[CG] AKs cbetovat/necbetovat.

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

[CG] AKs cbetovat/necbetovat.

Odoslaťod mino_o 08 Jún 2010 17:00

Pacific $50.00 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 744131
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

CO: $47.50 21/17 FTcb:67 FT3bet:17 266ruk
BTN: $54.92
Hero (SB): $56.73
BB: $51.18 100/24 FTcb:33 FT3bet:0 17ruk
UTG: $46.00

3betujem pretoze je to premium ruka a ocakavam akciu od toho maniaca na BB aj ked som OOP. Call od CO ma nepotesi.

Pre Flop: ($0.75) Hero is SB with K :diamond: A :diamond:
1 fold, CO calls $0.50, BTN raises to $2.25, Hero raises to $7.75, BB calls $7.25, CO calls $7.25, 1 fold

Flop: ($25.50) T :heart: 2 :diamond: 5 :spade: (3 players)
Hero checks, BB bets $3.00, CO raises to $17.25, Hero folds, BB calls $14.25

Tu som to checkol a zaujima ci to bolo ok move alebo to bolo pasivne sa tu vzdavat. Fish moze mat anytwo co je ok, ale CO som si na 90% isty ze ma nejaky pp, ktory mi na takomto flope asi nezahodi a ja nemam velmi co reprezentovat (JJ+,ATs).
Pripadne ake je tu najlepsia linia? AK cbetnem a dostanem call(zrejme aj 2) tak na turne mi nic ine ako allin/f neostava a tych kariet co ma na turne mozu zachranit vela nieje.

dalsi priebeh ruky len pre pobavenie publika...
Turn: ($60.00) 4 :spade: (2 players)
BB checks, CO bets $22.50, BB calls $22.50

River: ($105.00) 5 :heart: (2 players)

Final Pot: $105.00
CO shows 6 :spade: 6 :club:
BB shows 2 :club: J :heart:
CO wins $101.00
(Rake: $4.00)
Obrázok používateľa
mino_o

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 11 krát/28 krát

Re: AKs cbetovat/necbetovat.

Odoslaťod mr_kaktus 08 Jún 2010 18:00

velmi podobna partia sa minule objavila na jednom ceskom portali este aj board bol dost podobny. padol tam nazor ze AKs je velmi doba ruka na 3barrel bluff pokial chces mat v range aj nejake semibluffy, t.j. ze ich hras presne ako AA, KK. velmi sa mi to nepozdavalo ale aj yegon s tym suhlasil tak asi nieco na tom bude :) este podotykamz e to tiez bol 3way pot s regularom a fishkou a bol to NL25.

cize podla toho co sa pisalo tam by si mal ist normalne bet bet bet. mne to pride celkom spewy ale myslim ze ti ludia vedeli co pisu :)

edit: tak teraz pozeram ze ten flop nebol az taky podobny aj ked bol skoro rovnako suchy :) len hero tam mal tiez BDFD a dve over. snad nebude vadit ak ti sem hodim link na tu partiu. http://www.pokergaming.cz/Forum/ThreadD ... y-3bet-pot
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod yegon 08 Jún 2010 18:12

akoze tych kariet na turne vela nie je, imo A/K/Q/J a any diamond su vsetko karty ktore ti pomahaju a mozes ich bluffovat alebo valuebetovat

ja by som to urcite cbetoval lebo na zaklade pf akcie a statov sa da ocakavat ze mas lepsiu handu nez BB a CO ma vacsinou par ktory setminoval a netrafil cize foldne (zrejme to ani nebude vysoky par, maximalne 77)

3brl bluff tu kvoli stackom hrat nemozes, cize by som si to rozlozil na 2 streets tak aby turn shove bol dostatocne velky. Ak by ma dorovnal len 1 hrac tak si viem predstavit shovenut 100% turnov. Ak dorovnaju obaja tak asi len veci ktore mi pridavaju equity a/alebo su scary Q/J a any diamond
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod buschle 08 Jún 2010 18:42

mr_kaktus napísal:...

az na ten problem ze v reraisnutom 3way pote ti to na 3bety nevide.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod mino_o 08 Jún 2010 21:23

No mne je jasne ze A/K/Q/J a diamondy by som na turne shipoval keby cbetujem. CO mi bol jasny z toho limpu a callu ze ma nejaky maly pp co prave na flope boli 2 karty z jeho range.
Otazka je ci sa mi to oplati hrat tato linia s takymito supermi. Zvazoval som ist 2 barrely ale nakoniec som sa rozhodol zahrat to asi ako pasivny lamer :( nejak som neveril ze mi to obaja zlozia a ocakaval ze mi ten moj turn ship niekto callne a sanca ze budem dobry bola podla mna mala.
Je ten fold az tak zly a ja nato hladim velmi zamerany na $$?
Ako verim ze moze mat takyto barrel pozitivny dopad na dynamiku stola aj ked by som to tam poslal a prehral, tak ma budu callovat viac light z coho sa da vytazit.

Takze zaverom takyto flop cbetovat v tejto situacii stale a podla turnu sa rozhodnut co dalej?
Obrázok používateľa
mino_o

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 11 krát/28 krát

Odoslaťod yegon 08 Jún 2010 22:31

necbetovat v multiway pote ked netrafis nikdy nie je chyba imo
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!