[CG] NL100 na JuicyAce alebo WTF?
Re: NL100 na JuicyAce alebo WTF?
pozname ale longrun aha na maydaya:D
ja hram napr fajnovo a bezchybne a tiez so mnou stale vyhravaju:D
ja hram napr fajnovo a bezchybne a tiez so mnou stale vyhravaju:D
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Ale áno áno, však ja viem, už ma to ani netiltuje v hre, iba po hre, keď to znovu prezerám a takto verejne si to potom ventilujem
Je to naozaj srandovné sledovať ako sa tam týždeň trápim a každá session vyzerá ako cez kopirák, na začiatku hitnem 2-3x cooler/setup a potom to doháňam o 106.
Podivný river bet?!
Súper je po 215 rukách 33/26/AF 1.7 (1.9/0.9/inf)/ATS 51/3b 6.9/WTSD 23/cb reg flop 39% (25x)/cb turn 60% (5x)
Cassava Poker $0.50/$1 No Limit Hold'em - 6 players
lukkiemie (MP): $123.58
newstylo (CO): $98.45
Hero (BTN): $98.50
marKOsss21 (SB): $126.50
iamonmeth (BB): $100.00
Alprox (UTG): $222.98
Pre Flop: ($1.50) Hero is BTN with A Q
2 folds, newstylo raises to $3.50, Hero calls $3.50, 2 folds
Flop: ($8.50) 7 Q J (2 players)
newstylo bets $6, Hero calls $6
Turn: ($20.50) A (2 players)
newstylo bets $12, Hero calls $12
River: ($44.50) 3 (2 players)
newstylo bets $44.50
Na flope som sa rozhodol, že ešte nie je čas mixovať hru, nakoľko nemáme žiadnu metagame, tak budem hrať viacmenej štandardne, teda nechám si top svojho calling range a nebudem to raiseovať.
Turn je viacmenej tiež štandardný, value by som ťahal z niečoho ako AJ/A7 + kombo typu KJss/9Tss etc, ale prišlo mi to príliš close, takže radšej call s cieľom ak príde blank river, tak tam môžem betnúť relatívne dosť, aby to malo šancu vyzerať ako misnutý flush.
River je podľa požiadaviek, ale súper vsádza celý pot, čo ma trochu prekvapilo.
Nemáme históriu, nemáme metagame, proste súper je pre mňa unknown s číslami.
Nakoľko vyzerá reggie a "regovia" na LA sú ako jedna väčšia rodina, teda budeme sa zjavne stretávať denne, tak to asi môžeme pokojne zaplatiť pre info aj s niečim horším ako AQ, napríklad AJ , ale pre prípad, že by som to info až tak veľmi nezúžitkoval, vie si tu niekto predstaviť fold alebo akú líniu by ste tu volili vy?
Je to naozaj srandovné sledovať ako sa tam týždeň trápim a každá session vyzerá ako cez kopirák, na začiatku hitnem 2-3x cooler/setup a potom to doháňam o 106.
Podivný river bet?!
Súper je po 215 rukách 33/26/AF 1.7 (1.9/0.9/inf)/ATS 51/3b 6.9/WTSD 23/cb reg flop 39% (25x)/cb turn 60% (5x)
Cassava Poker $0.50/$1 No Limit Hold'em - 6 players
lukkiemie (MP): $123.58
newstylo (CO): $98.45
Hero (BTN): $98.50
marKOsss21 (SB): $126.50
iamonmeth (BB): $100.00
Alprox (UTG): $222.98
Pre Flop: ($1.50) Hero is BTN with A Q
2 folds, newstylo raises to $3.50, Hero calls $3.50, 2 folds
Flop: ($8.50) 7 Q J (2 players)
newstylo bets $6, Hero calls $6
Turn: ($20.50) A (2 players)
newstylo bets $12, Hero calls $12
River: ($44.50) 3 (2 players)
newstylo bets $44.50
Na flope som sa rozhodol, že ešte nie je čas mixovať hru, nakoľko nemáme žiadnu metagame, tak budem hrať viacmenej štandardne, teda nechám si top svojho calling range a nebudem to raiseovať.
