Najabsurdnejsie pokrove "zmyslanie" ake ste poculi pri stole
Re: Najabsurdnejsie pokrove "zmyslanie" ake ste poculi pri stole
Samozrejme uvazujem ten rake, inak jasne , ze je to nuts.
- Belghar
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/2 krát
XD zabite to so stvoricou
- FreeMan
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 51 krát/0 krát
Tak som sa rozhodol oprášiť túto starú tému. Včera na cash game som zažil pár zábavných handov, hlavne táto jedna mi utkvela v pamäti.
cash game 0,5e-1e
Limpnutá hra...
BTN má 9h7h
SB má 4h3h
flop 8h Ah 2s...všetci check, BTN malý bet 2,5e, pot bol asi cca 7-8e, SB nechápavo pozérá prečo tak málo a dáva call, ostatný fold
turn Jh...Sb check, BTN bet opäť 2,5e, SB call
river Th...SB check, a týpek na BTN znechutene pozerá na board a hovorí: "ááá, prijeb...river" a checkne...
prichádza na showdown a BTN otočí karty a má str8 flush, všetci sa na neho pozerajú ako na blázni a on si potom uvedomý, akú ma vlastne handu
PS: predtým skoršie v tejto session sa stala rovnaka situácia, keď tento istý hrač mal opať str8 flush na river, board bol asi 6c4c3c 4h 5c, týpek opať na BTN ako posledný checkne a ukáže v showdowne 9h7c pre str8 flush ...chudák si nevšimol a iba nemohúcne krúti hlavou
cash game 0,5e-1e
Limpnutá hra...
BTN má 9h7h
SB má 4h3h
flop 8h Ah 2s...všetci check, BTN malý bet 2,5e, pot bol asi cca 7-8e, SB nechápavo pozérá prečo tak málo a dáva call, ostatný fold
turn Jh...Sb check, BTN bet opäť 2,5e, SB call
river Th...SB check, a týpek na BTN znechutene pozerá na board a hovorí: "ááá, prijeb...river" a checkne...
prichádza na showdown a BTN otočí karty a má str8 flush, všetci sa na neho pozerajú ako na blázni a on si potom uvedomý, akú ma vlastne handu
PS: predtým skoršie v tejto session sa stala rovnaka situácia, keď tento istý hrač mal opať str8 flush na river, board bol asi 6c4c3c 4h 5c, týpek opať na BTN ako posledný checkne a ukáže v showdowne 9h7c pre str8 flush ...chudák si nevšimol a iba nemohúcne krúti hlavou
-
3flash3 - Príspevky: 1502
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 53 krát/410 krát
2x st8 flush s 97s, hm rigged live.
-
mino_o - Príspevky: 360
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 11 krát/28 krát
Re: haman
Palo, v pohode. Toto nie je najlepsi pripad, toho co som myslel. lebo tu je top set na suchom flope.
Poviem lepsi (realny) priklad. mam KK, raisnem, 1 super, flop J high suchy. Betnem, super raise. Predpokladam, ze ma J, ale ma viac chipov a je to loose agresor, som si takmer isty, ze dorovna moj allin.
Nechcem aby mu prisiel trips alebo, co 2.par. Nie je spravne mu povedat, ze mam overpar a ze mu ho ukazem ked zahodi?
Ak je toto hovadina, co inak robit? Proste dat allin a dufat v percenta?
Palo, v pohode. Toto nie je najlepsi pripad, toho co som myslel. lebo tu je top set na suchom flope.
Poviem lepsi (realny) priklad. mam KK, raisnem, 1 super, flop J high suchy. Betnem, super raise. Predpokladam, ze ma J, ale ma viac chipov a je to loose agresor, som si takmer isty, ze dorovna moj allin.
Nechcem aby mu prisiel trips alebo, co 2.par. Nie je spravne mu povedat, ze mam overpar a ze mu ho ukazem ked zahodi?
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
palo1973 napísal:Re: haman
jj...akurát som mu na to dneska odpísal, aj som rozmýšlal či to sem hodím ako perlu
EDIT : ozaj skoro som zabudol, k tomu príspevku ešte jedno :
-
3flash3 - Príspevky: 1502
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 53 krát/410 krát
a to som este nepridal handu do pokrovych partii!!!
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
raz som hral live CG s kamosom NL2 HU. Jeho pokrove zmyslanie je to najvtipnejsie, ake som kedy pocul. Hrali sme obaja velmi agresivne, dokupovali sme sa stale a on uz dost vela prehraval, strasne tiltil. V jednej hre som mal na buttone A5o, raisol som PF on dorovnal. flop prisiel AJ2r a on tam shipol OOP do asi 6BB potu AI za nejakych dalsich 50BB. Ja som chvilu rozmyslal, no potom som dorovnal. On ukazal QJ a hovori - do paze, aka je sanca, ze mohol mat to eso? Proste on si tak obhajoval svoje percenta, ze ked on ma napr. 33 na ruke, tak aka je sanca, ze super ma vyssi par? malicka, cize moze dat PF 3bet AI, pretoze ak mam nejake 2 overkarty, aj tak bude on favorit.
Boli to velmi prijemne, a obv velmi vynosne 2 dni na chate stravene s nim
Boli to velmi prijemne, a obv velmi vynosne 2 dni na chate stravene s nim
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
v pokrovych partiach neznamy napísal:Ty pises ze vzhladom na jeho range sme favoriti. Kde je napisane nieco o jeho range? Ako vies, ze nema KK alebo AA?
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
BUMP
Podelte sa o nejaké nové príhody!
Podelte sa o nejaké nové príhody!
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.