official sport thread
Re: official sport thread
Bondra dobre povedal: "Pokiaľ má hráč prísť na MS, telom byť na ľade a mysľou niekde inde, tak radšej nech uvoľní miesto hráčom, ktorí môžu a chcú." Myslím, že tento rok sa to dalo predpokladať, že viacerí hráči, ktorí stabilne hrávajú vo svojich tímoch v NHL, budú po dlhej sezóne doplnenej náročným olympijským turnajom, uprednostňovať oddych a doliečenie zranení. Takže im by som v podstate nič nevyčítal. Šatan mal počas tohto roku problém, aby si našiel tím, kde by stabilne hrával a logicky má po hokeji "hlad", takže som rád, že sa rozhodol predĺžiť si sezónu, aj keď možno len na dva zápasy.
Iná situácia bola pred pár rokmi, keď sa rozpútala vojna medzi SZĽH vs. Štastný a hráči z NHL odmietali reprezentovať Slovensko viac zo solidarity k Šťastnému ako zo skutočných zdravotných či rodinných dôvodov.
Iná situácia bola pred pár rokmi, keď sa rozpútala vojna medzi SZĽH vs. Štastný a hráči z NHL odmietali reprezentovať Slovensko viac zo solidarity k Šťastnému ako zo skutočných zdravotných či rodinných dôvodov.
-
roche01 - Príspevky: 643
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
V prvom rade by sa mali uz konecne uvedomit pani z IIHF a robit MS napr. raz za styri roky v prestavkach medzi ZOH (2012,2016,..), lebo takto mi cele MS pripada ako skupina chlapcov, ktori sa v zime stretnu na rybniku a usporiadaju si hokejovy turnaj.
- lolofon
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/14 krát
lolofon napísal:V prvom rade by sa mali uz konecne uvedomit pani z IIHF a robit MS napr. raz za styri roky v prestavkach medzi ZOH (2012,2016,..), lebo takto mi cele MS pripada ako skupina chlapcov, ktori sa v zime stretnu na rybniku a usporiadaju si hokejovy turnaj.
... ale vieš si predstaviť tie € a $, o ktoré by takto IIHF a spol. prišli?
-
Neviem, ci by to bol az taky rozdiel. Tieto MS sleduje niekolkonasobne menej ludi ako olympijsky turnaj na ZOH, ci Svetovy pohar, napr. za morom poriadne ani nevedia, ze nieco ako MS v hokeji existuje. Keby ziskali MS vacsiu prestiz, sledovalo by to omnoho viac ludi.
- lolofon
lolofon napísal:Neviem, ci by to bol az taky rozdiel.
len taky nepatrny.par miliard hore dole....
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
Precital si si aj to co som dalej napisal?
- lolofon
hej ale to si si vycucal z prstu.myslis ze by iihf zarobilo viac keby boli ms raz za 4 roky?lebo preco?preco by to malo sledovat zrazu viac ludi?a co by to menilo na situacii?ach to je nadlho a nemyslim ze do toho co i len trochu vidis cize zbytocne sa budeme natahovat
-
lolofon napísal: Keby ziskali MS vacsiu prestiz, sledovalo by to omnoho viac ludi.
...určite máš čiastočne pravdu. Aj v tom, že za morom veľakrát ani nevedia, že sa nejaké MS hrajú. Ale pre Európu je to minimálne "zaujímavé" podujatie. spomeň si len na poprask, keď mali Nemci pred pár rokmi vypadnúť z Ačka. Kompetentní mali , že prídu o hlavných sponzorov, ktorí by bez nemeckej účasti nepúšťali toľko € do MS. A keď sa teraz pozrieš na tie reklamy, tak tam prevláda ruská azbuka. Stačí sa pozrieť na zloženie MS, nájsť tam 4 štáty z bývalého ZSSR (občas sa tam mihne ešte aj Ukrajina na jeden rok) a je jasné, že firmy pôsobiace smerom na východ sú do MS viac ako ochotné investovať. Veď je to pre východné firmy ideálny spôsob, ako sa zviditeľniť na západoeurópskom trhu.
Takže o € a MS by som strach nemal
-
popoba napísal:hej ale to si si vycucal z prstu.myslis ze by iihf zarobilo viac keby boli ms raz za 4 roky?lebo preco?preco by to malo sledovat zrazu viac ludi?a co by to menilo na situacii?ach to je nadlho a nemyslim ze do toho co i len trochu vidis cize zbytocne sa budeme natahovat
Pride ovela viac hracov z NHL, ovela viac ludi to bude sledovat, pretoze je to vzacna udalost. Mnoho ludi na Slovensku este par dni pred MS nevedelo, ze sa hra, a to patrime medzi krajiny, kde su MS najsledovanejsie. Ja som nikde nenapisal, ze by IIHF urcite zarobilo viac a mas pravdu, ze do toho nevidim. Mam vsak nejaku tu logiku a toto logiku dava. Ty si zatial len povedal, ze som si to vycucal z prstu, ani jeden argument. Akoze nechcem sa hadat, keby si to tvrdenie niecim podporil, tak som ticho...
roche01 napísal:spomeň si len na poprask, keď mali Nemci pred pár rokmi vypadnúť z Ačka. Kompetentní mali , že prídu o hlavných sponzorov, ktorí by bez nemeckej účasti nepúšťali toľko € do MS. A keď sa teraz pozrieš na tie reklamy, tak tam prevláda ruská azbuka. Stačí sa pozrieť na zloženie MS, nájsť tam 4 štáty z bývalého ZSSR (občas sa tam mihne ešte aj Ukrajina na jeden rok) a je jasné, že firmy pôsobiace smerom na východ sú do MS viac ako ochotné investovať. Veď je to pre východné firmy ideálny spôsob, ako sa zviditeľniť na západoeurópskom trhu.
Takže o € a MS by som strach nemal
Toto je uz ine, ok beriem, ze hlavne pre vychod Europy to aspon nieco znamena.
- lolofon
dobre ok,keby boli raz za 4 roky tak by to mozno pozeralo o nieco viac ludi.no a?to myslis ze by nahradilo zisky z reklamy a televiznych prav za hluche 3 roky?samo ze nie a preto nikto ani nikdy nebude mat zaujem na tom aby to bolo tak ako ty hovoris.nehovoriac o tom ze v casoch "celosvetovej krizy" potrebuju jednoduchi ludia co?chlieb a hry
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.