Problémy pri prevode peňazí

Internetové peňaženky a iné spôsoby ako vložiť alebo vybrať peniaze z online pokrových herní

Problémy pri prevode peňazí

Odoslaťod Zajo 10 Jún 2010 14:02

Raz som len tak skúsil depozitnúť 50e do herne Fat Bet, hral som, hral som, prehral som, viac som nevkladal. Prednedávnom som si vyčistil všetky účty a to myslím aj v bankách, nemám prehľad teda koľko mi na VISE malo alebo nemalo ostať, no stala sa takáto vec:
FatBet mal nejaké technické problémy, tých 50e čo som ja depozitoval, z karty mi ich nestiahli. Po mesiaci a pol mi napísali mail, že mali technické problémy, sorry bla bla bla, dáme vedieť. Ja som už v tom čase mal vyčistené všetky účty, čiže na VISE 0, max nejaké drobné ostali...
FatBet mi teraz poslal, že si sťahuje tých 50e, ja však mám nastavenú VISU, že do minusu nemôžem ísť, tak z čoho si to stiahli?
Zajo

Založený: Dec 2008
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Re: Problémy pri prevode peňazí

Odoslaťod Zajo 10 Jún 2010 19:55

32 zobrazení a ani jedna reakcia :(
Zajo

Odoslaťod tucniak 10 Jún 2010 20:00

nie je visa ako visa, mas kreditku alebo debetku?predpokladam, ze to druhe.
Ak mas nastavene, ze tvoj ucet nema kontokorent a ani nemozes ist kratkodobo do minusu (co byva ocenene nejakou fajnovou vysokou urokovou sadzbou),tak by ti nemali stiahnut nic.
Dost casto ale banky k uctom nejake to precerpanie povoluju aj ked to nemas nejak zjednane.
To ze ti charguju kartu takto oneskorene je pomerne divna vec...
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod Zajo 10 Jún 2010 20:18

pisal som som si v podpore v live chate s týpkom z tej herne a vraj do 26.maja sa napravovali tie technické problémy, keď boli opravené, všetko dlžoby si stiahli, čiže aj moju spred mesiaca a pol tuším to bolo...
a hej mam debetku
Zajo

Naspäť na Práca s peniazmi

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!