NL Holdem Heads up – Hra na flope 1/2

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

NL Holdem Heads up – Hra na flope 1/2

Odoslaťod admin 11 Jún 2010 12:49

Diskusia k článku: NL Holdem Heads up – Hra na flope 1/2

Prinášame vám tretie pokračovanie série článkov o heads up cash game, v ktorých sa snažíme objasniť základné princípy hry a poskytnúť začínajúcim až pokročilým hráčom podklad, na ktorom môžu budovať svoju bezchybnú hru.... V tomto článku sa zameriame na po flop hru z pozície. Na flope je najdôležitejšie správne odhadnúť silu svojej ruky. Táto vec je ovplyvnená mnohými faktormi, ako spoločné karty, typ súpera, dynamika hry.

Hrá z pozície, continuation bet alebo check

Ak sme raisovali pred flopom a súper nás dorovnal, na flope pred nami checkol, sme v situácií, kedy sa treba správne rozhodnúť, či betnúť, alebo zvoliť možnosť check.

„Bezpečné“ ruky

Ak držíme silné kombinácie, ako top pár, alebo dokonca viac, mali by sme vsádzať takmer vždy. Pretože sme v situácií, keď je naša ruka obvykle popredu a my sa snažíme vybudovať väčší pot. Ak zvolíme na flope check, často sa stane, že naša handa stratí na turne svoju pôvodnú hodnotu.
Ak držíme stredne silnú ruku, ako napríklad druhý pár, môžeme sa pokúsiť o pot control a dostať sa tak na show down za relatívne malo peňazí... S týmito rukami môžeme betovať na flope, najmä ak súper často dorovnáva a na boarde sú rôzne draws. Tento bet je „for value“ a zároveň ochrana našej kombinácie, keďže sa môže stať, že súper ak nedorovná, tak aj tak...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: NL Holdem Heads up – Hra na flope 1/2

Odoslaťod ___Mortylen___ 11 Jún 2010 13:42

Dajte si s nim niekto HU challenge. Spax?
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod TuKE 11 Jún 2010 14:22

Dôvod?
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod spax 11 Jún 2010 16:00

hmm. zni to lakave. kdo je autorem clanku? kdyby vypsal nejake podminky, odds atp. tak bych se rad zucastnil. jsem pro kazdou challenge s kymkoli
Obrázok používateľa
spax

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 9 krát/24 krát

Odoslaťod korki 11 Jún 2010 16:51

Clanok som pisal ja, nebojim sa prijat ziadnu vyzvu, avsak o dost horsie je to s mojim rollom.
korki

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 8 krát/3 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 21 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!