CSSOP – Day 1: Překvapivě dorazila "jen" elita

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: CSSOP – Day 1: Překvapivě dorazila

Odoslaťod 7castle 25 Máj 2010 13:29

janobendik napísal: Ináč pre skeptikov v KE by hralo 800E turnaj najmenej 40 hráčov + cca 20 z Michaloviec, Prešova , Popradu.... Problém len vidím v tom že Ba hráči by ako vždy neprišli!/ nieže teraz niekto vytasí tému V-Z!!!/ takže viac miestných hráčov ako ich hralo v BA.

Ok, ja sa nehadam, vies lepsie ako ja ako to tam vyzera, ak je tam 50clenna zakladna tak to za pokus stoji, LENZE presne ako pises, nikto iny nepride... do KE pride max 5 Cechov, aj to len taki ktorym teoreticky pojde o umiestnenei v nejakom celkovom rebricku. Z BA pride par ludi max tiez. Ja pridem skoro urcite, ak to bude v rozumnom termine, povodne malo byt SCOOP KE tusim v aprili to sa bohuzial zrusilo, uz som sa tesil :(
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod tommyKE 25 Máj 2010 14:44

janobendik napísal:ahojte
v Prahe sa nič strašné nestalo, len to robili ako barani - skoro až "nasilu"

ja tomu nerozumiem, v Barcelone si hral dva turnaje, CG NLH, PLO vsetky stakes, cez den kupal v mori a este si odbehol do Prahy? &Ty si masina
tommyKE

Založený: Júl 2008
Poďakoval/li: 3 krát/4 krát

Odoslaťod pegas1975x 25 Máj 2010 15:02

janobendik napísal:................... Ja som proti turnaji v KE /z úplne iných dovodov ako sa tuna pripomína :lol2: :evil: /. Ináč pre skeptikov v KE by hralo 800E turnaj najmenej 40 hráčov + cca 20 z Michaloviec, Prešova , Popradu....(viem urcite ze z Humenneho,Trebisova,Vranova by prislo minimalne 8-10 hracov a predpokladam ze mozno aj viac) Problém len vidím v tom že Ba hráči by ako vždy neprišli!/ nieže teraz niekto vytasí tému V-Z!!! ..................................

Myslim ze o tento turnaj bude na Vychode dost velky zaujem. (teda pokial sa hraci z VT,HE,TV nenastvali po tom co boli hrat v Prahe a boli sklamany z udalosti ktore sa tam stali) Viem minimalne o 8-10 co cestovali 700km do Prahy prave kvoli CSOOP.
Obrázok používateľa
pegas1975x

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 53 krát/21 krát

Odoslaťod korki 25 Máj 2010 15:25

Ceske stastie je ze 1/3 ich trhu tvorime my... Osobne si myslim ze turnaj v KE ma potencial, avsak 880€ je moc aj na tu BA ;) ... Vsetci chceli rychlo zarobit kasina, pokerproduction a tak aj dopadli/nu ;-) .. A celkovo tieto akcie ako CSSOP maju mat urcitu uroven, nejaky taky naboj, taky smrnc ako CSPT, ktory sa dosiahne kvalitnou reklamou, avsak si myslim ze toto CSSOP nema/lo.
korki

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 8 krát/3 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!