official sport thread

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

Re: official sport thread

Odoslaťod TuKE 24 Máj 2010 00:15

spax napísal:jinak tuke, nechcu byt zly, ale prijde mi to, jak kdybys byl jeden z tech, co to preje jen slovakum a cesi jsou zli. Vy cesi, fuj atp. Zajimalo by me, kdy spousta z vas, ale samozrejme i cechu pochopi, ze jsme byli jeden narod nekolik desitek let a ze bychom tak k sobe meli pristupovat i nyni a nedelit se. az mi to prijde ubohe. mozna se ale jen pletu. rikam zde jen svuj nazor.

Áno, primárne fandím nášmu tímu, keď však vypadnú naši, tak fandím Švédom (nejaká úchylka z detstva, proste mám rád švédsky hokej a aj ženské curlingové družstvo :D ) a keď vypadnú aj tí, tak fandím Rusom. Proste ja fandím podľa sympatií a hokeja, ktorý mužstvá predvádzajú.
Je mi to ľúto, ale Váš tím si moje sympatie nezískal.
Nehľadaj za tým niečo, čo za tým nie je.
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod spax 24 Máj 2010 00:27

<peace>
tuke, ja to nemyslel zle, jen jsem zde napsal svuj nazor na danou vec. mas pravdu, to, komu fandis, je cista tva vec.
</peace>
Obrázok používateľa
spax

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 9 krát/24 krát

Odoslaťod tucniak 24 Máj 2010 08:25

v pohode tuke, ja len akosi preferujem skor nieco ako 'aktivny fanusik' v zmysle ze aj nejake tie sporty hrava- ja osobne napr sam ocenim futbal/hokej/tenis lepsie ked to aj ja sam skusam hrat, viem v com a ako je to tazke a zaroven vidim, ako to hraju oni. Xe su to profici je jasne:)
ono na korculiach len nejakym smerom bokom korculovat a trafit puk je uz celkom sranda :D.

ked niekto (sorry ak je moj tip zly:) ) sa sportom takmer nevenuje a poriadne to nikdy nehral zacne hovorit reci v zmysle ooo ten hit bol uplne v pohode, hento mal ten messi urcite spracovat apod tak mi to pride mierne mimo :) a reci od gauca naozaj nemam rad. Ale je to len sport na druhej strane.
Sympatie su zase vec nazoru, moje si naopak ten tim-narozdiel od nasho zial, ziskal. Bojovali a snazili sa a nemali aspon problem uz v rozohravke.

inac vlade ninaj je vseobecny perlorod, vety typu 'ak vychyta nas brankar shotout nas tim s velkou pravdepodobnostou neprehra' su uplne ze :ROFL:
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod buschle 24 Máj 2010 08:37

TuKE napísal:...

Tiez mam rad Svedsky hokej a neviem preco. Asi odvtedy co som v NHL95 alebo 98 daval bratrancovi vsetky goly s Forsbergom :lol2:

Gratulujem CZ, zasluzili si to tymovou hrou , nie kadrom nabitym hviezdami.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod keso26 24 Máj 2010 13:50

TuKE napísal:proste mám rád švédsky hokej a aj ženské curlingové družstvo

..tie sympatie svedskeho curlingoveho druzstva asi nebudu na zaklade pohladnosti tohto teamu, inak by si musel byt dost zvrhly a zvrateny :D ..ja som fandil pred cca 4 rokmi americankam, lebo tam mali pekne dvojicky a vtedy porazili aj to tvoje svedsko :)
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod tomisumi 24 Máj 2010 15:10

ja som začal fandiť Dánkam(alebo Švédkam?), odvtedy čo sa na nete objavila pekná foto jednej hráčky :D
tomisumi

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 15 krát/10 krát

Odoslaťod yegon 24 Máj 2010 16:43

neviem preco ale mna tieto zimne sporty neberu
ogeyl3.jpg
ogeyl3.jpg (140.01 ) Zobrazená 2365 krát

Za tento príspevok od yegon poďakovali - 2:
APminer, Komedia
Obrázok používateľa
yegon

Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod TuKE 24 Máj 2010 21:30

tucniak napísal:ked niekto (sorry ak je moj tip zly:) ) sa sportom takmer nevenuje a poriadne to nikdy nehral

Je zlý, ale odpúšťam ti :)
Messi je boh, pokiaľ zle spracoval, je chyba v lopte a treba reklamovať u výrobcu ;)

keso26 napísal:inak by si musel byt dost zvrhly a zvrateny :D

Popieral som toto hádam niekedy? :)
Obrázok používateľa
TuKE

Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod keso26 24 Máj 2010 23:11

..povodne som chcel reagovat na ten yegonov obrazok v style omg, yegon omg omg, to co eeeee, ale nemozem lebo by ma mohol vydierat :D ..........phuckin´ FB :)
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod yegon 24 Máj 2010 23:19

pussy

co sa ti nemoze pacit zena na fotke??? to uz je ake podpapucnictvo :)
Obrázok používateľa
yegon

Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!