hlavnom turnaji. Presný program Slovenského pokrového festivalu nájdete v úvodnom
Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!