Ako to vyriesit
Počet príspevkov: 8 • Stránka 1 z 1
Ako to vyriesit
Dnes som bol zahrat live turnaj a bola tam celkom zaujimava situacia, z mojho pohladu osobne by som povedal ze neriesitelna ale zaujima ma ci ako to vyriesit...
Bol tam jeden limp z UTG a hrac na MP dal AI ... a dealer omylom ked bral karty hracov co foldli tak vzal aj jeho karty a v podstate ich muckol ( v tej kopke boli asi len 4-6 mucknutych kariet ked si dealer uvedomil chybu) no a zavolali floora a doslo k tomu ze ten hrac si vybral svoje karty z tej kopky mucknutych... Ale ide o to ako by sa to malo riesit..hrac v AI moze namietat ze mal monster a preco by sa mala rozdat hra znovu...na druhej strane ak by som bol hrac na blindoch tak by som to chcel rozdat znovu lebo preco by si mal hrac vyberat z kopky mucknutych kariet .. Floor nakoniec povolil aby si ten hrac vybral svoje karty a hra pokracovala dalej ..takze co vy na to ?
Bol tam jeden limp z UTG a hrac na MP dal AI ... a dealer omylom ked bral karty hracov co foldli tak vzal aj jeho karty a v podstate ich muckol ( v tej kopke boli asi len 4-6 mucknutych kariet ked si dealer uvedomil chybu) no a zavolali floora a doslo k tomu ze ten hrac si vybral svoje karty z tej kopky mucknutych... Ale ide o to ako by sa to malo riesit..hrac v AI moze namietat ze mal monster a preco by sa mala rozdat hra znovu...na druhej strane ak by som bol hrac na blindoch tak by som to chcel rozdat znovu lebo preco by si mal hrac vyberat z kopky mucknutych kariet .. Floor nakoniec povolil aby si ten hrac vybral svoje karty a hra pokracovala dalej ..takze co vy na to ?
- morfeusko
- Založený: Máj 2009
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
Re: Ako to vyriesit
ak takto rozhodol tak to nemôže byť floor z mucku nemožeš vybrať ani vlastnu mater...Slušne povedané je to chyba hrača lebo si má chraniť svoje karty ( je si za ne zodpovedný ). Situacia sa neda asi inak vyriešiť ako - Ak zostali v HU tak hrac ktoremu ostali karty vyhrava pot (blindy + ante + death money) a panko čo nemá karty a je v alline tak sa mu vratia chipy a rozdava sa dalsia hra. Možno by sa dal este zahlasiť missdeal a opakovať handu znovu. V žiadnom pripade nemože hrač namietat že chce svoje karty s5 z mucku..dam jednoduchy priklad...utg raisne ja na BTN dorovnam blindy foldnu...hrame HU a v mucku uz je vela mucknutych kariet. flop dojde 25A rainbow typek betne, ja dam ALLIN načo sa diler automaticky otoči na druheho hrača a čaka na jeho reakciu.a ja insta hodim karty presne do mucku ( ak si ho diler nechráni) a poviem " počul som že povedal fold". Moje karty su v mucku dame si zavolat floora medzitym pozbieram zo stola informacie lebo urcite sa najde typek ktory rad prezradí ze zahodil flopnute 2 pary tak použijem jeho karty a poviem že som ich mal ja a chcem ich vybrat z mucku. Floor vybere moje vymyslene 2 pary z mucku a chalan co hral proti mne AK moze byt smutny pripadne si vymyslim ze som mal 34 na ruke... je pravdepodobne ze v tom mucku sa 34 nachadza jupi mam str8
Naposledy upravil Komedia dňa 18 Máj 2010 02:01, celkovo upravené 1 krát.
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
Komedia napísal: z mucku nemožeš vybrať ani vlastnu mater...
Si zabil
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
editol som to este a pridal malý priklad
-
No v HU neboli ,boli tam v hre este oba blindy a UTG limper ..hra sa zastavila hned ako dealer spravil chybu a muckol karty...
- morfeusko
- Založený: Máj 2009
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
v tom pripade vratim chipy hračovi a hra pokračuje dalej akokeby jednoducho zahodil karty ( ako som už spominal, musí si ich chrániť- rukou, card protectorom, pripadne chipom) alebo vyhlasil missdeal a rozdal ruku znova. kludne sa može stat že diler rozda karty ( hodil mu ich dalej od neho ) on si ich kukol zahlasil allin a neprisunul si ich k sebe ( nechranil si ich) , diler automaticky zobere karty a badbeat je na svete už sa mi to stalo 1-2x že som dal hračovi karty on si ich ani neprisunul za svoju čiaru... iba kukol, zahlasil allin a ani neposunul chipy predseba a tak nejako automaticky to zoberieš ani nevieš jak iba počuješ že ty k**** mal som AA
-
nieco podobne sa stalo na WSOP 2009 Main Event.. bolo to tusim poslednych 100-200 ludi a dealer hracke omylom muckol karty ked rozmyslala.. zavolali floora tomu presne povedala co mala za karty a aj tak jej ich nedal naspat.. Rozdalo sa znovu.. btw mala AA celkom nasere
-
HypAA - Príspevky: 199
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 11 krát/5 krát
Poopravím - tie karty jej dealer zobral po tom, ako ona zahlásila all-in a dealer bral karty hráčom, ktorí po nej foldovali ako o dušu. Situácia sa vyriešila tak, že dealer pridelil jej súperovi, ktorý pôvodne raisoval všetko, čo sa ocitlo v pote pred jej all-inom.
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
Počet príspevkov: 8 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.