Otrepaná otázka , ale akú herňu zvoliť?
Počet príspevkov: 8 • Stránka 1 z 1
Otrepaná otázka , ale akú herňu zvoliť?
Čaute,
Viem že otázka akú herňu zvoliť je otrepaná ale predsa to skúsim. Viem že sem budete dávať odpovede ako prečítaj si recenzie a podobne, ale chcle by som predsa len počuť názor niekoho kto konkrétnu herňu hrá.
Doteraz som hrával na Lucky ace poker, no z nejakých dôvodov ktoré nebudeme rozoberať mením herňu. Od herne očakávam jednoducho spojazdnitelný . .rake. .
Poker hrám už nejaký ten čas no stále je to dosť zlé, momentálne som sa dal na čítanie nejakych pokrových kníh a jednoducho študujem a študujem. Väčšinou hravám cash game NL10 no v poslednej dobe ma chytili za srdce aj turnaje.
V skratke hladám herňu ktorá podporuje rake z kvalitnými turnajmi.
P.S. na Luckyacepoker fungoval rake asi tak že viacmenej zakladal nick brat a peniaze za rake mu boli prevádzané od iného hráča tuším, funguje to tak všade??
Ďakujem za odpovede a všetkým
Viem že otázka akú herňu zvoliť je otrepaná ale predsa to skúsim. Viem že sem budete dávať odpovede ako prečítaj si recenzie a podobne, ale chcle by som predsa len počuť názor niekoho kto konkrétnu herňu hrá.
Doteraz som hrával na Lucky ace poker, no z nejakých dôvodov ktoré nebudeme rozoberať mením herňu. Od herne očakávam jednoducho spojazdnitelný . .rake. .
Poker hrám už nejaký ten čas no stále je to dosť zlé, momentálne som sa dal na čítanie nejakych pokrových kníh a jednoducho študujem a študujem. Väčšinou hravám cash game NL10 no v poslednej dobe ma chytili za srdce aj turnaje.
V skratke hladám herňu ktorá podporuje rake z kvalitnými turnajmi.
P.S. na Luckyacepoker fungoval rake asi tak že viacmenej zakladal nick brat a peniaze za rake mu boli prevádzané od iného hráča tuším, funguje to tak všade??
Ďakujem za odpovede a všetkým
- vladisko
- Založený: Máj 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Otrepaná otázka , ale akú herňu zvoliť?
1. Rake je nieco ine ako ty myslis, rake je poplatok ktory platis herni a prave z tohto poplatku dostavas rakeback (to je to co si myslel)
2. Herne s rakebackom najdes tu => http://www.pokerportal.info/rakeback/, F****Tilt pokrom nic nepokazis.
2. Herne s rakebackom najdes tu => http://www.pokerportal.info/rakeback/, F****Tilt pokrom nic nepokazis.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
vladisko napísal:ale chcel by som predsa len počuť názor niekoho kto konkrétnu herňu hrá.
Ja hram na FT a som spokojny. Rake je tam 7,1% a rakeback dostavas 27% cez nejaku affiliate stranku.
vladisko napísal:Väčšinou hravám cash game NL10
Ja momentalne hravam tiez NL10 a nestazujem sa
vladisko napísal:V skratke hladám herňu ktorá podporuje rake z kvalitnými turnajmi.
Asi si myslel rakeback...ano podporuje
Turnaje su na dobrej urovni + velmi dobry traffic. Prakticky vzdy ked zapnes FT je tam okolo 30k ludi. Pocas spicky okolo 120k.
vladisko napísal:P.S. na Luckyacepoker fungoval rake asi tak že viacmenej zakladal nick brat a peniaze za rake mu boli prevádzané od iného hráča tuším, funguje to tak všade??
Ja napr. dostavam rakeback z nicku pokerstrategy55, takze asi ano
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Jasne myslel som rakeback
Ďakujem takže vidím že sa ozvali odborníci na slovo vzatý .
Tak to skúsim stým FT.
Len mi nieje jasné ako ten rakeback spojazdním . Je potrebné kontaktovať nejakého hráča alebo support FT?
Lebo niečo take som počul že na Lucky Ace je problém vybaviť si teraz rakeback.
Tak to skúsim stým FT.
Len mi nieje jasné ako ten rakeback spojazdním . Je potrebné kontaktovať nejakého hráča alebo support FT?
- vladisko
vladisko napísal:Jasne myslel som rakeback
Tak to skúsim stým FT.
Musis ist cez niekoho co poskytuje rakeback, to znamena ked sa prekliknes na F****Tilt poker stranku z pokerportalu tak to budes mat automaticky, keby si ale na full tilt isiel tak, ze natukas do prehliadaca ich stranku a zaregistrujes sa tak, tak rakeback nebudes mat, tak pozor na to. Tu je link => F****Tilt rakeback 27%
- vlade
Jasne takže sa tam regnem cez pokerportal okej.
Ešte mam posledné dve otázky .
Dá sa potom niekde sledovať aký rakeback mám priebežne?
a
co je na FT toto :
The Full Tilt Poker
Affiliate Program
Vďakaa
Ešte mam posledné dve otázky .
Dá sa potom niekde sledovať aký rakeback mám priebežne?
a
co je na FT toto :
The Full Tilt Poker
Affiliate Program
Vďakaa
- vladisko
vladisko napísal:Dá sa potom niekde sledovať aký rakeback mám priebežne?
Nie, rakeback chodi automaticky kazdy tyzden, takze uvidis to v herni ako transfer na tvoje konto. Sledovat to mozes priblizne cez Holdem managera alebo Poker Tracker.
- vlade
OK. Ďakujem pekne za ochotu poradiť.
Tak idem do FT.
Tak idem do FT.
- vladisko
Počet príspevkov: 8 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.