7Castles Tuesday Guide to SNGs - Kapitola 3: SOFTVÉR III - S

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

7Castles Tuesday Guide to SNGs - Kapitola 3: SOFTVÉR III - S

Odoslaťod admin 18 Máj 2010 14:03

Diskusia k článku: 7Castles Tuesday Guide to SNGs - Kapitola 3: SOFTVÉR III - SNG Wizard a Pokerstove

Dnešná záverečná kapitola o SNG softvéroch bude venovaná SNG Wizardu a Pokerstove. SNG Wizard
SNG Wizard (www.sngwiz.com) alebo konkurenčný Sit-n-go Power Tools (www.sitngo-analyzer.com) sú absolútne najdôležitejšou pomôckou SNG hráča. Pomocou týchto nástrojov si každý hráč môže účinne mimo hrania trénovať znalosti ICM (Independent Chip Model), t.j. teoretického modelu, ktorý v každej situácii určuje, či je push (allin) z dlhodobého hľadiska z pohľadu equity hráča v turnaji výhodný, alebo je výhodnejšie ruku zložiť. Takisto je možné pomocou SNG Wizu posudzovať reálne situácie, ktoré sme odohrali, vďaka tomu spätne zistiť, či sme sa rozhodli správne, a následne tak upraviť naše rozhodovanie do budúcnosti. SNG Wiz stojí $99 a ponúka trial verziu zadarmo na 30 dní.
Pri používaní SNG Wizu treba mať na pamäti niekoľko zásadných skutočností:
1. Vždy treba skontrolovať range (rozsahy) rúk, ktoré môžu v danej situácii hrať súperi. Ak nám SNG Wiz pri niektorej ruke ukáže ako správny ťah fold, je potrebné skontrolovať, aký rozsah rúk priradil hráčovi, ktorý pred nami išiel allin, pretože nesprávne určený range môže dramaticky ovplyvniť výsledky. Vždy je preto potrebné upraviť range súperov, ktorí sú v hre. To je samozrejme veľmi...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: 7Castles Tuesday Guide to SNGs - Kapitola 3: SOFTVÉR III - S

Odoslaťod Mlachi 18 Máj 2010 16:54

..aky zalozny internet pouzivate?....ma niekto skusenost s tym t-mobile mobilnym internetom bez zavazkov,co bezi nan teraz dost reklamy?
Obrázok používateľa
Mlachi

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 29 krát/8 krát

Odoslaťod oli.strs 18 Máj 2010 22:29

Asi zalazi ktory operator kde ma lepsi signal, ja mam orange aj modem aj 3g mobil a ako zalozny to staci
No chcel som hlavne povedat ze modem som zobral uplne zbytocne kedze k mobilu som mal v baliku aj internet 2GB
Tak ak mas 3G mobil co je asi v dnesnej dobe kazdy tak si pozri ci mas v pausaly dake free data a nemusis nic kupovat
oli.strs

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 8 krát/12 krát

Odoslaťod Mlachi 18 Máj 2010 22:48

myslim,ze mam 3g mobil,ale som dost lama na take veci....mobil pouzivam na sms a telefonovanie...chcem sa spytat teda....ako spojazdnim internet z mobilu na PC?....free data nemam,ale tak to by nemuselo vadit hadam....vsak nech si ich spoplatnia tie data....hlavne,ze mi to zachrani session...
Obrázok používateľa
Mlachi

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 29 krát/8 krát

Odoslaťod oli.strs 19 Máj 2010 08:03

no potrebujes dve veci
1. Datovy kabel(vatsinou byva jedna strana ukoncena USB 2.0 a druha dake mini USB co pasuje do mobilu)
2. Aplikaciu v compe od vyrobcu mobilu co stiahnes urcite na ich stranke napr. pre nokiu to je NOKIA PC SUITE

No a vatsinou to fuguje tak ze najprv nainstalujes aplikaciu a ta ta uz navedie co robit(kedy mas pripojit mobil a tak)

no a hlavne sa uistit u operatora ci mas povoleny pristup na internet v orange je to sluzba ORANGE WORLD u T-MOBILE tusim WEB n WALK

ked ti nieco nepojde kludne napis
oli.strs

Odoslaťod svkice666 19 Máj 2010 13:29

No ja by som chcel ktomu zaloznemu internetu vediet viac. Ono je pekne co tu pisete, ale ako pisete signal je vsade iny a dokonca nie len od regionu k regiunu, ale od mesta k mestu, ci od ulice po ulici. Dalej mate pocit, ze mobil net, bude stihat multitableing? A dalsia otazka je ako to nastavit a spojazdnit zalozny net na pc? Ako to funguje, ked mi primarny net vypadne a nahodi sa zalozny net a ako je to naopak? Hned ako funguje hlavny net sa automaticky prepne zo zalozneho na primarny net? Oboznami vas pc, ze vypadol primarny net a fungujete zalozny a naopak? Vopred vdaka za odpovede. 8-)
svkice666

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod oli.strs 19 Máj 2010 15:45

Myslim ze v PC bezi primarny net ten ktory sa pripojil ako posledny ale ak ti padne tak som si neni isty ci bude bezat dalej sekundarny
ci ho netreba manualne dat pripojit znova ale mozo nie mozno nabehne automaticky. Bude to asi zalezat od aplikacie a nastaveni ake pouzijes
Inak multitabling to zvlada v pohode
Ja mam kabel k pc pripojeny vdzy a ked mi padne net tak len pripojim mobil, otvorim aplikaciu pockam kym najde mobil a das len pripojit, cela to trva tak do 2min mozno skor
Inak idealne moze byt ak je niekde v okloly wifi a pripojit sa na nu
oli.strs

Odoslaťod 7castle 19 Máj 2010 16:20

svkice666 napísal:No ja by som chcel ktomu zaloznemu internetu vediet viac. Ono je pekne co tu pisete, ale ako pisete signal je vsade iny a dokonca nie len od regionu k regiunu, ale od mesta k mestu, ci od ulice po ulici. Dalej mate pocit, ze mobil net, bude stihat multitableing? A dalsia otazka je ako to nastavit a spojazdnit zalozny net na pc? Ako to funguje, ked mi primarny net vypadne a nahodi sa zalozny net a ako je to naopak? Hned ako funguje hlavny net sa automaticky prepne zo zalozneho na primarny net? Oboznami vas pc, ze vypadol primarny net a fungujete zalozny a naopak? Vopred vdaka za odpovede. 8-)

Haha jasne ze ta PC oboznami ze ti vypadol net - prestane ti to fungovat :D

Ale nie vazne. Ja pouzivam ako zalozny T-Mobile, neviem ci rovnaky ponukaju aj dnes, ja to mam cca rok, za 10e/mesiac, je to nejaky objem dat ale PS by ti mohlo bezat mesiac nonstop a k tomu sa ani nepriblizis.

JE to taka vecicka ako USB kluc, ak ju tam nemas vlozenu, tak mi trva cca 1min kym ju to zaregistruje, kedze to mi liezlo na nervy, mam to tam uz nonstop. Od momentu ked mi vypadne net tym padom trva tak cca 25sek kym mi nabehne zalozny - spravidla som tak na 3-5 stoloch uz sitout, cize nic tragicke (vcera mi to takto foldlo KK v spote kde by sme boli 3x allin a vyhral by som :D )

Multitabling to zvlada v pohode, nie su ziadny lagy, a spolahlivost je vyssia ako pri optickom T-Come (!) co mam ako primarny net.
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!