Tretí hrací deň Slovenského Pokrového Festivalu v Golden vegas bol venovaný hlavne vyznavačom omahy. A na rad prišiel aj u nás nezvyčajný highroller. Omaha mala veľmi prijatelný buy-in, konkrétne €120+€12. Highroller mal buy-in vo výške €2500+€150.
Highroller
Highroller prilákal siemich borcov. Vytvoril sa tak prizepool vo výške €17,150 a treba povedať, že sa hral vcelku zaujmavý poker. O zábavu sa staral zo začiatku hlavne Boris Zelený (2. miesto WPT Slovakia). Nakoľko si však musel pri blindoch 100/200 odbehnúť iniciatívu prebral, všetkým dobre známy, Marek “žandár” Blaško. Výmena dealera “na požiadanie” nie je pri tomto hráčovi nič výnimočné a tak vďaka promptnému zásahu managera bol aspon na chvílku v tomto smere kľud.
Pri troch hráčoch bol dohodnutý split. Lajos Szelle, Marek Blaško a Gejza Takács sa dohodli, že si každý odnesie €5,000 a dohrávalo sa o €2,000 a pohár. Prvé miesto nakoniec ukoristil Gejza Takács ktorý nám ochotne odpovedal na zopár otázok.
PokerPortal: Keď sa na to spätne pozriete, bolo ťažké vyhrať tento event?
Gejza Takács: Každý takýto event je v podstate ťažké vyhrať. Ja som totiž velmi netrpezlivý hráč a velmi ľahko stratím koncentráciu. Dnes som ale naozaj mal chuť hrať, takže som si povedal, že dnes trpezlivý budem.
PokerPortal: Najtažší...
Zobraziť celý článok