Wizdo go Live pro - CCC MTT blog (help me pls)
Re: Wizdow 8my rebuild blog
to som zvedavy aj ja
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
TuKE napísal:wizdo napísal:problém je strašná variácia, ktorú musím držať na uzde.
Ten call 4betu od nita so 7788 je imo cesta
Ten call 4betu je pravda ze mi zvysi varianciu, odôvodnenie som napísal. Netvrdím že ten call je úplne skvelý move ale s tým ako to bolo zahrané to bolo vo dvojici EV+ a po calle fishky EV0 alebo kúsok v mínuse...
trikoza napísal:TuKE napísal:Ten call 4betu od nita so 7788 je imo cesta
ja sice ledva viem pravidla omahy ale nechapem uz tomu wizdovmu 3betu, aky to ma zmysel? to standartne take ruky v omahe 3betujem, naviac totalneho nita?
Prečo nie? zato že je NIT to neznamená že raisuje len AAxx,KKxx a pod. Ja hrám 22/8 a raisujem ds ruky, rundowny(aj 3bet) QQ+ v pozícii a môj PFR je menší ako jeho a to ešte zabúdam že stealujem hodne...A nit mi nebue callovať silno dominované ruky OOP
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
wp obidve ruky, ds konikov si callneme a 8877 reraisneme. Na tom flope so setom vyslovene tuzime po calle od 3hraca, ak by nahodou este nemali postupku, nech mu aspon farba pride.
- tomm
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 13 krát/10 krát
wizdo napísal:Prečo nie? zato že je NIT to neznamená že raisuje len AAxx,KKxx a pod. Ja hrám 22/8 a raisujem ds ruky, rundowny(aj 3bet) QQ+ v pozícii a môj PFR je menší ako jeho a to ešte zabúdam že stealujem hodne...A nit mi nebue callovať silno dominované ruky OOP
Takže ak tomu správne rozumiem, tak to je vlastne 3bet bluff right?
Aký máš plán na flope? Aký flop chceš trafiť ak ti callne on PF?
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
wizdo napísal:Prečo nie? zato že je NIT to neznamená že raisuje len AAxx,KKxx a pod. Ja hrám 22/8 a raisujem ds ruky, rundowny(aj 3bet) QQ+ v pozícii a môj PFR je menší ako jeho a to ešte zabúdam že stealujem hodne...A nit mi nebue callovať silno dominované ruky OOP
tak ja sa pytam lebo tomu proste nerozumiem... ok, take typy ruk reraisujes, ale aky to ma v tomto pripade zmysel? tvoj ciel je teda aby ti to any4 fishka na UTG aj nit zahodili? pravdepodobnost toho je prakticky nulova, minimalne fishka ti to callne (a ak netrafis tak si dead lebo sa ti bude stackovat s hocicim) a s velkou pravdepodobnostou ti to tam NIT posle (urcite vacsia ako ze foldne) kedze raisuje UTG+1 a naviac ani NEMATE FULL STACKY... a naviac mas este dalsich dvoch hracov za sebou
neni lepsie to jednoducho flatnut v pozicii a ked trafime tak mame celkom easy double, mozno aj triple up?
a potom z toho prameni ze CALLUJES shove s takou ozaj nic moc handou a este si nakecas ako si to dobre zahral a ako je to +EV
opravte ma niekto ak sa v niecom fundamentalnom mylim
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
TuKE napísal:wizdo napísal:Prečo nie? zato že je NIT to neznamená že raisuje len AAxx,KKxx a pod. Ja hrám 22/8 a raisujem ds ruky, rundowny(aj 3bet) QQ+ v pozícii a môj PFR je menší ako jeho a to ešte zabúdam že stealujem hodne...A nit mi nebue callovať silno dominované ruky OOP
Takže ak tomu správne rozumiem, tak to je vlastne 3bet bluff right?
Aký máš plán na flope? Aký flop chceš trafiť ak ti callne on PF?
3bet semibluff tá handa má svoju value a foldnem iba ak foldne fish a pushne ten NIT, lebo tam nemám dobré odds vs. AAxx.
