yakuzov blog - cesta samuraja

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: yakuzov blog - cesta samuraja

Odoslaťod Chlpo1989 10 Jún 2010 12:54

yakuzaaaa napísal:len to potom nakaka, ked vidis ze co ti uslo, potom ti pride handa a nejaky smotlak ta da ako mna posledne na K-8 - but "that´s poker" ...

Vsetko musis brat z dlhodobeho hladiska. Ak tuto situaciu budes hrat 100x tak by mala byt z tvojho pohladu 100x EV+ a podla toho sa treba riadit.

yakuzaaaa napísal:dzejkej.. si tusim vo svojom blogu spominal, ze davas 13-14 stolov - mas moju :poklona:

Lenze JK ma winrate okolo 0,5/100 a zije iba z rakebacku :) (samozrejme ze to bola iba sranda :D )

yakuzaaaa napísal:btw ako vyberate stoly ?

Tak ako pises ty + ja mam napisanych este par hracov, ktory su uplne mimo a vzdy si ich vyhladam pred session.

P.S.: Ostatne napisal JK :)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod dzejkej 10 Jún 2010 12:59

Chlpo1989 napísal:
yakuzaaaa napísal:dzejkej.. si tusim vo svojom blogu spominal, ze davas 13-14 stolov - mas moju :poklona:

Lenze JK ma winrate okolo 0,5/100 a zije iba z rakebacku :) (samozrejme ze to bola iba sranda :D )

Takze yakuzaaaa si ma pomylil s TuKEm a Chlpo1989 s Maydayom predtym ako zacal crushovat LA? Fajne :-D.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod yakuzaaaa 10 Jún 2010 13:22

jej ano JK mas pravdu TUKE to bol.. ako som teraz trocha zacal pokukovat po vasich blogoch -tak mozno preto... ale aj tak JK mas moju :poklona: :D :D

ako s tym studium - mam chut zakupit si licenciu na cardrunners - myslite, ze sa oplati ? + mam uz asi tyzden v plane normal prebehnut este vsetky yegonove videa a nejake linky prejst...

a ta logika, ze moc nestudujem a preto len 1,2 stoly - tak to je tak JK, ze hram potom uplne mega tight - proste zakladne pravidla + nejake jemne bluffy a vyuzitie pozicie.. nic extra, ziadna divocina, nicht.. mam len pocit, ze viac stolov znamena vacsie vzitie sa k hre, lepsie odhadnutie superov- co ja mam asi naj. problem u mna...

jaj chcem kupit na leto motorku a myslel som, ze co to nasetrim na pokriku, len to ide celkom pomaly a mojim snom nie je predsa tak vela :D :D :

Obrázok
yakuzaaaa

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod yakuzaaaa 10 Jún 2010 13:23

Tak ako pises ty + ja mam napisanych este par hracov, ktory su uplne mimo a vzdy si ich vyhladam pred session.

chlpo co na to pouzivas ? na vyhladanie fisiek ? mas nejaky program ale ako ? celkom by som prijal radu
yakuzaaaa

Odoslaťod dzejkej 10 Jún 2010 13:29

yakuzaaaa napísal:ako s tym studium - mam chut zakupit si licenciu na cardrunners - myslite, ze sa oplati ? + mam uz asi tyzden v plane normal prebehnut este vsetky yegonove videa a nejake linky prejst...

Oplati sa to, ak:
1) mas cas pozerat tie videa
2) mas chut pozerat tie videa
3) bude pozerat tie videa

:-D

yakuzaaaa napísal:a ta logika, ze moc nestudujem a preto len 1,2 stoly - tak to je tak JK, ze hram potom uplne mega tight - proste zakladne pravidla + nejake jemne bluffy a vyuzitie pozicie.. nic extra, ziadna divocina, nicht

To ta ale neposuva v kvalite hry a teda Ti to moc nepomoze vo vysledkoch.
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod tucniak 10 Jún 2010 13:30

na FT je normalne search na hracov, tzn ked poznas nicky ryb tak sa ti oplati ich hladat:)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod Chlpo1989 10 Jún 2010 13:31

yakuzaaaa napísal:
chlpo co na to pouzivas ? na vyhladanie fisiek ? mas nejaky program ale ako ? celkom by som prijal radu

Sedim pri stole, fishka odovzda 3 stacky s hlupostami, otvorim notes ( u niekoho funguju papieriky) a napisem si jeho nick :)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod yakuzaaaa 10 Jún 2010 13:32

dzejkej napísal:
yakuzaaaa napísal:ako s tym studium - mam chut zakupit si licenciu na cardrunners - myslite, ze sa oplati ? + mam uz asi tyzden v plane normal prebehnut este vsetky yegonove videa a nejake linky prejst...

Oplati sa to, ak:
1) mas cas pozerat tie videa
2) mas chut pozerat tie videa
3) bude pozerat tie videa

:-D

yakuzaaaa napísal:a ta logika, ze moc nestudujem a preto len 1,2 stoly - tak to je tak JK, ze hram potom uplne mega tight - proste zakladne pravidla + nejake jemne bluffy a vyuzitie pozicie.. nic extra, ziadna divocina, nicht

To ta ale neposuva v kvalite hry a teda Ti to moc nepomoze vo vysledkoch.

no vsak to, ako nejake videjka som uz pozrel, nieco dalo nieco ma vobec nebavilo, nieco chalan dal co som uz vedel a ukazal to na handoch kde by som to zahral navlas rovnako... takze tak, preto neviem ci je to az take GENIAL alebo je to proste len standard pomocka... - cas by som si musel urobit, mim 2-3 za week sa k tomu posadit.. ale JK potom porad co je lepsie na samostudium ...
yakuzaaaa

Odoslaťod dzejkej 10 Jún 2010 13:48

yakuzaaaa napísal:no vsak to, ako nejake videjka som uz pozrel, nieco dalo nieco ma vobec nebavilo, nieco chalan dal co som uz vedel a ukazal to na handoch kde by som to zahral navlas rovnako... takze tak, preto neviem ci je to az take GENIAL alebo je to proste len standard pomocka... - cas by som si musel urobit, mim 2-3 za week sa k tomu posadit.. ale JK potom porad co je lepsie na samostudium ...

To mas ako s filmami - niekedy najdes paradny zazitok a niekedy telenovelu.

Osobne by som na zaciatok odporucal na CardRunners videa od verneera: Climbing Mt. Micro serie a Play Along serie ( http://www.cardrunners.com/media/=searc ... or_verneer ).
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod yegon 10 Jún 2010 13:56

nekupuj si motorku - zabijes sa

bud vdacny pokru ze to ide tak pomaly - s velku pravdepodobnostou ti zachranil zivot
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!