Moja "kariera"

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

Moja "kariera"

Odoslaťod danielito 14 Máj 2010 21:00

Caute chcem sa spýtať či sa môže každý stať profitujúcim hráčom. Lebo už 2 krát som zbankrotoval 2x50$ ale neboli moje. Prvých 50 na 9man sng ale tam som cítil že to nieje ono a druhých 50 na HU SNG....tam sa mi to páčilo, ale variácia je svina......tolko A a K je v balíčkoch :D neskutočné :D.. Teraz som sa regol druhý krát na freepokercash bankroll tak uvidíme či mi dajú peniaze. SNG 9man som dosť študoval ale nehral som A game pretože ma to nebavilo.....a HU som tiež pozrel asi dve videa a prečital jeden článok a hral a hral......dosť ma fackala variácia a nakoniec som sa dostal do tiltu a prehral všetko. Ale hral som to dobre pokial som nebol v tilte.....bad beaty zvládnem celkom dobre tak max 5 ale stalo sa mi že celý deň som bol v pluse a posledných 8 HU som dostal bad beaty a potom som to chcel vyhrať naspať a hral som Z game. Otázka je či mám skusiť vložiť vlastné money napr 240$(200€) a hrať s 240bi. Myslíte že 240bi by stačilo aby som sa naučil porážať 1$ HU SNG a stal sa regulárom ? Diky za odpoveďe
danielito

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 1 krát/1 krát

Re: Moja "kariera"

Odoslaťod Chlpo1989 14 Máj 2010 21:15

danielito napísal: SNG 9man som dosť študoval ale nehral som A game pretože ma to nebavilo

Tak preco si to hral?

danielito napísal: nakoniec som sa dostal do tiltu a prehral všetko.

danielito napísal: bad beaty zvládnem celkom dobre

:wtf:

danielito napísal: Otázka je či mám skusiť vložiť vlastné money napr 240$(200€) a hrať s 240bi. Myslíte že 240bi by stačilo aby som sa naučil porážať 1$ HU SNG a stal sa regulárom ?

Maj tam tolko penazi, aby si sa citil dobre. Hlavne nech hras to, co ta bavi + treba vela studovat nazaciatku :)

:gl:
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod dzejkej 14 Máj 2010 21:16

Nepotrebujes 240 BI. Potrebujes investovat cas do studia hry a bankroll managementu a vediet sa vyrovnat s tiltom. Kym tie veci nezvladnes a nebudes mat dostatocny stupen sebakontroly a ake-take vedomosti, tak ani 100000 BI pociatocny bankroll z Teba neurobi vyhravajuceho hraca. Cim vacsi bankroll, tym dlhsie bude trvat, kym ho prehras a to je tak vsetko ;).

Zlepsi svoju A game a nauc sa ju hrat casto a staci Ti aj 30 BI na HU SNG. Hraj Z game a opat stroskotas.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod pegas1975x 14 Máj 2010 21:28

No uplne idealne rozmyslas. :shock:
Cim viac si teraz vlozis penazi tym viac prehras a myslim ze to nebude dlho trvat ako tu pisal Dzejkej.Nejde o to kolko mas BR ale o to co pri ktorej hre sa citis v pohode.
Ja som napriklad uz 2x prehral 40$ na NL2 6max. ale citim sa pri tejto hre v pohode a mal som pekne vyherne seasion kde som dokazal vyhrat aj 3-4 BI (15-20 dolarov) za 400 hier. Problem bol len v mojej discipline ze som nedodrzal BR. Myslim ze dokazem byt na NL2 6max. vyhravajuci hrac.Tato varianta mi sedi a citim sa pri hre v pohode.Ked sa naucim dodrziavat BR a zvladat tilt tak to urcite pojde.
To radim aj tebe.Najdi si variantu ktora ti vyhovuje,uc sa,studuj videa a clanky,vela rozoberaj svoju hru a nepotrebujes ani vysoky vklad aby si sa dokazal dostat na vyssi BR.

EDIT:
A aby som nezabudol: Za vsetko co o pokry viem a za to ze sa pri hre citim dobre vdacim hlavne ludom z tohto portalu a ich trpezlivosti a dobrym radam.Velmi vela som sa tu naucil a este sa dufam naucim ovela viac. ;)
Diky :good:
Obrázok používateľa
pegas1975x

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 53 krát/21 krát

Odoslaťod TomMolivan 15 Máj 2010 07:52

Myslim ze dokazem byt na NL2 6max. vyhravajuci hrac.

Tak ale zase kto nedokáže, všakže...
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod dzejkej 15 Máj 2010 10:53

TomMolivan napísal:

Vacsina NL2 hracov ... :-D
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod danielito 15 Máj 2010 11:21

myslíte že treba nejako začať postupne že napr najprv CG potom STT FR potom MTT dalej STT SH dalej STT HU a tak či môže človek hrať od začiatku napr MTT ?
danielito

Poďakoval/li: 1 krát/1 krát

Odoslaťod Chlpo1989 15 Máj 2010 11:25

danielito napísal:myslíte že treba nejako začať postupne že napr najprv CG potom STT FR potom MTT dalej STT SH dalej STT HU a tak či môže človek hrať od začiatku napr MTT ?

Urcite moze hrat od zaciatku co len chce. Malo by ho to bavit, a mal by ovladat aspon zakladne veci...
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod chytry 15 Máj 2010 12:28

Vloz, potrebujeme viac penazi v obehu :)

Inak sa uc a nehraj HU na zaciatku. Na to proste nemas schopnosti.
chytry

Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod pegas1975x 15 Máj 2010 13:17

dzejkej napísal:
TomMolivan napísal:

Vacsina NL2 hracov ... :-D

dakujem ze mi ubijate aspon tu malu radost ze sa mi trochu zacina darit a zacinam sa citit pri hre dobre :(
Nemoze byt kazdy od zaciatku profik na NL100 ako vy vsetci.
Obrázok používateľa
pegas1975x

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 53 krát/21 krát

Ďalšia

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!