Turn je viacmenej tiež štandardný, value by som ťahal z niečoho ako AJ/A7 + kombo typu KJss/9Tss etc, ale prišlo mi to príliš close, takže radšej call s cieľom ak príde blank river, tak tam môžem betnúť relatívne dosť, aby to malo šancu vyzerať ako misnutý flush.
Nakoľko vyzerá reggie a "regovia" na LA sú ako jedna väčšia rodina, teda budeme sa zjavne stretávať denne, tak to asi môžeme pokojne zaplatiť pre info aj s niečim horším ako AQ, napríklad AJ , ale pre prípad, že by som to info až tak veľmi nezúžitkoval, vie si tu niekto predstaviť fold alebo akú líniu by ste tu volili vy?
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Nakoľko tu zakapala diskusia, tak výsledok ten partie bol celkom nepríjemný = súper mal K T
-
Toto nie je nič prekvapivé, proste normálny spot, len na tom turne ma zachvátila nejaká nerozhodnosť
Cassava Poker $0.50/$1 No Limit Hold'em - 5 players
givepie (SB): $167.55
scottren (BB): $100.00
Hero (UTG): $213.39
yadoula8 (CO): $100.00 - 22/17/2.1/ATS 45/3b 5.3/WTSD 26/190 rúk
Petamannen (BTN): $66.99 - 31/9/1.3/ATS 23/3b 0/WTSD 29/150 rúk
Pre Flop: ($1.50) Hero is UTG with J 9
Hero raises to $3.50, yadoula8 calls $3.50, Petamannen calls $3.50, 2 folds
Flop: ($12.00) 7 J 2 (3 players)
Hero bets $7, yadoula8 calls $7, Petamannen folds
Turn: ($26.00) 8 (2 players)
Hero???
Už ten flop sa dal v pohode zahrať C/R a turn C/R, ale nakoľko túto líniu ešte nemám balancovanú niečim ako AA/KK, tak som sa rozhodol, že pôjdem štandardnou líniou. CB flop.
Otázka je čo s tým turnom. Súper vyzeral byť kompetentný, teda ak pošlem ďalší barel, tak chcem value akurát z FD, lebo horší jack zahodí, lepší dorovná.
Ešte možnosť je C/R, čo sa mi teraz s odstupom celkom pozdáva, aj keď v tomto spote nepredpokladám, že súper čo sa dostal na turn bude nejako super často floatovať s niečim ako AQo. Axss by pravdepodobne riešil na flope.
Čo by ste tu robili vy?
Cassava Poker $0.50/$1 No Limit Hold'em - 5 players
givepie (SB): $167.55
scottren (BB): $100.00
Hero (UTG): $213.39
yadoula8 (CO): $100.00 - 22/17/2.1/ATS 45/3b 5.3/WTSD 26/190 rúk
Petamannen (BTN): $66.99 - 31/9/1.3/ATS 23/3b 0/WTSD 29/150 rúk
Pre Flop: ($1.50) Hero is UTG with J 9
Hero raises to $3.50, yadoula8 calls $3.50, Petamannen calls $3.50, 2 folds
Flop: ($12.00) 7 J 2 (3 players)
Hero bets $7, yadoula8 calls $7, Petamannen folds
Turn: ($26.00) 8 (2 players)
Hero???
Už ten flop sa dal v pohode zahrať C/R a turn C/R, ale nakoľko túto líniu ešte nemám balancovanú niečim ako AA/KK, tak som sa rozhodol, že pôjdem štandardnou líniou. CB flop.
Otázka je čo s tým turnom. Súper vyzeral byť kompetentný, teda ak pošlem ďalší barel, tak chcem value akurát z FD, lebo horší jack zahodí, lepší dorovná.
Ešte možnosť je C/R, čo sa mi teraz s odstupom celkom pozdáva, aj keď v tomto spote nepredpokladám, že súper čo sa dostal na turn bude nejako super často floatovať s niečim ako AQo. Axss by pravdepodobne riešil na flope.
Čo by ste tu robili vy?
-
TuKE napísal:Nakoľko tu zakapala diskusia, tak výsledok ten partie bol celkom nepríjemný = súper mal K T
no ale foldnut mu to nemozes
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
TuKE napísal:Nakoľko tu zakapala diskusia, tak výsledok ten partie bol celkom nepríjemný = súper mal K T
no ja absolutne na take vyske limity ani nedovidim takze len moj nazor.
