CD Poker
otazka
tak som sa regol na cdpoker aj s codom z freepokeru a vraj by som mal dostat 50 dolarov. je tam aj nejaka ina podmienka este? lebo sa mi nezdaju tak lahko zarobene peniaze. a k tomu CD pokru. na co su tie play money? dik za odpoved
- zymbo1
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: otazka
heh... ja uz sem registrovanej mesic a padesat kolacu sem jeste nevidel *SLZA* a ani nejak moc s nima nepocitam... :(
- PROXIK
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
proxik
budte v klidu ja si tu akci s freepokerem vybavoval nekdy v pulce v brezna a jeste porad nic:(vcera jsem psal jednomu z nich co to zarizuje a ten mi pro jistotu ani neodepsal.muj nazor je ,ze shrabli bonusy za ziskane hrace a vykaslali se na to
- dement12
zkusenosti
prosim napiste mi kdo jste se te akce zucastnil a jake mate s ni zkusenosti,zatim znam pouze lidi co bonus nedostali
- dement12
No ja som vam hovoril ze to je podvod
Ale tusim mi niektori neverili :(
Dalsie nase turnaje na CD pokri (pondelkove bubaky na veceru) budu uz len pre hracov ktori sa registrovali cez nasu stranku, takze ziadni rumuni uz nehrozia :)
Dalsie nase turnaje na CD pokri (pondelkove bubaky na veceru) budu uz len pre hracov ktori sa registrovali cez nasu stranku, takze ziadni rumuni uz nehrozia :)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: To vlade
Myslim ze bude :( ale nemame ako inak zabranit cudzincom aby sa tam dostali...
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.