Chlpo1989 napísal:Ote11 napísal:...
Postnem ti moj graf, ked AA<KK 9x za sebou?
Prosim, postni. Statistiky a grafy ako KK cracklo AA pomahaju zlepsit hru .
dzejkej napísal:
Prosim, postni. Statistiky a grafy ako KK cracklo AA pomahaju zlepsit hru .
TuKE napísal:tak to potom nebude zas až o toľko dynamickejší, keď ja na normálnom 6maxe lietam hore dole 13bi (NL50/NL100)
TuKE napísal:Btw. doma chovám 2 šimpanzov a za bedničku banánov sú schopní to beatovať 5bb/100
dzejkej napísal:A co tak si pozriet tie neKK cracknutia esicok a porozmyslat, ci sme tam niekde neurobili chybu?
Ote11 napísal:Tak buď hráš brutálne dlhé sesion a 16 stolov alebo si gambler
TuKE napísal:Tak jedného od teba kúpim. Taký winrate na NL5 za milión rúk by som bral všetkými 10.
Ote11 napísal:Dnes som videl v TV robota čo roznáša jedlo, škoda že nieje aj taký na poker. Nadpriemerný skill, 100 table bez mihnutia oka, 24 hodín denne. To by bola paráda
tucniak napísal:podla mna ti unika, ze sa s bodkou zvyknu pisat vacsie sumy od desattisic nahor..Ote11 napísal:Dnes som videl v TV robota čo roznáša jedlo, škoda že nieje aj taký na poker. Nadpriemerný skill, 100 table bez mihnutia oka, 24 hodín denne. To by bola paráda
ale je, prebera sa to v ECOOP teme a nazyva sa to BOOT, odbornik je Tlkot, napis mu sukromnu spravu
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 40 hostí.