official sport thread

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

Re: official sport thread

Odoslaťod 7castle 18 Máj 2010 19:23

pegas1975x napísal:7castle ty mas dnes asi zlu naladu ze?

Haha nie naopak ja mam velmi dobru naladu :D

Len sa neda nevsimnut ze ty spravidla reagujes velmi citlivo na cokolvek co sa tyka tvojej osoby, tak by som vazne ocakaval nejaky rozumnejsi ton z tvojej strany - prirovnavat skupinu hokejistov ktora v zivote fakt nieco dokazala k postihnutym krasokorculiarom je od teba trochu mimo (nehovoriac teraz o absencii "politickej korektnosti" :D ).

Inymi slovami nerob druhemu to co nechces aby druhy robil tebe. Na w4xa by som napr. takto nereagoval lebo viem ze on je zviera, ale on zase aj nieco znesie :lol2:
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod roche01 19 Máj 2010 06:31

Myslím, že pre slovenský hokej tieto MS splnili svoj cieľ. Hrať dostalo šancu omladené a neskúsené mužstvo: 10 nováčikov na MS, myslím, že nejakých 5 hráčov z našej extraligy, viacero hráčov do 23 rokov.
Kedy ich odskúšať na medzinárodnom fóre, kde skutočne o niečo ide ak nie tento rok, keď aj po totálnom prepadáku by naši vypadnúť nemohli???
Takto si myslím, že to prepadák zo strany našich nebol. Veď tie prvé tri zápasy v skupine boli celkom pozerateľné. To, že to v osemfinálovej skupine nevyšlo, by som tragicky nebral. Na také mladé a neskúsené mužstvo to mohlo dopadnúť aj horšie. Pozrite sa na USA, ktoré muselo už len v tréningovom tempe hrať s Kazachstanom, Francúzskom a Talianskom. A to na olympiáde siahali po zlate.
Naši budujú nové mužstvo a to nezačne vyhrávať zo dňa na deň.

P.S.: Dovolím si upozorniť najväčších kritikov tohto tímu: Ani v pokri sa človek nestane víťazným hráčom len tým, že sa naučí pravidlá a výherné kombinácie. Tiež to chce veľa trénovať, učiť sa a predovšetkým HRAŤ ČO NAJVIAC. Takže: patience pay the dividends.
Obrázok používateľa
roche01

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod keso26 23 Máj 2010 20:43

..no co bratia zpoza Moravy, dotiahnete to uz do konca ? :) ..gl
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod Chlpo1989 23 Máj 2010 21:01

keso26 napísal:..no co bratia zpoza Moravy, dotiahnete to uz do konca ? :) ..gl

Ja som neprajny, dufam, ze nie :P
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod Drogba151515 23 Máj 2010 21:54

Gratulujem hosi z Ciech a Moravy :poklona: , tesim sa ako keby sme boli majstri my Slovaci :)
Drogba151515

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 4 krát/0 krát

Odoslaťod vlade 23 Máj 2010 21:57

Juchuuuu, dobre to bolo, gratulujem :good:
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod pegas1975x 23 Máj 2010 21:58

no stastny niesom ale gratulujem ;)
Obrázok používateľa
pegas1975x

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 53 krát/21 krát

Odoslaťod TuKE 23 Máj 2010 21:59

Šport je instatiltstarter.
Fuj, som znechutený.
Česi zase zapojili do hry svoje šťastie. Dali dva góly, prvý bol ešte ok, druhý luckbox ako sa patrí.
Ďalší tiltujúci faktor sú tí páni v zebrovaných dresoch. Dpč s nimi, nech to už konečne rozhoduje niekto spoza monitora, to čo tam zebrovaní spáchali v tretej tretine je hnus.
To 5+do konca bolo úplne mimo reality, lebo Jágr je starší pán a tak ho jeden bodycheck úplne zabije a div, že ho nemusia odviezť na nosítkach. Za ten zákrok pred tým mohol byť pokojne veľký trest, to bolo dosť likvidačné, ale za hento na Jágra, to bol výsmech.

Rusi boli technicky úplne v inom levely, akurát ich tímový duch sa niekde stratil a zatrepotali, ale aj tak som im fandil viac.

Komentátori na STV sú kapitola sama o sebe, keď sa človek na nich pozrie, tak nevie, kde začína Jágr a kde končí komentátor, tak hlboko sa im pchajú do ....
Proste nestranný komentár ako sa patrí :)

Teraz, aby som sa bál zapnúť poker, taký som vytiltovaný :)
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod Chlpo1989 23 Máj 2010 22:03

TuKE napísal:...

+1
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod DevilMayCry 23 Máj 2010 22:08

TuKE napísal:.........................

kurwa suhlas....... :good:
tak ako som si dal zakaz hravat heads up tak si davam zakaz pozerat sportove prenosy kde budu hrat cesi.....
tu sa hodi citat pana meliska: "Už mám nervy v p**i zas!!" z toho hokeja..... :D
Naposledy upravil DevilMayCry dňa 23 Máj 2010 22:09, celkovo upravené 2 krát.
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!