Elephant
Počet príspevkov: 18 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Re: Elephant
A co take Ti brani napisat sem detaily? Cakas snad, ze Ti sem niekto odpise "ano"? Napis o co ide a kto bude mat tusenie, tak pomoze.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
doňho JK..
ano chlpo,ja mám bohaté skúsenosti,ako som ti písal už
edit: kua,si to nejak rychlo editol:)
ano chlpo,ja mám bohaté skúsenosti,ako som ti písal už
edit: kua,si to nejak rychlo editol:)
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
Takze problem je ten, ze staty su fixne, nedaju sa premiestnovat atd. vid obr. č. 1.
Pokial otvorim stoly je vsetko ok. Na oboch stoloch su staty rovnako. Pokial ale pridam treti stol alebo aj stvrty na poslednych dvoch su staty pootocene vid. obr. č. 2.
Je tu moznost turn left, turn right vid obr. č. 3, ale ten sposobi to, ze na vsetych stoloch sa naraz posunu staty tym istym smerom co sposobi, ze na stoloch kde som mal staty dobre su zle a naopak.
Existuje moznost, ze funkcia turn left, right bude platit len pre jeden stol? Alebo je v tom ina kuleha?
Obr. č. 1
Obr. č. 2
Obr. č. 3
Pokial otvorim stoly je vsetko ok. Na oboch stoloch su staty rovnako. Pokial ale pridam treti stol alebo aj stvrty na poslednych dvoch su staty pootocene vid. obr. č. 2.
Je tu moznost turn left, turn right vid obr. č. 3, ale ten sposobi to, ze na vsetych stoloch sa naraz posunu staty tym istym smerom co sposobi, ze na stoloch kde som mal staty dobre su zle a naopak.
Existuje moznost, ze funkcia turn left, right bude platit len pre jeden stol? Alebo je v tom ina kuleha?
Obr. č. 1
Obr. č. 2
Obr. č. 3
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
odskrtni si možnost "do action for all tables" a je to..
nemáš začo
nemáš začo
-
poldinhoo napísal:odskrtni si možnost "do action for all tables" a je to..
nemáš začo
WTF, raz to ide raz to nejde...aku mas verziu?
Edit: A dakujem
-
vzdy to ide..
ked si presuvas staty..tak to maj odskrtnute a usadzaj sa pomocou tlacitka "change position"
ked si presuvas staty..tak to maj odskrtnute a usadzaj sa pomocou tlacitka "change position"
-
CHalaniii ty ktory ste zacinali s Pokerstrategy a teraz ste regulari a vobec to nepotrebujete...bol by niekto taky laskavy a daroval mi toho elephanta...aj tak vacsina presla na holdem manager alebo PT3 a mne by na zaciatku stacil aj ELEPHANt.... Dakujeem za ochotu
- eraserSK
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 7 krát/7 krát
Vyuzijem uz toto vlakno, kedze na ps mi nikto neodpovedal. Po update elephanta nedokazem zobrazit nijake ruky. Niektore sa importuju, pri niektorych vypise error a ine zas hodi do toho 'duplicate' stlpca, avsak v hands alebo overview nemam jedinu ruku. Chckol som aj filtre, vsetky som vymazal, ale stale nic. Vedel by niekto poradit?
- lolofon
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/14 krát
Mam elephanta nainstalovaneho na 2 PC. Na jednom pouzivam HM a chcel by som elephanta odinstalovat (zrusit machine code) aby som ho mohol posunut jednemu chalanovi (samozrejme aby mohol vyuzivat plnu verziu). Hladal som aj na fore aj vo FAQ, ale nikde som nenasiel, ako zrusit to licencne cislo (alebo teda machine code), ktore je na stranke pokerstrategy. Da sa to vobec?
-
Počet príspevkov: 18 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.