CSSOP – Day 1: Překvapivě dorazila "jen" elita

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: CSSOP – Day 1: Překvapivě dorazila

Odoslaťod lroman 23 Máj 2010 13:03

pegas1975x napísal:no len dufam ze ten posledny turnaj v Košiciach nieje zase len nejaky vtip.

to si psi ze, to je len vtip heh
lroman

Založený: Feb 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod lroman 23 Máj 2010 13:05

je paradox, ze majitel,kasina kde sa to ma hrat o tom nevie,,, :lol2: :lol2:
lroman

Založený: Feb 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod pegas1975x 23 Máj 2010 13:51

lroman napísal:je paradox, ze majitel,kasina kde sa to ma hrat o tom nevie,,, :lol2: :lol2:

Pisal som p.Maryškovi a cakam na jeho vyjadrenie k tym Košiciam.Zatial len vyvracia obvinenenia z toho ako si upravili pravidla v Prahe.
Obrázok používateľa
pegas1975x

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 53 krát/21 krát

Odoslaťod fekalm 23 Máj 2010 17:23

len nechapem,ze borec,co hra nl2-nl4 tu stale riesi live event s average BI 800e..
fekalm

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 10 krát/15 krát

Odoslaťod Komedia 23 Máj 2010 17:54

pravda je niekde v strede. Ako najväcsi problem vidim BI. v BA je to 880€ ??? nato tu niesu hráči...ludia čo chodia ku nam do hronu pravidelne hravať a sú aj celkom úspešní mi pri otazke " ideš na SPF?" odpovedali "šiel by som ale BI 720€ je vela !" a majú pravdu...V KE sa moze CSSOP zrušiť už rovno ihneď. lebo už len ja sam som premyšlal nad tým, že si to dojdem zahrať lebo to bude EV+++ najviac lebo sa bude doplacať strasne vela €
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Odoslaťod pegas1975x 23 Máj 2010 18:22

fekalm napísal:len nechapem,ze borec,co hra nl2-nl4 tu stale riesi live event s average BI 800e..

Chlapce ty mas somnou nejaky problem?
Musis vsetko komentovat tak ze niekoho ponizis? Preco ti vadi ze riesim 800€ turnaj? Chces prist hrat? Si profesional a ja ti vadim?
O co ti ide?
Proste sa mi nepaci co sa v Prahe stalo.
A ano ja ako totalna fish si chcem ist zahrat turnaj za 800€. Je to tvoj problem? Nieje.

Edit: ja tu nikoho nenapadam a nekomentujem ze hraje nizke stavky. To iste ziadam aj ja. Toleranciu a aspon zakladnu slusnost a uctu.(aj uplny zaciatocnik teba ako "profika" fekalm moze porazit.Potom budes plakat ako ta porazila totalna fish. Takze sa ukludni)

Mier celemu svetu.
Obrázok používateľa
pegas1975x

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 53 krát/21 krát

Odoslaťod fekalm 25 Máj 2010 02:39

relax pegas..
fekalm

Poďakoval/li: 10 krát/15 krát

Odoslaťod popoBA 25 Máj 2010 08:07

pegas nechcem ta strasit ale ak si ta tam nejaki pros vsimnu a zacitia ako velmi budes scared money {co teda budes na 100000 percent} tak ta tam roztrhaju v zuboch a donutia ta foldnut aj AA preflop BvB.tu nikomu nemusis nic dokazovat tym ze by si to isiel hrat a nehal tam dmojmesacnu vyplatu a ani sebe nemusis nic dokazovat.
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod 7castle 25 Máj 2010 10:40

No moj osobny tip je ze v KE ziadny turnaj nebude, teda ak sa to dovtedy nejak cele nevyriesi... vzhladom na to co sa udialo v Prahe, a ak su sance naplnit garanciu v KE som fakt velky skeptik...
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod janobendik 25 Máj 2010 13:01

ahojte
v Prahe sa nič strašné nestalo, len to robili ako barani - skoro až "nasilu" :shock: Ved v Blave tiež hrali hráči nasadení organizátorom a nikomu to nevadilo, lebo hrali fer a korektne a 2 sa dostali až na FT , no a čo ??? peniaze za nich v banku boli!!! nám ostatným je jedno kto ich platil.
- Ja som proti turnaji v KE /z úplne iných dovodov ako sa tuna pripomína :lol2: :evil: /. Ináč pre skeptikov v KE by hralo 800E turnaj najmenej 40 hráčov + cca 20 z Michaloviec, Prešova , Popradu.... Problém len vidím v tom že Ba hráči by ako vždy neprišli!/ nieže teraz niekto vytasí tému V-Z!!!/ takže viac miestných hráčov ako ich hralo v BA.
- problem nie je vo vklade 800E, problém je v ČASE!!!! cezpolní na turnaj ktorý trvá 3 dni /realne 4, kedže sa hralo do hlbokej noci/ proste neprídu!!! V Ba neboli hráči z Prievidze, Zvolena, Martina, Ružomberku, mnohí z KE....ktorí si to možu finančne dovolit, len ak by turnaj bol v piatok do penaží a v sobotu dohrat! To je hlavný dovod malej učasti.
janobendik

Poďakoval/li: 2 krát/46 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 28 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!