Vysvetlil si preco si to zahral tak ako si zahral. Asi si mal skusit na turne ho raisnut aby si videl co urobi.Mozno by len dorovnal a zase by si nevedel na com si. Fakt neviem co ine sa dalo hrat.
Su tu urcite skusenejsi hraci ktory nieco vymyslia.
Ja som sa na to len pozrel a uz teraz mi je jasne ze ja ako poriadne velka by som to na turne poslal vsetko.Ten jeho bet na turne by som povazoval za nejake AK,QT,JQ,KQ,mozno nejake FD. Postupku by som necakal ani nahodou. Ja by som si na jeho mieste "chranil" karty aby tebe nedosla postupka na river aby nemusel splitovat.Pripadne aby ti nedosiel full house.Ja osobne by som takto zahral aj QQ,JJ,77.
Ale mna neber do uvahy lebo ja sa fakt nehodim do ziadnych tabuliek.
len ma velmi nekritizujte.Rad sa nieco naucim ked niekto rozumne poradi.
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
TuKE napísal:Na flope som sa rozhodol, že ešte nie je čas mixovať hru, nakoľko nemáme žiadnu metagame, tak budem hrať viacmenej štandardne, teda nechám si top svojho calling range a nebudem to raiseovať.
pegas1975x napísal:Vysvetlil si preco si to zahral tak ako si zahral
Ako sorry, ale ak sa chceš k niečomu vyjadrovať, nebolo by od veci si prečítať pôvodný príspevok, myslím, že tam je všetko jasne vysvetlené.
-
Tuke ja som to cital.
Ale vidim ze ta uraza ked si dovolim nieco napisat.Je mi luto ze som si nieco take dovolil.
Pisal som aj to ze ma nemate ukamenovat za nazor a ze rad sa nieco naucim.Napisal som aj to ze si to vysvetlil preco si to tak hral a ako by som to zahral ja ako neskusena fish.
Ja som fakt nemal v umysle ti radit ako mas hrat.Pisal som len svoj pohlad na tuto hru.
Skoda ze si to zobral inak a musel si mi dat najavo ze som uplne neschopny a nemam sa do toho miesat. (a to fakt teraz niesom urazlivy). Je mi len luto ze ma musis tvrdo uzemnit ked si dovolim nieco napisat.
Nech sa ti pri stoloch dari
EDIT: pokial niekoho moje prispevky urazaju alebo inak pohorsuju tak ich zmazte.
Ale vidim ze ta uraza ked si dovolim nieco napisat.Je mi luto ze som si nieco take dovolil.
Pisal som aj to ze ma nemate ukamenovat za nazor a ze rad sa nieco naucim.Napisal som aj to ze si to vysvetlil preco si to tak hral a ako by som to zahral ja ako neskusena fish.
Ja som fakt nemal v umysle ti radit ako mas hrat.Pisal som len svoj pohlad na tuto hru.
Skoda ze si to zobral inak a musel si mi dat najavo ze som uplne neschopny a nemam sa do toho miesat. (a to fakt teraz niesom urazlivy). Je mi len luto ze ma musis tvrdo uzemnit ked si dovolim nieco napisat.
Nech sa ti pri stoloch dari
EDIT: pokial niekoho moje prispevky urazaju alebo inak pohorsuju tak ich zmazte.
-
Mňa to neuráža, len si sa pýtal veci, ktoré som už raz písal.
V pohode môžeš napísať svoj názor, len proste pýtať sa, prečo som to tak zahral, keď to vysvetlím rovno pod tou rukou mi prišlo hodne off.
Pokojne mi poradiť môžeš, viac hláv, viac názorov, len tá rada mi prišla, ako keby si to moje vysvetlenie nečítal.
Sry, ak to bolo ostré.
V pohode môžeš napísať svoj názor, len proste pýtať sa, prečo som to tak zahral, keď to vysvetlím rovno pod tou rukou mi prišlo hodne off.
Pokojne mi poradiť môžeš, viac hláv, viac názorov, len tá rada mi prišla, ako keby si to moje vysvetlenie nečítal.
Sry, ak to bolo ostré.
-
Tuke prepac ale ja som sa na nic nepytal.Ziadnu otazku som ti tam predsa nedal pokial vidim.Mylim sa? Ked sa mylim tak sa ospravedlnujem.
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.