Moja "kariera"

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

Re: Moja "kariera"

Odoslaťod dzejkej 15 Máj 2010 14:37

pegas1975x napísal:
dakujem ze mi ubijate aspon tu malu radost ze sa mi trochu zacina darit a zacinam sa citit pri hre dobre :(
Nemoze byt kazdy od zaciatku profik na NL100 ako vy vsetci.

Ake "ubijanie"? Ja som Tomovi napisal, ze vacsina NL2 hracov nedokaze vyhravat a nereagujem na Tvoj post, tak ma do toho "vy" nezahrnaj ;).

Ci sa Ti na NL2 dari a si vyhravajuci hrac uvidis Ty sam po nejakom case a to Ti potom nikto nezoberie :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod popoBA 15 Máj 2010 14:41

pegas bratmm nic v zlom ale prispievas sem uz 9 mesiacov,je mozne ze za ten cas nebeatujes ten najmensi CG limit?
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod pegas1975x 15 Máj 2010 14:48

popoba napísal:pegas bratmm nic v zlom ale prispievas sem uz 9 mesiacov,je mozne ze za ten cas nebeatujes ten najmensi CG limit?

mozno sa ti to bude zdat cudne ale CG som zacal hrat pravidelne az pred 2 tyzdnami.A ono ani tak nejde o to co dokazem a co nedokazem.Ide o to ze az teraz mam z hry dobry pocit a ani nejake prehry ma netiltuju.Proste som si nasiel nieco co ma bavi a citim sa pri tom dobre.

A pre dzejkeja: len som citoval nespravny prispevok.Prepac.Ja som chcel reagovat hlavne na TomMolivan.
Naposledy upravil pegas1975x dňa 15 Máj 2010 14:52, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
pegas1975x

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 53 krát/21 krát

Odoslaťod popoBA 15 Máj 2010 14:49

nezda sa mi to cudne,preco by malo :D myslel som si ze to hras od zaciatku.potom nic teda
Obrázok používateľa
popoBA

Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod ropman 15 Máj 2010 16:31

nahodou dneska uz je aj na najnizsich mikrolimitoch vela "regov" co hraju 20 stolov so statmi ako 10/8 na 6-maxe, nehraju to zdaleka optimalne ale edge je kvoly ich tight hre maly a plynie v podstate len z kradnutia ich blindov pripadne prisposobovaniu sa ich ABC hre ale na to treba mat specificky read na hraca ale hlavne je to strasna nuda proti nim hrat. na priemernom mikrolimit stole su dneska asi 4 takyto hraci a jeden donk (ja)
ropman

Založený: Júl 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Chlpo1989 15 Máj 2010 16:52

ropman napísal:na priemernom mikrolimit stole su dneska asi 4 takyto hraci a jeden donk

:wtf:

Mozem si dat s tebou session cez teamwiever? Rad by som videl na NL2, NL5 takyto stol. Na NL10 vacsinou sedim na stoloch s priemrnymi statmi 50/30. Ja sam sa velmi malo stretavam s regmi a to ich mam vacsinu pooznacovanych. Vacsinou ked je nejaka megatutti ryba na stole tak tam sedime piati regovia (opieram sa o definiciu rega - casto hrajuci hrac :D ) a snazime sa ju vybrat. A aj to sa mi stava len velmi malo.

ropman napísal:nahodou dneska uz je aj na najnizsich mikrolimitoch vela "regov" co hraju 20 stolov so statmi ako 10/8 na 6-maxe,

Ano, existuju taki,ale co tym chcel basnik povedat? Ked vidim, ze mam zly stol tak si sadnem k inemu...
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod Drobec37 15 Máj 2010 17:31

tu ma chlpo uplnu pravdu na NL2 je najviac stolov asi v každej herni tak preco sedime pri stole s regmi alebo s tight hračmi ked si možme vybrat stôl plny fishiek. Neverim že na NL2 najdeš aspon dva stoly kde je vačšina hračov ako si napisal ropman. také stoly nachadazam tak parkrat za deň na mojich limotoch.
Obrázok používateľa
Drobec37

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 49 krát/9 krát

Odoslaťod danielito 15 Máj 2010 17:35

okej trošku OT ale navadí......dostal som tu dva názori že mám hrať čo ma baví a druhý že nemám hrať HU......ale problem je že HU ma baví najviac lebo tam najviac viem prečítať hráča a sústrediť sa naňho osobitne.....poprosim ešte nejaké názory
danielito

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 1 krát/1 krát

Odoslaťod Chlpo1989 15 Máj 2010 18:10

danielito napísal:okej trošku OT ale navadí......dostal som tu dva názori že mám hrať čo ma baví a druhý že nemám hrať HU......ale problem je že HU ma baví najviac lebo tam najviac viem prečítať hráča a sústrediť sa naňho osobitne.....poprosim ešte nejaké názory

Hraj to, co ta bavi... Zozen si literaturu, citaj clanky, pozeraj videa proste sa vzdelavaj. Sustred sa na hru a pojde ti aj HU. Hlavne sa nenechaj odradit nazorom, ze to je nad tvoje moznosti! Odohraj slusnu vzorku, zanalyzuj to, trosku sa pohrab v statoch, vylepsi hru a ide sa dalej. Vysledky sa urcite dostavia.

:gl:
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod marjan556 15 Máj 2010 18:22

Ja by som povedal ze HU je celkom drsny typ hry pre uplneho zaciatocnika. Ale tak co ta nezabije ... :)
Obrázok používateľa
marjan556

Poďakoval/li: 23 krát/30 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!