DevilMayCry napísal:s hentym typkom som nehral co to vyhral ale som dost prekvapeny lebo sa tam ponevieral jak startene dieta v obchodaku
takze apika vyradil vitaz turnaja, brutal lucker
Pripájam sa ku komentáru Jana Bendika ohľadom víťaza Kojaka, a určite by ti to potvrdili aj iní renomovaný slovenský hráči (napr. 7castles, Trifecta, Dag, Floby, CStrike, AlterEgon, Kokso, Peťo Jesko alebo aj iných). Kamarát môj zlatý, tak Kojak mal pokrové výsledky keď ty si ešte hrával človeče nezlopse na základnej škole. Hovorím teraz ešte o časoch z Rače, Reduty a pod. Túším troška mútil vodu aj na WSOP main event (nejaký day 3 tuším), a známy je aj výsledkami zo high stakes "speciálov" (buy in 500e - 2000e) ktoré sa hrávali v Hrone. Vždy sa prezentoval legitímnou ultra tight hrou. Neviem koľko ľudí sa pridá, ale ja nemám problém zhodiť QQ pred flopom ak ma Kojak reraisuje alebo ak ide all inn. Je pravda, že niekedy niečo zahrá trocha zvláštne. Inak hrá sa proti nemu dobre, je dosť čitateľný a niekedy až príliš pasívny. Ale ak robí akciu tak foldnem aj dosť monster ruky. Rozhodne to nie je žiaden brutal lucker ako si ho nazval ty. Kojak je schopný aj dve-tri hodiny nehrať, až kým si nevysedí esá alebo kingov (alebo kým ho nezožerú blindy hehe). Toť vsjo. PS: A s kýmkoľvek sa stavím, že Kojak bude minimálne 5x na bodoch v tejto inak zaujímavej Dox bet sérii.