Podle HM mam odehranych 16,4 hodiny takze zhruba neco malo pres 3h denne coz je teda velka slabota na to ze sem chtel hravat min 6-8h denne A hravam 9stolu protoze se mi vsechny vlezou na obrazovku a ten soft co tam je je napytel na multitabling mozna ze kdybych to jeste malinko zmensil tak bych tam dal 12, ale to uz je pak malo citelne na vic stolu by to chtelo tak 26 a vetsi monitor. ta 24 na vic pro me neni i kdyz by to slo s tim ze by se to kus prekryvalo ale ja radsi kdyz v tom mam prehled
aj tak pekne....ja keby som mal 3hod denne cistej hry tak by som skakal od radosti....z toho co pises tak asi tajlujes. mam tiez 24 palcovy monitor tiez som hral 9 stolov tajlovane, teraz sa ucim kaskadovat 10 stolov zatial, tiez som mal problem s tym ze nemam prehlad na stoloch, ale table ninja ma funkciu, ze ked stlacim klavesu, tak mi stol vyhodi z kaskady, pozriem akciu a hodim ho spat do kaskady skusal som aj 12 stolov vedla seba ale tak to uz treba s mysou vela lietat po obrazovke inak GL a dufam ze down skonci cim skor