emjaykov only the strong will continue blog
Re: emjaykov blog
99 - vs megafish ked budes betovat potsize, tak ti nepolozi Q2 nikdy v zivote
88- ak mu das nieco ako TT-99,77,J9s,T8s+,98s,87s,J9o tak je to flip a musis to dat..obcas moze mat aj sirsi range, tj. nejake OVP, 9x..takze by som to tam nasypal
88- ak mu das nieco ako TT-99,77,J9s,T8s+,98s,87s,J9o tak je to flip a musis to dat..obcas moze mat aj sirsi range, tj. nejake OVP, 9x..takze by som to tam nasypal
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
mr_kaktus napísal:3. handa turn si imo zvolil najhorsiu moznu lajnu. ako odchovanec P****Stars som voci turn minraisom extremne paranoidny (baluga theorem) a tu by som bol dost nachylny na fold. ani ten 3bet sa mi tam nejak extra nepaci - pokial sa rozhodol takto bluffnut tak ho z blufu vyfoldujes s rukou s dobrou SD value, ak to robi for value tak si popredu len voci 88, 99, TT ktore ti moze niekedy aj foldnut a ostanu ti tam len ruky voci ktorym si way behind. nehovoriac o tom 3betom si sa commitol a ak pojde over the top musis to callnut a musis callovat aj na hocijaok riveri.
ak by som to nefoldol na ten minraise tak call a call river ak mam read ze je bluffy. s tym ze som to ochotny aj foldnut na A rivri.
edit: vidim ze pribudli nejake prispevky ale postujem v povodnom zneni
tuto ruku som nedaval ani tak na rozbor ako skor for fun... nepamatam si presne cisla ale bola to velka fishka commitnut sa na turn bol zamer lebo som veril ze som strasne casto popredu... to co si napisal urcite plati proti normalnych hracom a tiez volim podbonu liniu.. ale toto bol extremista preto tak zahrate..
morfeusko napísal:well played , ale k tomu asi len tolko ze nebud tak scary z toho NL20, kvalita hracov je tam skoro rovnaka s NL10, mozno na par vynimiek..takze ak si middle set bol rozhodnuty callnut na NL10 preco by si ho zahadzoval na NL20, pozeraj na to radsej cez BI a blindy a nie $ ? to si fakt myslis ze ti hraci tam budu o tolko lepsi ze ta nikdy ne3betne s niecim horsim ?
tiez by som sa toho co najradsej zbavil ale tak proste treba asi len odohrat objem nato aby to same odislo... zvyknut si kolko sa 3betuje etc...
Horsey7 napísal:99 - vs megafish ked budes betovat potsize, tak ti nepolozi Q2 nikdy v zivote
99 mas urcite pravdu...
88-nie som si isty ci je tu zrovna s nejakym 98s schopny cold 3betu 87s asi moze byt... tazko povedat co by robil s 2pair handami
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
zatial moja najziskovejsia cg session ever
ruky sa neobjavili ziadne zaujimavejsie na diskusiu ale zajtra urcite nieco dodam...
http://www.youtube.com/watch?v=qKRYlJzqp0A
som spokojnyyy
-
obedna session 500 ruk vcelku okey +1bi
IPoker Network $20.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 736640
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
UTG: $22.76 38/34 33 ruk cbet 4 z 5
MP: $12.46
Hero (CO): $22.70
BTN: $18.91
SB: $25.29
BB: $21.93
Pre Flop: ($0.30) Hero is CO with 9 J
UTG raises to $0.60, 1 fold, Hero calls $0.60, 3 folds
Flop: ($1.50) 4 J 3 (2 players)
UTG bets $1.20, Hero?
taka banalna situacia ale chcem vedet vas nazor... nie som si celkom isty tym ci call alebo raise
pre call hovori, mam solidnu sd value, mozem ho nechat 2 barrelovat s airom, fd, sd whatever, som v pozicii
pre raise... akekolvek AKQ nici hodnotu mojej ruky preto radsej raisnut a chranit si svoju handu, zaroven raisnut for value proti fd
proti raisu... nenecham v hre ziadnu horisu ruku okrem fd, mozno nejake A5, A2
osobne sa radsej priklanam ku callu, ale strasne casto sa mi stava ze callnem, turn je overkarta a tam uz je to rozhodovanie potom tazke...
