[CG] QQ, nl100, 2hy barrel turn alebo potcontrol?
Počet príspevkov: 19 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: QQ, nl100, 2hy barrel turn alebo potcontrol?
proti dobremu regovi by som isiel Bet, Bet, c/f.
lebo v jeho ociach
(a) Ak som barreloval s AK,AQ tak somtrafil river, ktory planujem c/c
(b) Ak som cbetoval napr 8d9d, tak na turne barrelujem s Flushdraw, river je bingo idem velky bet , alebo to risknem ze ma J a idem c/r
(c) nemyslim si ze to je dobry spot na premienanie jeho ruky so SD value na bluff. Mozno tak (22)
Ak ma 77-TT tak bude chciet vidiet lacno SD.
(d) ak daval 2 barrely s maly parom tak moze stale mat lepsi. (napriklad ked mam 45s,23s,66)
(e) ak som daval 2 barrely s KQ ,KT river by som bluffoval na 100%
(f) jedine co bude bluffovat urcite je 56, s KQ by asi turn uz nefloatoval.
river bet : ak betnem , nemozem dat malo , lebo vtedy ma putne na Ax a moze premenit svoje 77,88 na bluff a shovnut. Ak dam na flope 4,5 na turne 12a tak na river by som mal dat tak 27aby to nevypadalo nejak weak co sa mi moc nevidi. Betoval by som to proti niekomu na koho mam poznamku ze rad odhaluje bluffy, alebo poznamku ze si o mne mysli ze som retard
lebo v jeho ociach
(a) Ak som barreloval s AK,AQ tak somtrafil river, ktory planujem c/c
(b) Ak som cbetoval napr 8d9d, tak na turne barrelujem s Flushdraw, river je bingo idem velky bet , alebo to risknem ze ma J a idem c/r
(c) nemyslim si ze to je dobry spot na premienanie jeho ruky so SD value na bluff. Mozno tak (22)
Ak ma 77-TT tak bude chciet vidiet lacno SD.
(d) ak daval 2 barrely s maly parom tak moze stale mat lepsi. (napriklad ked mam 45s,23s,66)
(e) ak som daval 2 barrely s KQ ,KT river by som bluffoval na 100%
(f) jedine co bude bluffovat urcite je 56, s KQ by asi turn uz nefloatoval.
river bet : ak betnem , nemozem dat malo , lebo vtedy ma putne na Ax a moze premenit svoje 77,88 na bluff a shovnut. Ak dam na flope 4,5 na turne 12a tak na river by som mal dat tak 27aby to nevypadalo nejak weak co sa mi moc nevidi. Betoval by som to proti niekomu na koho mam poznamku ze rad odhaluje bluffy, alebo poznamku ze si o mne mysli ze som retard
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
lebo vtedy ma putne na Ax a moze premenit svoje 77,88 na bluff a shovnut
lol privela NL1000 a proti prilis dobrym hracom - toto sa na NL100 skoro nikdy nestane
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
tucniak napísal:Horsey, Ax by si na mieste BB na turne cekoval behind ako SD value(lebo ved aj SB stealing range je full of shit a ako ste sa zhodli casto cbetujeme), alebo by si to betoval? Ja by som tam Ax asi cekoval behind a teda ho teoreticky na rivri nemam a A nie je najhorsia karta?
ked ty riesis ci c/c s QQ tak on by mal po spravnosti betovat turn aj river s airom aby si zahodil TT a horsie
A river je pre teba zla karta, lebo ty nebudes c/c turn s Ahigh OOP (s vynimkou A3s/A4s?) a ak rozmysla tak tam betne random floaty (KQ/KT) a tiez 55-66 type, lebo foldnes lepsie
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Horsey7 napísal:A river je pre teba zla karta, lebo ty nebudes c/c turn s Ahigh OOP (s vynimkou A3s/A4s?) a ak rozmysla tak tam betne random floaty (KQ/KT) a tiez 55-66 type, lebo foldnes lepsie
toto je jeden z dovodov preco betovat turn - nebudes musiet hadat na riveri
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
moj nazor: PF calling range zalezi aj od tvojho imagu na stole(ATS,F3B,FResteal...) takze napr ked si mal ATS high a F3B high tak by jeho callovacia range bola asi velmi mala ale pokial si mal F3B low ATS mid-low tak by ta urcite daval na silnejsiu ruku a hral by to viac na float alebo SC alebo PP kde keby hitol by mal dobre implied odds.
na flope by som mu daval asi najsirsiu range na float alebo 65s alebo pary 22-povedzme77(aj ked niesom si isty ci by pary ne3betoval PF)a mozno este nejake spekulativne ruky s J. ten cbet BvB na takom dry boarde mohol byt aj vacsi aby si vytiahol viac value z floatov prip 65
turn by som betol-keby floatoval a mal air tak by to zahodil(imo vacsina pripadov) a keby calloval tak stale by mohol mat 65 alebo PP s ktorym by isiel na SD prip slowplaynuteho J, na raise neviem ci by som dokazal zahodit QQ BvB pri takejto linii...??asi call a river by som potom asi tiez c/c ale zas keby overbetol tak by to zalezalo aj od vzajomnej history a keby value betol tak som viac za fold
*moj nazor keby som tam napisal nejake blbosti ma opravte
na flope by som mu daval asi najsirsiu range na float alebo 65s alebo pary 22-povedzme77(aj ked niesom si isty ci by pary ne3betoval PF)a mozno este nejake spekulativne ruky s J. ten cbet BvB na takom dry boarde mohol byt aj vacsi aby si vytiahol viac value z floatov prip 65
turn by som betol-keby floatoval a mal air tak by to zahodil(imo vacsina pripadov) a keby calloval tak stale by mohol mat 65 alebo PP s ktorym by isiel na SD prip slowplaynuteho J, na raise neviem ci by som dokazal zahodit QQ BvB pri takejto linii...??asi call a river by som potom asi tiez c/c ale zas keby overbetol tak by to zalezalo aj od vzajomnej history a keby value betol tak som viac za fold
*moj nazor keby som tam napisal nejake blbosti ma opravte
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
yegon napísal:toto je jeden z dovodov preco betovat turn - nebudes musiet hadat na riveri
ak ťa súper RR na turne, tak foldneš?
