Turn: ($4.74) 8 (2 players) UTG checks, Hero checks turn check behind asi chyba ze? prvotny plan nechat raiserovi jeho range a ak sa pokusi stealnut pot tak c/c river... spatne vsak pozeram ze je pre mna vela zlych river kariet- T,9, K any spade... ma to byt turn bet?
dobra protiotazka lenze kolko ruk voci ktorym som lepsi mi preplati.... ja to vidim len na niekolko 7x kombinacii, mozno nejake 8x co mu doskakalo na river... preto sa pytam ci to ma este zmysel nasilu tlacit kedze ten range voci ktoremu valubetujem a callne ma neni zase az tak siroky
ch/min r flop, leadne na turne a checkuje river. Pritom ty len pasivne dorovnavas. Co tam reprezentuje? Imo ake Jx bude min r na flope okrem JJ a bude leadovat aj J na turne? A river checkne. Nikdy v zivote necheckne Jx, ked uz tolko narval do potu. Ta linia nedava zmysel. Imo vacsinou bude mat nejaku haluz, ktoru aj ukazal...
doobeda som si dal nl10 session lebo na nl20 bol stol s najvyssim vpip 28 a cakalo nanho 6 ludi session velmi podarena hral som velmi uvolnene je to obrovsky rozdiel ked zidem o level nizsie ani znamka toho ze by som bol moneyscared, proste som si v pohode 4betoval air ked som vedel ze mozem a celkovo som to tam dost ownil... ten pocit pri hre oproti nl20 je o dost iny... budem sa snazit co najskor dostat do takehoto rezimu aj tam... dal som za 400 ruk +3bi
River: ($5.64) 6 (2 players) Hero bets $3.80, BTN calls $3.80 problem v tejto ruke vidim ten ze som tam nedostal cele stacky proti takej fishke... ako zvolit betsizing? 0,9 na flope, 2,4 na turne a river push???
Pre Flop: ($0.15) Hero is BTN with 8 8 1 fold, CO raises to $0.35, Hero calls $0.35, SB calls $0.30, 1 fold
Flop: ($1.15) 8 T 7 (3 players) SB checks, CO bets $0.90, Hero raises to $2.88, SB raises to $4.86, CO folds, Hero calls $1.98 pre mna situacia v ktorej som bol dost strateny... byt takto 3betnuty na flope nevesti nic dobreho vidim to iba na 77, TT a J9,mozno sa tam obcas objavi JJ ktore ne3betuje pf, 96 by snad nehral... keby to bolo nl20 tak som asi schopny to zahodit ale povedal osm si ze na nl10 middle set nezahodim a veril som ze ma sedmicky alebo redrawnem... ked som to hodil do mudreho uja pokerstova povedal mi ze proti tomuto rangeu som takmer fifty fifty... 3 bet som sa rozhodol len callnut keby mu nahodou preplo v hlave a snazil sa to bluffovat tak nech to napali na turne... v tomto vidim problemovu vec v tom ak pride 9 na turn na vsetkych ostatnych kartach som ochotny sa stacknut
Turn: ($11.77) 5 (2 players) SB bets $17.01, Hero calls $6.09 all in
Pre Flop: ($0.15) Hero is BB with J J 4 folds, SB raises to $0.30, Hero calls $0.20 ne3betol som lebo mi takmer vyprsal timebank tak som to iba callol v poslednej sekudne
well played , ale k tomu asi len tolko ze nebud tak scary z toho NL20, kvalita hracov je tam skoro rovnaka s NL10, mozno na par vynimiek..takze ak si middle set bol rozhodnuty callnut na NL10 preco by si ho zahadzoval na NL20, pozeraj na to radsej cez BI a blindy a nie $ ? to si fakt myslis ze ti hraci tam budu o tolko lepsi ze ta nikdy ne3betne s niecim horsim ?
1. handa - pot pot push by nebolo imo zle - volim tuto lajnu s monstrom proti takym rybam (tuke teorem imo)
2. handa - ovela radsej by som to tam nasypal na flope - jeho cold 3bet je jasne znamenie ze foldovat sa na push nechysta + biju ta tam len 69, j9 a TT. kludne tam moze byt nielen JJ ale aj QQ+ zahrate nejak tricky, sem tam nejake T7, T8, 78 a moze mu aj len cisto prepnut s niecim ako AT niekedy. nehravam NL20 ale nemyslim ze sa to da foldnut tam alebo aj na NL50 a este k tomu proti hracovi co sa vobec nejavi ako nejaky nit a ma aj celkom vysoky AF.
3. handa - BvB by som JJ 3betoval for value. as played - turn si imo zvolil najhorsiu moznu lajnu. ako odchovanec P****Stars som voci turn minraisom extremne paranoidny (baluga theorem) a tu by som bol dost nachylny na fold. ani ten 3bet sa mi tam nejak extra nepaci - pokial sa rozhodol takto bluffnut tak ho z blufu vyfoldujes s rukou s dobrou SD value, ak to robi for value tak si popredu len voci 88, 99, TT ktore ti moze niekedy aj foldnut a ostanu ti tam len ruky voci ktorym si way behind. nehovoriac o tom 3betom si sa commitol a ak pojde over the top musis to callnut a musis callovat aj na hocijaok riveri. ak by som to nefoldol na ten minraise tak call a call river ak mam read ze je bluffy. s tym ze som to ochotny aj foldnut na A rivri.
edit: vidim ze pribudli nejake prispevky ale postujem v povodnom zneni