IPoker Network $20.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 736640
UTG: $22.76 38/34 33 ruk cbet 4 z 5
MP: $12.46
Hero (CO): $22.70
BTN: $18.91
SB: $25.29
BB: $21.93
Pre Flop: ($0.30) Hero is CO with 9 J
UTG raises to $0.60, 1 fold, Hero calls $0.60, 3 folds
Flop: ($1.50) 4 J 3 (2 players)
UTG bets $1.20, Hero?
taka banalna situacia ale chcem vedet vas nazor... nie som si celkom isty tym ci call alebo raise
pre call hovori, mam solidnu sd value, mozem ho nechat 2 barrelovat s airom, fd, sd whatever, som v pozicii
pre raise... akekolvek AKQ nici hodnotu mojej ruky preto radsej raisnut a chranit si svoju handu, zaroven raisnut for value proti fd
proti raisu... nenecham v hre ziadnu horisu ruku okrem fd, mozno nejake A5, A2
osobne sa radsej priklanam ku callu, ale strasne casto sa mi stava ze callnem, turn je overkarta a tam uz je to rozhodovanie potom tazke...
-
Neexistuje nič ako ochrana svojej ruky (ale tiež som si ešte donedávna myslel, že hej).
Pred čím sa chceš chrániť? Pred tým, že ak má AK, tak má 6outov (dajme tomu 9 ak počítaš, že bojíš aj Q)? alebo FD (9outov)?
Ak má niečo z tohto, tak ti to buď položí (obv AKo), alebo ťa pretočí (FD+1ovr or inside) a čo potom? Chceš hrať o stack s TPWK?
Ak by ste mali nejakú metagame, tak by sa dalo na tom flope hrať aj o stack, ale vo vákuu je to imo call flop a reevaluate turn.
Pred čím sa chceš chrániť? Pred tým, že ak má AK, tak má 6outov (dajme tomu 9 ak počítaš, že bojíš aj Q)? alebo FD (9outov)?
Ak má niečo z tohto, tak ti to buď položí (obv AKo), alebo ťa pretočí (FD+1ovr or inside) a čo potom? Chceš hrať o stack s TPWK?
Ak by ste mali nejakú metagame, tak by sa dalo na tom flope hrať aj o stack, ale vo vákuu je to imo call flop a reevaluate turn.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Tak, tak .. ochrana ruky/hand protection nie je dobry primarny dovod na raise. Ak ruka stoji za ochranu, tak stoji za to, aby sa z nej dala ziskat value.
Ak raisnes, tak on Ta moze profitable pretocit so sirokym range (ktory ma slusnu equity proti Tebe) a mas trosku problem. Ak by si mal viac readov na supera, tak AKQ ani nemusi nicit hodnotu Tvojej ruky, pretoze ak ma UTG siroky range a vie barrelovat scare karty, tak si vlastne happy, ze tam tie karty uvidis - urcite lepsie ako keby barreloval 3o turn . Idealni su hraci, co barreluju scare kart, ale na riveri pokracuju iba s uplnym zlomkom ruk.
V tomto pripade ale ako pise TuKE - call flop a na turne porozmyslat. V tomto spote by som ale calloval na turne kazdu nesrdcovu kartu (vacsinou aj obrazky - som calling station ). Ak by betoval aj na riveri, tak skladam pokial mi neprislo J alebo 9 .
Na takom flope by som raisoval sety, kombo draws a obcas nejaky uplny air - vo vsetkych pripadoch by som teda vedel, co mam na superove pretocenie urobit. Calloval by som Jx ruky (na raisovanie dobry Jx ruk treba pracovat trosku s metagame) a slabsie flush draw (ktore si nemozem dovolit raise/callnut a raise/fold je velka skoda).
