emjaykov only the strong will continue blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: emjaykov blog

Odoslaťod dzejkej 04 Jún 2010 20:01

emjayko napísal:ak by betol v zavislosti od vysky betu a river karty by som zvazoval call...

Don't be lazy, man - ja som skor chcel, aby si si dal s tym viac prace a nenapisal mi "v zavislosti" :-D. Na akych kartach by si necalloval? Aka by musela byt vyska betu, aby si sa rozhodol foldnut?
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod emjayko 04 Jún 2010 20:12

okey no pome nato...
v podstate ak neratame diamond riveri tak nie je pre mna ziadna karta taka velmi scary cize by sa to odvijalo skor od vysky betu, zvazoval by som call okolo 1/2 potu +-, 3/4 a viac uz urcite nie... vzhladom na jeho maly af a historiu by to bol uz asi len taky call na verimboha ze betuje horsieho kinga, alebo nieco co ho trafilo na river...
Obrázok používateľa
emjayko

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 35 krát/52 krát

Odoslaťod emjayko 07 Jún 2010 13:41

obedna session 500ruk okey +1,5bi, cely cas A game tak to ma byt

jedna paprčka
IPoker Network $20.00 No Limit Hold'em - 4 players - View hand 740294
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

SB: $18.73 52/10/3.8/wtsd 28/1.2k ruk
Hero (BB): $20.80
CO: $25.39
BTN: $35.88 16/13/3,7/wtsd 19/fold to 3bet 82%/1.1k ruk

Pre Flop: ($0.30) Hero is BB with K :diamond: Q :diamond:
1 fold, BTN raises to $0.60, SB calls $0.50, Hero raises to $2, BTN calls $1.40, SB calls $1.40
pokus o squeez, uspesny jak hovado
Flop: ($6.00) Q :spade: T :diamond: 2 :spade: (3 players)
SB checks, Hero bets $3.40, BTN folds, SB folds
otazka pomerne jednoducha... cbetovat flop alebo c/c?
vrasky na cele mi robi btn od ktoreho som fakt neocakaval call, moze tam mat AQ, QQ, ale aj AA, KK s ktorymi by chcel udrzat sb v hre... sb neriesim proti nemu valubetujem co to da...
osobne sa mi paci viac cbet, ak sa podari vytlacit btn tak tlacit do sb, ak mi btn raisne tak fold, ak callne tak asi c/f turn

anyway dnes vecer alebo zajtra sa pokusim spravit video v ramci zlepsovania svojej hry.. wish me gl
Obrázok používateľa
emjayko

Odoslaťod DevilMayCry 07 Jún 2010 13:56

emjayko napísal:anyway dnes vecer alebo zajtra sa pokusim spravit video v ramci zlepsovania svojej hry.. wish me gl

ja by som mohol spravit video v ramci zhorsovania svojej hry ale kedze to tu viacerym sype tak nechcem aby pokapali smiechom :D

No a k tej hande chcem vidiet vyjadrenia ostatnych. Strasne rad by som tam nieco vsadil aj na flope ale ten nit tam moze mat presne nieco take co spominas aj ty.....
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod mr_kaktus 07 Jún 2010 14:02

urcite c bet, v c/c vobec nevidim zmysel, myslis ze by BTN v 3way pote skusal bluffovat? tam ti imo betne len lepsie, nehovoriac o tom ze co ak to callne aj SB - callujes aj tak? pokial bude turn any spade, A, J si myslim ze v extra tazkej situacii - podla mna by si sa vlastnou vinou dostal do situacie kde mozes vela prehrat a malo vyhrat.

inac co sa tyka toho squeezu - na odizolovanie fishky imo v pohode ale aspon na NL10 na party mam skusenost ze aj regovia calluju celkom wide 3bety OTB - tym padom by som 3betoval bud lepsiu ruku alebo horsiu ako QKs :)

EDIT: teraz som si uvedomil ze som asi napisal blbost ohladom toho squeezu a ked nad tym tak rozmyslam tak sa mi paci s tym ze by som cakal ze reg OTB to foldne a ryba ak aj callne mam dobru ruku a hram IP :)
Naposledy upravil mr_kaktus dňa 07 Jún 2010 14:06, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod Drobec37 07 Jún 2010 14:04

nazdar.
pocuj kolko mal hrac na BTN steal? ja nevidim dovod vytvárat velký pot z OOP do fishy na SB co ti predflopom callne všetko a do tight hráča pokial nemá vysoký steal z BTN. ale to je moj pohľad. ;)
A ked si to zahral tak ako si zahral tak cbet je určite na mieste board s FD SD na dvoch hráčou s TP je nutnosť. fisha ti tam callne všetko a ten BTN hrác max combo draw z koterej chces tahat value a raisne ta keby mal dva pary alebo AQ pretože rovnako ako ty nebude chciet davat hračovi lacno turn na draw flope.

a na video sa teším. :gl:

prečo kým ja napíšem post ma vždy niekto predbehne?
Obrázok používateľa
Drobec37

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 49 krát/9 krát

Odoslaťod mr_kaktus 07 Jún 2010 14:08

drobec ked sa pozriem na tvojho avatara tak myslim ze asi viem :D
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Odoslaťod Drobec37 07 Jún 2010 14:15

mr_kaktus napísal:drobec ked sa pozriem na tvojho avatara tak myslim ze asi viem :D

ale no až taký pomalý niesom len mi dlhšie trvá napisat moje neucelené poznamky do čitatelného postu. :D a často ešte musím chyby opravovat lebo sa nechem zase strapnit ako minule ked som v jednej vete namiesto (i) všade napísal (y)

jáj a ktomu sqeezu neviem ci je zdravé moc robit to mimo pozícií čo spraviš ak netrafís flop alebo aj trafis? spravíš cbet a zatebou dalši hráč rerais tak čo potom minímalne sa ti bude tažko rozhodovat ako budeš pokračovať ( pokial nemáš nuts)
Obrázok používateľa
Drobec37

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 49 krát/9 krát

Odoslaťod mr_kaktus 07 Jún 2010 14:20

takto: ten squeeze sa mi paci pokial je robeny s umyslom vyfoldovat BTN co by som vo vacsine pripadov aj cakal a hrat proti SB IP. ale rozhodoval by som sa aj podla toho aky ma SB fcb teda ze ci viem aj na missnutom flope zobrat pot cbetom. ale zase ani flat mi nepride zly s tym ze stale mame na fish poziciu a BTN bude musiet hrat straightforward kedze tam ma 3way pot.
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Odoslaťod emjayko 07 Jún 2010 14:42

btn mal ats 22 pricom z buttonu mal 32%
sb fold to cbet 67% cize urcite do dokazem na vhodnych flopoch vytlacit aj s airom toboz ked mam iniciativu v 3betovanom pote
ofc ten squeez bol robeny s umyslom vyfoldovat btn a hrat ip s fishkou...
Drobec37 napísal:jáj a ktomu sqeezu neviem ci je zdravé moc robit to mimo pozícií čo spraviš ak netrafís flop alebo aj trafis? spravíš cbet a zatebou dalši hráč rerais tak čo potom minímalne sa ti bude tažko rozhodovat ako budeš pokračovať ( pokial nemáš nuts)

umyslen je hrat v pozicii s fishkou nie hrat bez pozicie proti nitke... ak by aj nastala situacia ze hram proti nitke tak tiez nevidim problem s clovekom ktory ma wtsd 19 sa mi to bude hrat easy bet/fold
Obrázok používateľa
emjayko

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!