Plán na flope(vs iba nit) Axx, Kxx, malé boardy, 7xx,8xx, 69x, FD pôjde cbet kolom 3/5 potu boardy s čisto broadway kartami, alebo moc koordinované check behind...
Ak callnu obaja tak flop jednofarebné pôjde asi polpot/fold, broadway boardy+AAx -TTx boardy 50:50 checkbehind/cbet, ostatok potujem(pushujem)...
- wizdo
nemylis sa v nicom fundamentalnom, az na to, ze aj ked trafi set, nebude to easy double up, hlavne v multiway pote casto na neho niekto vytiahne overset a hlavne nikdy nebude vediet kde sa nachadza.
edit: reakcia na trikozu
edit: reakcia na trikozu
- tomm
tomm napísal:wp obidve ruky, ds konikov si callneme a 8877 reraisneme. Na tom flope so setom vyslovene tuzime po calle od 3hraca, ak by nahodou este nemali postupku, nech mu aspon farba pride.
Akych ds konikov? tie kone sú jedna z horších rúk a som OOP a nemusím do fishy spotov liezť OOP. KKQ6 je humus ruka, zle sa hrá a ak nehitnem K alebo aspoň FD tak som tam s overpairom čo vs dvaja sa nehrá krásne (nemýl si to s holdemom kde KK má inú silu).
Na tom flope som presne napísal že aj tuším že má QJ a presne preto chcem 3way spot. callujem/pushujem any turn.
trikoza napísal:wizdo napísal:Prečo nie? zato že je NIT to neznamená že raisuje len AAxx,KKxx a pod. Ja hrám 22/8 a raisujem ds ruky, rundowny(aj 3bet) QQ+ v pozícii a môj PFR je menší ako jeho a to ešte zabúdam že stealujem hodne...A nit mi nebue callovať silno dominované ruky OOP
tak ja sa pytam lebo tomu proste nerozumiem... ok, take typy ruk reraisujes, ale aky to ma v tomto pripade zmysel? tvoj ciel je teda aby ti to any4 fishka na UTG aj nit zahodili? pravdepodobnost toho je prakticky nulova, minimalne fishka ti to callne (a ak netrafis tak si dead lebo sa ti bude stackovat s hocicim) a s velkou pravdepodobnostou ti to tam NIT posle (urcite vacsia ako ze foldne) kedze raisuje UTG+1 a naviac ani NEMATE FULL STACKY... a naviac mas este dalsich dvoch hracov za sebou
neni lepsie to jednoducho flatnut v pozicii a ked trafime tak mame celkom easy double, mozno aj triple up?
a potom z toho prameni ze CALLUJES shove s takou ozaj nic moc handou a este si nakecas ako si to dobre zahral a ako je to +EV
opravte ma niekto ak sa v niecom fundamentalnom mylim
To že hrám 50BB som už písal takže s tým sa všeobecne počíta...
druhou možnosťou ako to zahrať je flatnúť a pozreť si flop, nehádam sa, možno je to aj fajn ale mne prišlo ako dobrý nápad dať 3bet a skúsiť to zobrať preflop prípadne tam dostať fishu a s tou to nejako poriešiť.
Ako som písal mám 40:60 vs AAxx čo pri tom že callujem 9 do potu 22 je vlastne slightly EV-.Ok moja chyba myslel som že tých 3,5 stačí aby to bolo EV+. Mýlil som sa. Ale je to sakra tesne. Fajn aspoň som sa niečo naučil...
Spoiler:
- wizdo
Wizdo dakujem za upozornenie, az teraz som si vsimol, ze to nie je holdem. Uz som ti to tu pisal, stoji to 10 dolarov a moze ti to otvorit oci.
http://www.amazon.com/Pot-Limit-Omaha-P ... 0818407263
- tomm
tomm napísal:Wizdo dakujem za upozornenie, az teraz som si vsimol, ze to nie je holdem. Uz som ti to tu pisal, stoji to 10 dolarov a moze ti to otvorit oci.
A? Ja ju mam...
A s tým holdemom to bola narážka nato že tie KKxx sú vážne jedny z tých horších KKxx...A nebyť za mnou fish a raisor CS tak to asi aj zahodím!!!
- wizdo
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.