Ako na takého hráča?
Počet príspevkov: 8 • Stránka 1 z 1
Ako na takého hráča?
Čaute,
Chcel by som sa spýtať skúsenejších hráčov jednu otázku.
Nedávno som začal používať HM- Holdem manager. Neviem stým ešte moc robiť no často sa mi stane že narazím na stole na hráča ktorý ma štatistiku ja neviem 60/33 atď neviem ako to ďalej pokračuje a poriadne ani neviem ešte čo tie čisla znamenaju... podla toho čo som počul je to hrozná štatistika, hráč je upna calling station hraje z kadou rukou.
Mám hrať na takého hráča len zo silnými rukami či ho skúsiť na niečo chytiť alebo jednoducho čakať na jeho chybu?
Ďakujem
Chcel by som sa spýtať skúsenejších hráčov jednu otázku.
Nedávno som začal používať HM- Holdem manager. Neviem stým ešte moc robiť no často sa mi stane že narazím na stole na hráča ktorý ma štatistiku ja neviem 60/33 atď neviem ako to ďalej pokračuje a poriadne ani neviem ešte čo tie čisla znamenaju... podla toho čo som počul je to hrozná štatistika, hráč je upna calling station hraje z kadou rukou.
Mám hrať na takého hráča len zo silnými rukami či ho skúsiť na niečo chytiť alebo jednoducho čakať na jeho chybu?
Ďakujem
- vladisko
- Založený: Máj 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Ako na takého hráča?
tie staty co si postol ti hovoria len to že hrac za 100 ruk 66ruk hra a stoho 33 riasne predflopom. to ci je calling station zistiž so staov fold to cbet rais to cbet a WTSD. takže si zistil zatial o hracovi len to že vela predflopom limpuje a vela aj raisuje. tažko sa hodnoti co na takéhoto hraca plati ked nemaš ostatné stati ako aggresion, 3bet, fold to 3bet, 4bet atd
-
Drobec37 - Príspevky: 668
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/9 krát
Drobec37 napísal:tie staty co si postol ti hovoria len to že hrac za 100 ruk 66ruk hra a stoho 33 riasne predflopom. to ci je calling station zistiž so staov fold to cbet rais to cbet a WTSD. takže si zistil zatial o hracovi len to že vela predflopom limpuje a vela aj raisuje. tažko sa hodnoti co na takéhoto hraca plati ked nemaš ostatné stati ako aggresion, 3bet, fold to 3bet, 4bet atd
OKI, tak ja to pozrem a npišem sem potom celé staty a aj si kuknem čo čo znamená.
Dikes
- vladisko
neni zac. aky mas nick na LA som tam ešte prednedavnom NL10 hraval možem ta poznat?
-
Drobec37 napísal:neni zac. aky mas nick na LA som tam ešte prednedavnom NL10 hraval možem ta poznat?
chmeli86, na tomto nicku bude hravať teraz už len moj brat ja si idem založiť do novy účet na Full Tilt, ale potrebujem sa ešte vela vela učiť
- vladisko
aha tak nateba si pamatam a ten nick je spraveny na tvoje meno??? nazdvazujem nato že cheš zmenit hernu.
-
nebudem zakladat novu temu ale tiez mam otazku ako na hraca:
statistika napriklad 60/40 a na NL2 hrac raisuje pred flopom vzdy 8-10BB. (zdoraznujem to slovo vzdy lebo on fakt raisuje kazdu ruku co hraje) Na flope,turne a rivri pokracuje vo vsadzani 5-20BB. Pozeral som jeho statistiky a zistil som ze raz vysoko vyhrava a inokedy vysoko prehrava. V jeho rangi je v podstate 80% kariet.Hra skoro vsetko a je mu jedno ze netrafi a snazi sa vas vytlacit z hry.
Ako hrat proti takto agresivnemu hracovi?
statistika napriklad 60/40 a na NL2 hrac raisuje pred flopom vzdy 8-10BB. (zdoraznujem to slovo vzdy lebo on fakt raisuje kazdu ruku co hraje) Na flope,turne a rivri pokracuje vo vsadzani 5-20BB. Pozeral som jeho statistiky a zistil som ze raz vysoko vyhrava a inokedy vysoko prehrava. V jeho rangi je v podstate 80% kariet.Hra skoro vsetko a je mu jedno ze netrafi a snazi sa vas vytlacit z hry.
Ako hrat proti takto agresivnemu hracovi?
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
ja proti hračom takehoto typu čakam na co najlepšiu kombinaciu to zanmena nejake Broadway karty a pary ktoré maju potencial zostavit silnu kombinaciu na flope určite by som protinemu ne3betoval často iba s niečim sčim sa nebojim predflopom stackovat. na boardoch sa neoplati bluffovat a stakujem sa s TP pokial teda viem že typek cbetuje a reraisuje každy flop každy board. Je dobre proti takym hracom čakat na co najlepšie karty a netiltit prinich lebo taka hra ako viem niekedy privadza do nervov pokial sa nedarí.
S takych ludi sa da dobre tahat value pokial trafis nuts v podstate sa ti sám odovzda takže stači čakat a taku fishu vyberieš ako nič.
S takych ludi sa da dobre tahat value pokial trafis nuts v podstate sa ti sám odovzda takže stači čakat a taku fishu vyberieš ako nič.
-
Počet príspevkov: 8 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.