pretože mne príde J, ako jedna z lepších kariet pre súpera na zneužitie svojho floatu s Ax
inak počítame, že je tučniakov BvB opening range?
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
suhlasim, ze to aby tam super pretocil 77-88-medium SD value na bluff ak betneme malo river s Ax sa na nl100 asi fakt nestane
suhlasim ze bet turn moze byt fajn, ale potom ako balancujeme cekovaci range v takychto spotoch?a ako sa pytal tuke, co spravime, ak nas super raisuje?
no ak ma air ktory floatoval tak nechcem s QQ aby zahodil, chcel by som nejaku value ktoru mozem indukovat hlavne cekom-aby on betol svoj air.
suhlasim ze bet turn moze byt fajn, ale potom ako balancujeme cekovaci range v takychto spotoch?a ako sa pytal tuke, co spravime, ak nas super raisuje?
michael163 napísal:turn by som betol-keby floatoval a mal air tak by to zahodil(imo vacsina pripadov)
no ak ma air ktory floatoval tak nechcem s QQ aby zahodil, chcel by som nejaku value ktoru mozem indukovat hlavne cekom-aby on betol svoj air.
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
tak doplnky k ruke:
nevysvetlil som cbet, pretoze Hero v tejto ruke nie som ja, ale TuKe
ja som BB, mal som tam nejaky crap typu K5s s umyslom floatovat jeho siroky SB stealing range a na vhodnych boardoch dostat supera z potu-toto sa mi vhodne javilo.
po zvazeni vsetkych prispevkov a alternativ mi to sice na rivri as played pride tesny, ale call z jeho strany je predsa len asi okej, nakolko moja range je uz silne polarizovana nuts vs pure air/nejaky oesd kinda shit a kedze je to BvB tak tam skor mam asi to druhe.
*ze K5s je skor fold>>>>3bet>>> call je momentalne uz irelevantne
nevysvetlil som cbet, pretoze Hero v tejto ruke nie som ja, ale TuKe
ja som BB, mal som tam nejaky crap typu K5s s umyslom floatovat jeho siroky SB stealing range a na vhodnych boardoch dostat supera z potu-toto sa mi vhodne javilo.
po zvazeni vsetkych prispevkov a alternativ mi to sice na rivri as played pride tesny, ale call z jeho strany je predsa len asi okej, nakolko moja range je uz silne polarizovana nuts vs pure air/nejaky oesd kinda shit a kedze je to BvB tak tam skor mam asi to druhe.
*ze K5s je skor fold>>>>3bet>>> call je momentalne uz irelevantne
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Pre doplnenie, ja som až do dnešného popoludnia netušil, že som v tej hre ja
Takto tá hra inak vyzerala celkovo:
Cassava Poker $0.50/$1 No Limit Hold'em - 5 players
mcgingle (BTN): $109.15
Hero (SB): $197.90
whatAfishIam (BB): $100.00
Burzum66 (UTG): $100.08
mrpaer (CO): $83.73
Pre Flop: ($1.50) Hero is SB with Q Q
3 folds, Hero raises to $3, whatAfishIam calls $2
Flop: ($6.00) 3 J 4 (2 players)
Hero bets $3, whatAfishIam calls $3
Turn: ($12.00) J (2 players)
Hero checks, whatAfishIam bets $8, Hero calls $8
River: ($28.00) A (2 players)
Hero checks, whatAfishIam bets $21, Hero calls $21
Final Pot: $70.00
Hero shows Q Q
whatAfishIam shows K 5
Hero wins $66.50
(Rake: $3.50)
Takto tá hra inak vyzerala celkovo:
Cassava Poker $0.50/$1 No Limit Hold'em - 5 players
mcgingle (BTN): $109.15
Hero (SB): $197.90
whatAfishIam (BB): $100.00
Burzum66 (UTG): $100.08
mrpaer (CO): $83.73
Pre Flop: ($1.50) Hero is SB with Q Q
3 folds, Hero raises to $3, whatAfishIam calls $2
Flop: ($6.00) 3 J 4 (2 players)
Hero bets $3, whatAfishIam calls $3
Turn: ($12.00) J (2 players)
Hero checks, whatAfishIam bets $8, Hero calls $8
River: ($28.00) A (2 players)
Hero checks, whatAfishIam bets $21, Hero calls $21
Final Pot: $70.00
Hero shows Q Q
whatAfishIam shows K 5
Hero wins $66.50
(Rake: $3.50)
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Počet príspevkov: 19 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.