Ak raisnes, tak on Ta moze profitable pretocit so sirokym range (ktory ma slusnu equity proti Tebe) a mas trosku problem. Ak by si mal viac readov na supera, tak AKQ ani nemusi nicit hodnotu Tvojej ruky, pretoze ak ma UTG siroky range a vie barrelovat scare karty, tak si vlastne happy, ze tam tie karty uvidis - urcite lepsie ako keby barreloval 3o turn . Idealni su hraci, co barreluju scare kart, ale na riveri pokracuju iba s uplnym zlomkom ruk.
V tomto pripade ale ako pise TuKE - call flop a na turne porozmyslat. V tomto spote by som ale calloval na turne kazdu nesrdcovu kartu (vacsinou aj obrazky - som calling station ). Ak by betoval aj na riveri, tak skladam pokial mi neprislo J alebo 9 .
Na takom flope by som raisoval sety, kombo draws a obcas nejaky uplny air - vo vsetkych pripadoch by som teda vedel, co mam na superove pretocenie urobit. Calloval by som Jx ruky (na raisovanie dobry Jx ruk treba pracovat trosku s metagame) a slabsie flush draw (ktore si nemozem dovolit raise/callnut a raise/fold je velka skoda).
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
vdaka chalani za vycerpavajuce odpovede zase mam v tom trosku jasnejsie...
-
taaaaaaak nakoniec som prekonal vcerajsiu rekordnu session... zda sa ze ten prechod na nl 20 bol celkom uspesny idem zatial 30bb/100 kiezby to trvalo vecne :Yahoo!:
one hand
IPoker Network $20.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 736784
MP: $18.32
CO: $22.59
Hero (BTN): $38.94
SB: $39.38 45/5 /af 0,8/ wtsd 19/64ruk
BB: $22.32
UTG: $22.28
neviem ci bol tento hrac na mna nejako zatazeny alebo nieco podobne ale callol mi kazdu ruku ktoru som raisol co bolo dost neprijemne kedze mal na mna poziciu, na druhej strane mi asi 10 krat po sebe polozil na cbet raz na druhy barrel
Pre Flop: ($0.30) Hero is BTN with K 6
3 folds, Hero raises to $0.60, SB calls $0.50, 1 fold
Flop: ($1.40) 4 7 K (2 players)
SB checks, Hero bets $0.80, SB calls $0.80
Turn: ($3.00) K (2 players)
SB checks, Hero checks
turn som sa rozhodol checknut behind na zaklade readu ze mi nedojde na turn s nicim horsim ako K a fd a par pocket pairs ktore mi uz na turne aj tak nezaplati... kedze kralov porazam iba troch rozhodol som sa pre check behind
River: ($3.00) 6 (2 players)
SB bets $7.00, Hero raises to $20.80, SB calls $13.80
sympaticka karta na river.. neviem preco ale zlakol som sa toho ze sme 200BB deep a predsalen len nedavno som presiel vyssie a to K7 ma tam dost strasilo skoda toho ze som bol posraty a nenasipal som mu to tam
Spoiler:
-
Tak ja Ti neviem, ale ked ma stale niekto preflop calluje a stale mi folduje a odovzdava teda dead money, tak raisujem ako o zivot a tesim sa z toho .
Na flope vacsi cbet. Len pre uplnost ... ten check na turne - aky si mal plan na akych riveroch, ak betne a ak checkne?
Na flope vacsi cbet. Len pre uplnost ... ten check na turne - aky si mal plan na akych riveroch, ak betne a ak checkne?
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
ved ja som sa z toho tesil ale toto mi prisla textura toho boardu taka ze som casto behind a nevaluebetoval by som turn...
ak by checkol tak by som asi betoval kazdy river okrem diamondu
ak by betol v zavislosti od vysky betu a river karty by som zvazoval call...
ak by checkol tak by som asi betoval kazdy river okrem diamondu
ak by betol v zavislosti od vysky betu a river karty by som zvazoval call...
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.