Moja "kariera"
Počet príspevkov: 26 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Moja "kariera"
HU je dost narocne, ale zase HU SNG nie je tak divoke na variance ako ine typy SNG. HU cash by uz bol vacsi problem .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
zas až taká lama podla mňa niesom.....som typ že viem strategiu už aj nejaké triky a tak......najvacsie fishky porážam ale regovia ma porazia......som v stave "profesionál ktorý prehráva peniaze" .......okej tak skusim pozerať videa a chcem si zaplatiť HUSNG.com a stiahnuť videa veľa ludí mi povedalo že po pozretí videí sa stanem ihned prosperujúcim hračo na do 5$ pokiaľ to budem hrať podľa toho. No uvidíme. Diky za posty.......a ešte ku tomu tiltu.....tiltovať ma vie to, že sa "serem" 15 min a dostanem niekoho na 500 chipov a on začne any two pushovať a ja call on vyhra potom 5 min kym zase ho dostenm na 500 on ai ja call a zase rovnaký scenar ale tak to je poker traba si zvykať a musím si začať písať moje bad beaty a good beaty a to ma možno ukludní
Ešte jedna vec ma napadá prečo to tak často súperom dôjde. Kedže sme dvaja tak niesu žiadne karty dead a môže mu dôjsť čokolvek ale ked sme 10 ludi a hrame 1 na 1 tak 16 kariet je dead a nemusí mu to dôjsť tak často
Ešte jedna vec ma napadá prečo to tak často súperom dôjde. Kedže sme dvaja tak niesu žiadne karty dead a môže mu dôjsť čokolvek ale ked sme 10 ludi a hrame 1 na 1 tak 16 kariet je dead a nemusí mu to dôjsť tak často
- danielito
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
danielito napísal:viem strategiu už aj nejaké triky a tak
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
ako tie triky som myslel viac vecí:
nejaký semibluf
keď mam read tak nejaký bluf
niekedy keď mám odohratých viac partií s niekym tak viem nájsť hranicu kedy moju nuts dorovná a kedy zloží
len také základne veci som mal namysli čo úplne fishky nevedia
nejaký semibluf
keď mam read tak nejaký bluf
niekedy keď mám odohratých viac partií s niekym tak viem nájsť hranicu kedy moju nuts dorovná a kedy zloží
len také základne veci som mal namysli čo úplne fishky nevedia
- danielito
myslim ze HU nl2,nl5 cash sa ani neda beatovat s rake-om 10%.. Neviem ake videa si videl ale dolezite je hrat z pozicie(sb) +65% sb raise/cbet +50% a vediet sa prisposobit superovi. Zistit ake ma super tendencie ako hra draw, kedy valuebetuje atd..
Velmi dolezite pri HUsng je netiltovat ale s tym mas asi problem tak si daj nejaky buy-in stoploss alebo ked uvidis ze hras zle radsej to vypni. Hraj stale ten svoj limit nechod vyssie ked sa ti nedari.
Velka vyhoda oproti cash stolom je ze ti ryba nemoze odist alebo ze ju vybere niekto iny pri stole..
Velmi dolezite pri HUsng je netiltovat ale s tym mas asi problem tak si daj nejaky buy-in stoploss alebo ked uvidis ze hras zle radsej to vypni. Hraj stale ten svoj limit nechod vyssie ked sa ti nedari.
Velka vyhoda oproti cash stolom je ze ti ryba nemoze odist alebo ze ju vybere niekto iny pri stole..
-
HypAA - Príspevky: 199
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 11 krát/5 krát
tak ja to hram asi tak rýchlo povedané:
1: typ maniak:
-65% ruk PFR: z BTN...raise
-netrafený flop / fold
-trafený flop slowplay/ min raise a maniak vás bude chcieť preblufovať
-kludne ísť aj s midle pair do hry
2.ABC
-100% ruk PFR: z BTN....raise
-na flope raise on vatsinou fold ked nie tak pokial ma nic netrafí na turne fold pri jeho raise
-NEBLUFOVAŤ.....ked raisuje.......to mi robí problémy sem tam
tak v skratke.....určite to nieje všetko ale tak zhrnuté 2. typy hráčov a ako proti ním hrať
a ten rake je pravda že je velký ale keď by som mal na FT rakeback tak sa to dá......ale u 2$ to už je len 7% tak musím vytiahnuť teraz z 50$ na 80 a začnem 2$
1: typ maniak:
-65% ruk PFR: z BTN...raise
-netrafený flop / fold
-trafený flop slowplay/ min raise a maniak vás bude chcieť preblufovať
-kludne ísť aj s midle pair do hry
2.ABC
-100% ruk PFR: z BTN....raise
-na flope raise on vatsinou fold ked nie tak pokial ma nic netrafí na turne fold pri jeho raise
-NEBLUFOVAŤ.....ked raisuje.......to mi robí problémy sem tam
tak v skratke.....určite to nieje všetko ale tak zhrnuté 2. typy hráčov a ako proti ním hrať
a ten rake je pravda že je velký ale keď by som mal na FT rakeback tak sa to dá......ale u 2$ to už je len 7% tak musím vytiahnuť teraz z 50$ na 80 a začnem 2$
- danielito
Počet príspevkov: 26 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.